Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Kabus dolu anlar yaşayan taraftarım ben resmen işkence gibiydi yaa sıkıştım dedim yok olmamış dedi hemşire alttan Bi şey sıkti mesanemi doldurdu az da içsem icerde hallediyorlar

Kabus dolu anlar yaşayan taraftarım ben resmen işkence gibiydi yaa sıkıştım dedim yok olmamış dedi hemşire alttan Bi şey sıkti mesanemi doldurdu az da içsem icerde hallediyorlar
Vicdansıza bak sen öyle bişey yaparsa geri püskürtürüm görür gününü

Amin insallah

Insallah çok güzel geçer transferin canım benim çünkü gerçekten transferin iyi geçmesi insanı olumlu yönde çok etkiliyor çok mutlu ediyor seni
Benim ilki kabus gibiydi. O kadar sıkışmıştım ki, idrarım böbreğime geri kaçtı resmen. Yan tarafıma bi ağrı girdi nefesim kesildi. 2.de araştırıp girdim. Idrar torbası ne kadar idrar alır diye. O sekilde gittim iyi geçmişti şükür.

Aynen öyle kuzum onları dinleyince olmayacakmış gibi hissediyorsun ama bakınca çok var gerçekten de
Kuzum kaçırma keyfini kistin gitsin öyle transfer olursun inşallah önemli olan sorunsuz olması her şeyin
Yerinde olsam ben de farklı olmazdım herhalde Allah daim etsin inşaallah
Amin kuzum inşallah
Geçmiş olsun canım ben de zaten negatif diye koydum bir yere, azıcık ağladım falan sonra bi bakayım dedim görünce daha da çok ağlamaya başladım tam bir şoktu. Hep böyle anlatırlardı okurdum ben de yaşadım. Rabbim isteyen herkese yaşatsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…