- 5 Ekim 2017
- 1.132
- 996
- 123
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #5.241
Canim transferdeysen maydonoz nane bol baharatli seyler tuketme bence.Hanımlar ben yesillik pek yemiyorum dogru mu yapıyorum maydanoz tere filan.
idrarindan geliyorsa bilemem, ben genital akinti olarak soyluyorum. Gecmis olsun. Bendede cikmisti, cipro vermisti dr um.İdarar tahlili yaptılar canım idrar yolları enfeksiyonu çıktı yani. Varsayalım enfeksiyon dan pembe leke gelemez o zman bu gelen leke ne lekesiydi
Yerleşme kanaması olabilir canım. İlaç verdi mi peki doktorİdarar tahlili yaptılar canım idrar yolları enfeksiyonu çıktı yani. Varsayalım enfeksiyon dan pembe leke gelemez o zman bu gelen leke ne lekesiydi
Sağol canım teşekkür ederim bana da aksef diye bir ilaç verdiCanim transferdeysen maydonoz nane bol baharatli seyler tuketme bence.
idrarindan geliyorsa bilemem, ben genital akinti olarak soyluyorum. Gecmis olsun. Bendede cikmisti, cipro vermisti dr um.
Verdi canım aksef 500 lük. Daha 3. Günüm ya olablir mi kiYerleşme kanaması olabilir canım. İlaç verdi mi peki doktor
En etkili olan bol su, kefir yogurt. Antibiyotikler yararli bakterileri öldürüyor, yada maydonoz kuruSağol canım teşekkür ederim bana da aksef diye bir ilaç verdi
Aynen canım kefir içsem bir zararı olmaz değil mi maydonoz falan olmazdaEn etkili olan bol su, kefir yogurt. Antibiyotikler yararli bakterileri öldürüyor, yada maydonoz kuru
Transfer oldunmu?Aynen canım kefir içsem bir zararı olmaz değil mi maydonoz falan olmazda
Izin verirsen evet ama ben çok şu içmiştim net gorsunlerde transferim iyi olsun diye geçen sefer daha da kötüsünü yapmıştım ben fenalasiyprum baskı olunca sondayla beni çok rahatlattilar acıyor ama o baskıdan daha iyidir çünkü o baskı yüzünden ilk denememde psikolojik olarak çok alt üst olmuştum şimdiki denememde o kadar iyi geçtiki sadece yorgunluk vardı üstümde oda hem grip oldum hemde kovid testi için koşturdum kovid testi yüzünden çok uykumu alamadım bunları iki gün içinde yaşadım çok şükür atlattim bide ben tek başına girdim transfere çok mutluyum şu anda daha umutluyum idrara sıkışmak benim için çok büyük bir felaket gibi düşünki sonda bile bana daha iyi geliyor şu an her küçük abdeste çıkışımda acıyor ama bitince geçiyor çok şükür bugunlerimize ama dediğim gibi sizde benim gibi etkileniyorsaniz bence mutlaka sonda yardımı alın burdaki kızların dedigiyle kendimi sakin tuttum ve transferde yardımı soğukkanlılıkla kabul ettim geçen sefer ne oldu ne yaptılar ben sadece çok kötü olduğumu biliyorum hiç rahat değildimBen hiç kullanmadım canım estrofem, normalde aşılama olacaktım ilk kontrolde çok yumurta oluşunca tüpe döndük biz, adetin 8.günündeydim 9.8di rahim kalınlığım o yüzden doktor gerek görmedi sanırım
Kuzum benim de bugün hiçbir şey yoksabah uyandım içim bomboş bianda umudumu kaybettim sanki ama bilmiyorum
Aaa sondayla mu boşaltıyolarmışDoktor bana sordu boşalttırayım mı idrarınızı diye ben tutarım dedim sanıyorum ki normal yapın dicekler
Oldum canım ben salı günü bugun 3 günTransfer oldunmu?
Ben ilaçlara iğnelere başladığım ilk gün doktorumu hastaneyi değiştirdim. İyi ki de değiştirdim.Muhtemelen ben de buna bi daha gitmicem. Hele bi transfer yapsın da kazasız belasız.
Opudan sonra antibiyotik kullandırdımi sana Dr taze transfer oldum diye hatırlıyorum acaba kullnmadiysan ondanmi olduki enfeksiyon. Bende transfere bir hafta kala değişik bir akıntı farkettim dra söyledim keşke daha önce deseydin ama transfere kadar ilaç kullanalım dedi ilaç kullandrdi banaİdrar yolları enfeksiyonu oldum canım kasıklarım da ağrı Vajinam da yanma var. Umudum kalmadı zaten enfeksiyonun hiç bir türlüsünün iyi olmadığını biliyorum
Opuden snra içinde 3 tane olan antibiyotikten kullanırdı canım. Benim transferden sonra 2 gündür vardı bu durumOpudan sonra antibiyotik kullandırdımi sana Dr taze transfer oldum diye hatırlıyorum acaba kullnmadiysan ondanmi olduki enfeksiyon. Bende transfere bir hafta kala değişik bir akıntı farkettim dra söyledim keşke daha önce deseydin ama transfere kadar ilaç kullanalım dedi ilaç kullandrdi bana
Merhaba canım bende ptesi transfer oldum, bgün transfer hariç 3. Günüm kasık ağrısı ara ara hassasiyet sürekli,bel ağrım ve bacaklarda çekilme sızlama var..canm inşallah olumlu şeylere felakettirKızlar merhaba pazartesi transferim oldu dündrn beri kasık ve bel ağrım var yaşayan varmı acaba
Bugün transfer oldum maydonoz yiyenlerden iyi şeyler duymuyoruz dedi tüketmeseniz en azından bu yerleşme döneminde dikkat ederseniz dedi sizin için daha iyi olur dedi yeşillik önermiyoruz dediHanımlar ben yesillik pek yemiyorum dogru mu yapıyorum maydanoz tere filan.
Ay inşallah canımMerhaba canım bende ptesi transfer oldum, bgün transfer hariç 3. Günüm kasık ağrısı ara ara hassasiyet sürekli,bel ağrım ve bacaklarda çekilme sızlama var..canm inşallah olumlu şeylere felakettir
Amannnnnn canim biz her şeyi doğru okuyoruz merak etmeİpnelerimi yazmışım yaiğne o iğne yanlış anlaşılmasın
Sakin maydonoz kuru bitki cayi vs icme transfer olmadin sandim ben.bol su ve yogurt. Ayaklarinida usutmemeye caliş,Oldum canım ben salı günü bugun 3 gün
Tamam canım Allah razı olsunSakin maydonoz kuru bitki cayi vs icme transfer olmadin sandim ben.bol su ve yogurt. Ayaklarinida usutmemeye caliş,
bende tam yeşillik hastasıyımBugün transfer oldum maydonoz yiyenlerden iyi şeyler duymuyoruz dedi tüketmeseniz en azından bu yerleşme döneminde dikkat ederseniz dedi sizin için daha iyi olur dedi yeşillik önermiyoruz dedi
Amannnnnn canim biz her şeyi doğru okuyoruz merak etmegeçen atkadasin biri sıkılmışim ın (i) lisini yazmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?