• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Daha adet olmayı bekliyor bu zavallı 😞
Öyle boynunu bükme bak ben aylarca ha bu ay ha bu ay dedim hep bi engel çıktı inşallah olsunda buda geçer hayırlısıyla allah sana da bu sevinci mutluluğu yaşatsın içinde bizlerede 🤲😊 kendini üzme moralimizi yüksek tutmalıyız bu sefer olacak dedim ben hep bu arada kafandaki bütün sorunları hepsini uzun bir süre kendinden uzak tut

Valla kızlar ben çok sıkışık değildim. Hatta 1 saat sonra alacağız dediklerinde istersen bir bardak ise dediler ben de isedim. Sonrada rahat girdim transfere
Ben defalarca yaptım ama az bıraktım hep transferim hemen olsun embriyolarimi alım diye ama onlar sondayla çoğunu aldılar mesaneden mesaneye de fark var

Doğru 3. Gün ya cikmazdi daha 😑 sahi geçmiş olsun bu arada canm Allah tez vakitte şifa versin. Söyledin dimi acildeki dr'a? Hamile olabilirim diye?
Sağol canım Allah razı olsun. Söyledim canım o kadar iyi biriydi ki gel otur şöyle senin ne işin var madem taze annesin dedi 🤭 ilacı yazmadı bile zaten doktorunla görüşür öyle yazarım dedi ilk defa devlet hastanesinde böyle bir doktora denk geldim ya da acıdı bana biliyorum

Ben defalarca yaptım ama az bıraktım hep transferim hemen olsun embriyolarimi alım diye ama onlar sondayla çoğunu aldılar mesaneden mesaneye de fark var
Canım valla ben kliniğe gittiğimde saatimin gelmesine 1 saat vardı. Gittim tuvalete hepsini bosalttim. Sonra iki bardak su ictim heyecandan tekrar sıkıştı m gittim tekrar bosalttim. Sonra tekrar iki bardak su ictim en son bir bardak bosalttim. Benim mesane hemen doluyor demek ki

Canım valla ben kliniğe gittiğimde saatimin gelmesine 1 saat vardı. Gittim tuvalete hepsini bosalttim. Sonra iki bardak su ictim heyecandan tekrar sıkıştı m gittim tekrar bosalttim. Sonra tekrar iki bardak su ictim en son bir bardak bosalttim. Benim mesane hemen doluyor demek ki
Olabilir ben çok ayakta gezdim anca o şekilde mesaneye iniyor inince de çok tutamıyorum bence insanlar neyden rahatsız oluyorsa bunu çözüme ulaştırmalı ben sondayla rahatladım ama duruma göre insanlar eğer rahatsızlık duymuyorsa zaten gerek duymaz sondaya bu durum kişiden kişiye değişiyor iste ama rahat transfere girmek çok önemli 😊

Bende 5 bardak su ıctım yeterli cok ıcmeye gerek yok bosuna telas oluyoruz oyuzden biraz gec girdim bu sefer transfere esıme dedim ben bir yuzumu yıkayayım geleyim,, o sırada cok sıkıstım birazını bosalttım cıktım baktım Hemsire beni arıo.. Hemen transfere girdim.. Allah tan hala sıkısıklıgım vardı.. seytan a uyup hepsini bosaltmamısım😃

Olabilir ben çok ayakta gezdim anca o şekilde mesaneye iniyor inince de çok tutamıyorum bence insanlar neyden rahatsız oluyorsa bunu çözüme ulaştırmalı ben sondayla rahatladım ama duruma göre insanlar eğer rahatsızlık duymuyorsa zaten gerek duymaz sondaya bu durum kişiden kişiye değişiyor iste ama rahat transfere girmek çok önemli 😊
gecmis olsun semacim.. ne icin sonda kullandin?

Yapmıcam kuzum ben herhalde ya gününde öğrenicem
Adet agrisi ve gebelikteki agri cok Bender canim, bende tek bir fark olmustu ve ben ordan anlamistim birsey oldugunu. Bacaklarimi dümdüz uzatip yatamamistim Transfer sonrasi7. Günden itibaren böyle uzatmaya kalkinca bi cekilme kasilma tarzi bisdy olmustu. Yani umutsuzluga kapilma ama cok da ümitlenme. Ben de cok ümitsiz oldugum anda görmüstüm cift cizgiyi. Eminim dogru bi zamani vardi ve allah biliyor icini ferah tut

Ya normaldede sürekli harf hatası yapan biriyim😂pür dikkat yazıyorum şuan .topiğin diline düşerim yoksa:KK48::KK70:
yazmadan cok ben konusurken pot kirarim :olamaz: birkac sene once kursa gidiyordum sinifta 2 turkuz, yanyana oturduk. bi asyali adam derste surekli konusuyor bir oldu iki oldu derken ben dayanamadim turk arkadasa `bu adamda sevismeyi ne cok seviyor.. ` dedim kizgin halde sonra onume dondum. aradan bikac saniye gecince ikimizde de ayni anda jeton dustu, birden birbirimize baktik sonrasi :D :D

Sabah kalktığında ilk tuvaletini yapıyorsun zaten. Gidene kadarda su iç zaten bekletiyorlar o zamana kadar dolarsın. Çok sıkışırsan birazını yap diyorlar.
onda sıkıntım yok canım. Mesaneyi tamamen bosaltip sadece 2 bardak su iciyorum evden cikmadan önce. Transferde hem.bem zorlanmıyorum hem dr rahat görüyor. sonra o uzanıp bekleme faslimda kötü olmaya başlıyorum.
Kofi sen mi adet olmadin?
Eveeeeet 😭😭😭

Öyle boynunu bükme bak ben aylarca ha bu ay ha bu ay dedim hep bi engel çıktı inşallah olsunda buda geçer hayırlısıyla allah sana da bu sevinci mutluluğu yaşatsın içinde bizlerede 🤲😊 kendini üzme moralimizi yüksek tutmalıyız bu sefer olacak dedim ben hep bu arada kafandaki bütün sorunları hepsini uzun bir süre kendinden uzak tut
Haklısın şekerim. Yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim ama kuyruğa geldikçe zaman yavaşladı sanki 😁 neyse el mecbur bekleyeceğiz.

Sağol canım Allah razı olsun. Söyledim canım o kadar iyi biriydi ki gel otur şöyle senin ne işin var madem taze annesin dedi 🤭 ilacı yazmadı bile zaten doktorunla görüşür öyle yazarım dedi ilk defa devlet hastanesinde böyle bir doktora denk geldim ya da acıdı bana biliyorum
Ne güzel 😊 Allah hep iyilerle karşılaştırsın ♥️

onda sıkıntım yok canım. Mesaneyi tamamen bosaltip sadece 2 bardak su iciyorum evden cikmadan önce. Transferde hem.bem zorlanmıyorum hem dr rahat görüyor. sonra o uzanıp bekleme faslimda kötü olmaya başlıyorum.
Eveeeeet 😭😭😭
transferden sonra ne kadar sure yatiyorsun? kotu olma sebebin tuvalete sikisik oldugun icin mi?

Back