Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Evet canım pembe leke de enfeksiyon belirtisi olablir dedi acil doktoru
Bence her pembe kanama enfeksiyon olabilir gibi düşünmeyin kizlar..Benim transfer gününu saymazsam 3.gun pembe lekelenmem oldu ve doktorumlada hemsiremlede ayrı ayrı görüştüm..progestan hormonundan kaynaklı hiç üzülmeyin kötü bir durum yok sadece CORASPİN i artık içmeyin test gününe kadar dediler..birde daha önce tüp bebek yapan arkadaşlarım pembe lekeyi hep bebişim tutunmasi die yaşamışlar..onlara söylediğimde çok sevindiler bebeisler tutunuyor inşallah dediler..inşallah böyledir iyi tarafından düşünmek istiyor insan

Aynen canım kefir içsem bir zararı olmaz değil mi maydonoz falan olmazda
Ben kefir çok içiyorum sormuştum ve bı zararının olmadığını aksine bağışıklık sistemini güçlendirdiğini söylemişti doktorum..Ahsencim acildeki doktor kadın doğum cumuydu?..bence hiç kafana takma inşallah bebişim tutunma lekesidir o

Dr Oz de corona dan korunmak icin kefir tuketir diyor :)

Bende yatamıyoruz düz uzatıp ayaklarımı aşırı bı gerginlik hissi oluyor bebişlere bişey olacak die aklım cikiyor..devamlı dizlerimi kırıyorum..sağ yada sola dönük yatıyorum ozaman çok rahat ediyorum.transfer saymazsak 6.gunum bugün..ve dün geceden beri aşırı sıcak basmalarim oluyor anlık..inşallah güzel haberlerin müjdecisi olur bu yaşadıklarım

transferden sonra ki ilk iki üç günde bana da oldu sonra geçti eşim bile şaşırdı doktora sor falan dedi de ne dicem doktora şeyim den gaz çıkıyor tövbe tövbe
:) transfer degil ama birkac kez ultrasyon muaynesinden sonra olmustu, bir cisim vb girdiginde genişleyip daralan vajinadan içeri hava dolabiliyor gaz dedigimiz sey o hava oluyormus.

Benimde 7 günüm ama hiç birşey hissetmiyorumdediğiniz gibi yatmak dışında bende öyle daha rahat uyuyorum bir önceki tedavimde çok ağrılarım olmuştu uykusuz gecelerim dış gebelikti iç kanama geçirmiştim bu beklemek çok acayip birşey hepimiz için hayırlısı olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…