- 20 Temmuz 2020
- 590
- 902
- 18
- 44
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #5.281
Yoookkk topigin ilk baslarindaydi benim dedigim. Evet o da vardı. Iyi ki öyle yazılar geliyor biraz gülümseme oluşuyor yuzumuzdeOturarak silmis kocasi degil miydi onapalim L ve K yanyana klavyede. Kaciyo arada
Ben de mi taktırsam acabaBir tik fazlası ama inanki ben pişman değilim insanın tuvalete çıkması bile büyük bir nimetmis ben bunu anladım bu transferlerden ben yaşlı bakımı bölümü mezunuyum yaşlılar idrarlarını yapamazlar bazıları onun için evde bakımdan biz giderdik staj yaparken kadının birinin sırf yetisemediklerinden öldüğünü biliyorum çok insan var böyle yani gerçekten dua etmemiz gerekiyor sonda acısı geçer ama o psikolojiyi Allah kimseye yasatmasin
Katılıyorum sanaYoookkk topigin ilk baslarindaydi benim dedigim. Evet o da vardı. Iyi ki öyle yazılar geliyor biraz gülümseme oluşuyor yuzumuzde
Aynen öyle wala cnmBu yolda çekilen çile kutsalmışçekici güzel yumoşlarımla yakışıklı spermlerimizi içeride kavuşturamadık dışarıda kavuşsunlar bu ağrıları çekeriz
O gün geldiğinde kendini çok tutamayacak gibi hissediyorsan idrarını, sondayla fazlasını aldirttir ruh haline yansıyor rahatlığı insan sıkışınca rahat olamıyor beni dinlemeye aldıklarında verdikleri kağıda bakıp konuştum o kadar mutluydum ki düşündüğüm tek şey o sevincti ve bunu canımı yaksada o sondaya borçluyumBen de mi taktırsam acababilemedim. Neyse o gün ki durima göre hareket ederim kısmetse.
Teşekkür ederim öyle yapıyorumBol su iç madem idrarda çıktıysa enfeksiyon. Kefir transferde iyi olur diye okudum hep içtim ben eğer faydasi varsa enfeksiyona ic
Aklıma gelmedi değil ama ne biliyim çıkmaz diye vermedim canımHmm betada cikmazdi doğru
Ne güzelO gün geldiğinde kendini çok tutamayacak gibi hissediyorsan idrarını, sondayla fazlasını aldirttir ruh haline yansıyor rahatlığı insan sıkışınca rahat olamıyor beni dinlemeye aldıklarında verdikleri kağıda bakıp konuştum o kadar mutluydum ki düşündüğüm tek şey o sevincti ve bunu canımı yaksada o sondaya borçluyum
Transferin ilk günü oldu benimde canımKızlar sizde de oluyormu bilmiyorum ama benim vajinamdan gaz çıkıyor gibi hissediyorum
3 kaliteli embriyo donduruldu. Aralık ayında aksilik olmazsa bir embriyo transferı olacak. Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin .Merhaba. E2 ve progestan hormonlari yumurtanin kalitesinimi gosteriyr . Bende az once verdimde kan.
Oluyo canım kacıncı gununKızlar sizde de oluyormu bilmiyorum ama benim vajinamdan gaz çıkıyor gibi hissediyorum
Ne zaman transfer inşallah evet aynen öyle dinlenmeye aldıklarında çok sıkışık değildim ama bir saat sonra kalkıp tuvalete gittim rahattım ayaklarını sıcak tut benim ayaklarım çok çabuk soğuyor o yüzden çoraplarımı cikarmadimNe güzeltransferden sonra dümdüz yatiriyolar ya o zaman rahatsiz ediyo sıkışıklık. Dediğin gibi duruma göre hareket ederim.
3 kaliteli embriyo donduruldu. Aralık ayında aksilik olmazsa bir embriyo transferı olacak. Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin .
Valla bilmiyorum ki ama e2 galiba sağlıklı yumurtlamayı gösteriyor olabilir.Merhaba. E2 ve progestan hormonlari yumurtanin kalitesinimi gosteriyr . Bende az once verdimde kan.
Doğru 3. Gün ya cikmazdi dahaAklıma gelmedi değil ama ne biliyim çıkmaz diye vermedim canım
Sabah kalktığında ilk tuvaletini yapıyorsun zaten. Gidene kadarda su iç zaten bekletiyorlar o zamana kadar dolarsın. Çok sıkışırsan birazını yap diyorlar.Ben de mi taktırsam acababilemedim. Neyse o gün ki durima göre hareket ederim kısmetse.
Daha adet olmayı bekliyor bu zavallıNe zaman transfer inşallah evet aynen öyle dinlenmeye aldıklarında çok sıkışık değildim ama bir saat sonra kalkıp tuvalete gittim rahattım ayaklarını sıcak tut benim ayaklarım çok çabuk soğuyor o yüzden çoraplarımı cikarmadim
Transferi saymazsam 3. GunOluyo canım kacıncı gunun
Kofi sen mi adet olmadin?Daha adet olmayı bekliyor bu zavallı
Valla kızlar ben çok sıkışık değildim. Hatta 1 saat sonra alacağız dediklerinde istersen bir bardak ise dediler ben de isedim. Sonrada rahat girdim transfereSabah kalktığında ilk tuvaletini yapıyorsun zaten. Gidene kadarda su iç zaten bekletiyorlar o zamana kadar dolarsın. Çok sıkışırsan birazını yap diyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?