- 7 Ağustos 2019
- 377
- 616
- 103
- 33
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #5.321
Sağol canım fazla şu içip rahatsız etmişim kendimi ultrasonla bakıp gereksiz olanı boşalttılar ama ben çok rahatladımgecmis olsun semacim.. ne icin sonda kullandin?
Insallah sonu güzel olsun Rabbim çektiğimiz sıkıntılara saysın bizi güzel sonuçlara ulastirsin ❤Haklısın şekerim. Yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim ama kuyruğa geldikçe zaman yavaşladı sankineyse el mecbur bekleyeceğiz.
bununla gecmis olsun canim, insallah guzel haberleri alirsin :)Sağol canım fazla şu içip rahatsız etmişim kendimi ultrasonla bakıp gereksiz olanı boşalttılar ama ben çok rahatladım
Geçmiş olsun tatlım yanma yada idrar bitmeme gibi bı durumum yok..ama içim resmen ilaç kokuyor artık yaCanım aynı şey bende vardı ama tabi benim yanma idrar bitmeme falan da vardı enfeksiyon çıktı benim
Bence her pembe kanama enfeksiyon olabilir gibi düşünmeyin kizlar..Benim transfer gününu saymazsam 3.gun pembe lekelenmem oldu ve doktorumlada hemsiremlede ayrı ayrı görüştüm..progestan hormonundan kaynaklı hiç üzülmeyin kötü bir durum yok sadece CORASPİN i artık içmeyin test gününe kadar dediler..birde daha önce tüp bebek yapan arkadaşlarım pembe lekeyi hep bebişim tutunmasi die yaşamışlar..onlara söylediğimde çok sevindiler bebeisler tutunuyor inşallah dediler..inşallah böyledir iyi tarafından düşünmek istiyor insanEvet canım pembe leke de enfeksiyon belirtisi olablir dedi acil doktoru
Ben kefir çok içiyorum sormuştum ve bı zararının olmadığını aksine bağışıklık sistemini güçlendirdiğini söylemişti doktorum..Ahsencim acildeki doktor kadın doğum cumuydu?..bence hiç kafana takma inşallah bebişim tutunma lekesidir oAynen canım kefir içsem bir zararı olmaz değil mi maydonoz falan olmazda
Kan rengindeni kırmızı mi?pembemsi yada kahverengimiKızlar ben şimdi lavaboya gittim de kan lekesi gördüm kötü bisey değil-dir değil mi mercimek tanesi kadar
Dr Oz de corona dan korunmak icin kefir tuketir diyor :)Ben kefir çok içiyorum sormuştum ve bı zararının olmadığını aksine bağışıklık sistemini güçlendirdiğini söylemişti doktorum..Ahsencim acildeki doktor kadın doğum cumuydu?..bence hiç kafana takma inşallah bebişim tutunma lekesidir o
transferden sonra ki ilk iki üç günde bana da oldu sonra geçti eşim bile şaşırdı doktora sor falan dedi de ne dicem doktora şeyim den gaz çıkıyorKızlar sizde de oluyormu bilmiyorum ama benim vajinamdan gaz çıkıyor gibi hissediyorum
Bende yatamıyoruz düz uzatıp ayaklarımı aşırı bı gerginlik hissi oluyor bebişlere bişey olacak die aklım cikiyor..devamlı dizlerimi kırıyorum..sağ yada sola dönük yatıyorum ozaman çok rahat ediyorum.transfer saymazsak 6.gunum bugün..ve dün geceden beri aşırı sıcak basmalarim oluyor anlık..inşallah güzel haberlerin müjdecisi olur bu yaşadıklarımAdet agrisi ve gebelikteki agri cok Bender canim, bende tek bir fark olmustu ve ben ordan anlamistim birsey oldugunu. Bacaklarimi dümdüz uzatip yatamamistim Transfer sonrasi7. Günden itibaren böyle uzatmaya kalkinca bi cekilme kasilma tarzi bisdy olmustu. Yani umutsuzluga kapilma ama cok da ümitlenme. Ben de cok ümitsiz oldugum anda görmüstüm cift cizgiyi. Eminim dogru bi zamani vardi ve allah biliyor icini ferah tut
:) transfer degil ama birkac kez ultrasyon muaynesinden sonra olmustu, bir cisim vb girdiginde genişleyip daralan vajinadan içeri hava dolabiliyor gaz dedigimiz sey o hava oluyormus.transferden sonra ki ilk iki üç günde bana da oldu sonra geçti eşim bile şaşırdı doktora sor falan dedi de ne dicem doktora şeyim den gaz çıkıyortövbe tövbe
Benimde 7 günümBende yatamıyoruz düz uzatıp ayaklarımı aşırı bı gerginlik hissi oluyor bebişlere bişey olacak die aklım cikiyor..devamlı dizlerimi kırıyorum..sağ yada sola dönük yatıyorum ozaman çok rahat ediyorum.transfer saymazsak 6.gunum bugün..ve dün geceden beri aşırı sıcak basmalarim oluyor anlık..inşallah güzel haberlerin müjdecisi olur bu yaşadıklarım
Nohut suyu içti birde azgın teke otu çakışır otu suyu falan kaynatmıştım sayıyı düşürmüş ama hangisi düşürdü hiç bilmiyorumTüp bebek için bunlar daha önemli ama. Nasıl artırırdınız?
Evet canım ilk..Rabbim nasip eder inşallah bol bol okuyun bu dönemde..Ay inşallah canımilk denemenmi
Amin inşallah hep beraber güzel haberler veririz inşallahbununla gecmis olsun canim, insallah guzel haberleri alirsin :)
Açık renkti ama vakit geçti kahverengilesti ince ydi galiba ondanKan rengindeni kırmızı mi?pembemsi yada kahverengimi
Benim eşimin de sayısı normale göre düşüktü bir sorun yaşamadık.Diğer verileri normaldi.Embriyolar 5.güne kadar yaşadıNohut suyu içti birde azgın teke otu çakışır otu suyu falan kaynatmıştım sayıyı düşürmüş ama hangisi düşürdü hiç bilmiyorum
Baş anomalisi çok yüksek bizim 95 yazıyor sizin kaçtıBenim eşimin de sayısı normale göre düşüktü bir sorun yaşamadık.Diğer verileri normaldi.Embriyolar 5.güne kadar yaşadı
Biz de öyle bir problem yoktu,sadece sayısı düşüktü.Morfolojide falan da bir problem yoktu.Sayı düşüklüğü problem olmadı onu demek istedimBaş anomalisi çok yüksek bizim 95 yazıyor sizin kaçtı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?