• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

İnşallah kuzum ben de bir önceki adeti ilaçla oldum bende kist vardı, Allahtan sende yokmuş 😘 adetin gelsin sonra da gelsin bebiş 😍 :KK37: :KK37:

Allah razı olsun canım ben de seni duamda unutmayacağım çok sağol 😍 internete girip bakarsan her yerde 5.gün daha iyi yazıyor ve 3.gün embriyosu olan bizler biraz üzülüyoruz endişeleniyoruz ama hiç bakma onlara, doktoruna güven 😍😘
Evet bi de ben doktorda dınledim rahım 5. Gun emb tanıyomuş falan 3. Gunu tanımıyomuş pek falan ama etrafımda o kadar cok 3. Gun emb hamıle kalan var ki ikiz bile var hatta gecen ay 3. Gunlerin coğu pozitif oldu bu ayda oyle gbi duruyo🥰

İlk şoku atlattım canım. Hayatın sonu değil. Her şeyin hikmetini bilemeyiz. Negatif ya da pozitif artık, sonuca hazırım.
Aynen bende oyle canm.. dünyanın sonu degil seninde dedıgın gibi tadını cıkar bu zamanın cunku, hıc bir sekılde sonu yok bu islerin kanda pozıtıf gorsen, kese yı gormek ıcın bekleyeceksin.. Sonra kalp atisi, yanı bu böyle uzar gıder

Kızlar kontrolden çıktım kist oluşmuş tahlil istedi doktor. Yarın tahlil sonucuna göre transfer bu ya iptal olacak ya da devam. İptal olursa ilaç verip kisti eritip öyle olacakmış diğer aya. Keyfim kaçtı ama hayırlısı bakalım. Kist varken ne olacak bilmiyorum 🥺

Canim ben de kullanmistim. Ilaç bittikten 11 gun sonra gelmişti. Haberin ola çok yakında gelecek yaramaz😂😂
Seldoş Allah aşkına yakını mı kalmış. Haşlak sularla duş alıyorum sökülsün diye yine de bana mısın demedi terbiyesiz. Şimdiden kendini hamile mi saniyor ne 🤣🤣🤣

Back
X