• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

henüz olmadım canım ilaç kullanıyorum şuan yarında kullanacağım inşallah bıraktıktan sonra gelecek :/
İnşallah kuzum ben de bir önceki adeti ilaçla oldum bende kist vardı, Allahtan sende yokmuş 😘 adetin gelsin sonra da gelsin bebiş 😍 :KK37: :KK37:
İnsan dört gözle bekleyince öyle oluyor kuzum anlıyorum seni ve bu anın tadını çıkar Allahın izniyle bebeğin seninle kalacak dualarım seninle hepimizle 🤲😍🥰
eczhnm eczhnm ya birde 3.gğn embriyosu imiş seninki de😍 benimde 3.gün embriyosu transfer olacak bana da hepimize umut olursun inşallah 🤲🥰😍
Allah razı olsun canım ben de seni duamda unutmayacağım çok sağol 😍 internete girip bakarsan her yerde 5.gün daha iyi yazıyor ve 3.gün embriyosu olan bizler biraz üzülüyoruz endişeleniyoruz ama hiç bakma onlara, doktoruna güven 😍😘

Yetişkin pedleri var ya acaba ondan mı taksam diye düşünüyorum ben de.Yani normalde tutarım ama o an ne yaşarım hiç belli olmaz.
Bu kadar stres yapmana gerek yok transferinden yarım saat ince 5 barsak su ıc o sıkısıklık yeter cok sıkısmaya gerek yok ki stres olmamanız cok rahat olmanız gerekiyor

Kızlar eşim evde yokken eczneye gidip predictor erken gebelik testi alıp yaptım ben az önce. Maalesef sonuç negatif. Çok üzüldüm. Eşime söylemeyeceğim tabii. Ama resmen ruh halim çöktü
Normal test mi yapsan yarını bekleyip, erken testlere hatalı çıkarıyor diye okumuştum canım ama 🤔

Kan testi olmadan hemen üzülme dur bakalım.
Üzülmek sonucu değiştirmeyecek zaten. Test günü kesin belli olur. Allah büyük. Ben üstüme düşeni yaptım gerisini O’ na bıraktım
senasu1 senasu1 nun 7.günde negatif çıkmıştı 8de pozitif çıktı canım, biraz daha bekle istersen
bekleyeceğim canım. yapacak bir şey yok. Bir an çok kötü oldum sadece. Hayatın sonu da değil negatif olursa da. Allah’ın takdiri

İnşallah kuzum ben de bir önceki adeti ilaçla oldum bende kist vardı, Allahtan sende yokmuş 😘 adetin gelsin sonra da gelsin bebiş 😍 :KK37: :KK37:

Allah razı olsun canım ben de seni duamda unutmayacağım çok sağol 😍 internete girip bakarsan her yerde 5.gün daha iyi yazıyor ve 3.gün embriyosu olan bizler biraz üzülüyoruz endişeleniyoruz ama hiç bakma onlara, doktoruna güven 😍😘
Sendende Allah razı olsun kuzum😍 evet ama 5.g0n tutmayana var tutanda var nasip işi ama insan söz geçiremiyor kendine😔 hayırlısı bklm. Kontrole gidiyorum rahim için ne diyecek 🤣

İlk kez canım 🥰

benim hikayem şöyle, 30 aydır deniyoruz hiç hamile kalmadım. Rahmimde septum vardı, 2 klomen tedavisi 1 negatif aşılamam var normal kadın doğum doktorunda.
2.5 yılın sonunda temmuzda septumu aldırdım, iyileşme süreciyle geçti iki ay. Bu ay aşılamaya başlamıştık fakat çok yumurta oluşunca doktor iptal etmeyelim bu yumurtalar boşa gitmesin dedi ve tüp bebeğe geçtik. 3.gün embriyosu taze transfer yapıldı, ne olduğunu biz bile anlayamadan bu sürece girmiş oldum yani 😘
3 5 farketmiyor kuzum daha önce de bunu konuşmuştuk sanırım nasip olacaksa oluyor inşallah sana da olacak 😍😘
Ayyyy inşallah kuzum isteyen herkese nasip olsun İnşallah🥰😍🤲

Seni üzmek kesınlıkle istemem
Benimki sonradan da negatıf oldu
Benimki oyle oldu diye seninki de oyle olacak degil.. Henuz cok erken bekle 1 gün bile cok onemlı
İlk şoku atlattım canım. Hayatın sonu değil. Her şeyin hikmetini bilemeyiz. Negatif ya da pozitif artık, sonuca hazırım.

Back
X