- 26 Ekim 2020
- 5.146
- 7.576
- 128
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #5.521
Illa tehdit şantaj şikayet etmek lazım yaniKız benim de öyle oldu. Hatta doktoru aradım herkes adet oluyo ben niye olmuyorum diye.bir gün daha bekleyelim dedi. Ertesi gün geldi. Çok uslu benim ki doktor amcasının sözünü dinledi
Darısı kesesini görmeye inşallahDeğerim 706 olmuş
Kabus dolu anlar yaşayan taraftarım ben resmen işkence gibiydiSen daha önce transfer oldun mu bilmiyorum. Ama inan saatler önce içilen 2 bardak su yetiyor. Mesane 1 litre suyu kaldiramaz. Yani kaldirir belki ama ya kaçırırsın yada kabus dolu anlar yaşarsın. Bana 2 bardak suyla gittiğimde çok güzel kararında sıkışmışsın demişti hemşire.
Saymadim canimtebrik ederm transfer gününü de saydınız mı
Vicdansıza bak senKabus dolu anlar yaşayan taraftarım ben resmen işkence gibiydiyaa sıkıştım dedim yok olmamış dedi hemşire alttan Bi şey sıkti mesanemi doldurdu az da içsem icerde hallediyorlar
Gözunaydın canım darısı hepımızın basına ınsallahDeğerim 706 olmuş
Amin insallahKuzum test bozuk sanki dağılmış çizgiler başka testin var mı
Evet canım ilk idrar bu, Miratech öneririm bulabilirsen daha önce hiç yalancı çizgi çıkarmadı banaSenin 5.gün embriyosu değil mi çok daha net çıkar inşallah güzel haberlerini bekliyorum
Amin kuzum Allah razı olsun
Çok güzel koyulaşmış canım, sağlıkla ilerlesin
Senoşum kaç embriyo koymuşlardı. Tek değil sanki yaDeğerim 706 olmuş
Çok sıkısinca wc yede gitsem idrarim gelmiyor Bi türlüVicdansıza bak senöyle bişey yaparsa geri püskürtürüm görür gününü
Bildiğin bütün tehditleri sun karşısına o yaramazinIlla tehdit şantaj şikayet etmek lazım yani
Benim ilki kabus gibiydi. O kadar sıkışmıştım ki, idrarım böbreğime geri kaçtı resmen. Yan tarafıma bi ağrı girdi nefesim kesildi. 2.de araştırıp girdim. Idrar torbası ne kadar idrar alır diye. O sekilde gittim iyi geçmişti şükür.Insallah çok güzel geçer transferin canım benim çünkü gerçekten transferin iyi geçmesi insanı olumlu yönde çok etkiliyor çok mutlu ediyor seni❤
Bizim organlar biraz dengesiz çalışıyor seninle galibaÇok sıkısinca wc yede gitsem idrarim gelmiyor Bi türlü
Aynen dengesizlik var kesinBizim organlar biraz dengesiz çalışıyor seninle galiba
Aklıma ilk sen geliceksinAynen dengesizlik var kesinbakalım bizi ne maceralar bekliyor
Mutlaka aynı ölçüde su içelimAklıma ilk sen geliceksin
Tek canim. Referans aralığında ama bilemiyorum :)Senoşum kaç embriyo koymuşlardı. Tek değil sanki yahep böyle güzel haberlerini alırız inşaallah
amin canım sağol.Darısı kesesini görmeye inşallah❤☺
İlaçlarımı bırakınca 3 güne oldum. Diğerinide 4gün gecikmeyle oldum. 60 gün geciken 15-20 gün geciken varmış. Herkeste farklı oluyor.Negatiften sonra ne zaman adet oldunuz doktor bana çok fazla olur pıhtı şeklinde korkma na gerek yok dedi
Aynen öyle kuzum onları dinleyince olmayacakmış gibi hissediyorsun ama bakınca çok var gerçekten deEvet bi de ben doktorda dınledim rahım 5. Gun emb tanıyomuş falan 3. Gunu tanımıyomuş pek falan ama etrafımda o kadar cok 3. Gun emb hamıle kalan var ki ikiz bile var hatta gecen ay 3. Gunlerin coğu pozitif oldu bu ayda oyle gbi duruyo
Kuzum kaçırma keyfini kistin gitsin öyle transfer olursun inşallah önemli olan sorunsuz olması her şeyinKızlar kontrolden çıktım kist oluşmuş tahlil istedi doktor. Yarın tahlil sonucuna göre transfer bu ya iptal olacak ya da devam. İptal olursa ilaç verip kisti eritip öyle olacakmış diğer aya. Keyfim kaçtı ama hayırlısı bakalım. Kist varken ne olacak bilmiyorum
Amin kuzum inşallahYerinde olsam ben de farklı olmazdım herhaldeAllah daim etsin inşaallah
Geçmiş olsun canımhayırlı olsun canım valla bende ınanamazdım herhalde 5 senedır 1 kere çift çızgıyı gormedım hayelını bıle gormedım zaten son 2 yıldır evde asla test yapmıyorum dırek kalda beta 0 o kadarne kadar acı verıcı agustos 21 de covıt testım pozıtıf cıktı herkeze dıyorum ben baska testım pozıtıf cıksın dıye beklerken ne umdum ne buldum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?