• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Opudan sonra antibiyotik kullandırdımi sana Dr taze transfer oldum diye hatırlıyorum acaba kullnmadiysan ondanmi olduki enfeksiyon. Bende transfere bir hafta kala değişik bir akıntı farkettim dra söyledim keşke daha önce deseydin ama transfere kadar ilaç kullanalım dedi ilaç kullandrdi bana
Canim evet. Genelde opu dan sonra monodox, tetradox tarzi ilac yaziyo dr lar,bol su ile tuketilen. Buda bi ihtimal. Ama enfeksiyon transferde iyi bisry degil.

Sen bilirsin canım, ben merakıma yenildim🤣 öyle veya böyle test yapacağız nasılsa. Pozitif gördüm ama 12. Günü de pas geçmiyorum. Negatif olsaydı da erken yaptım gözükmemiştir diyecek geçecektim🤣🤣
🤣 🤣 Sanırım bende merakıma yenilicem😄 sabah kafama eserse yapıcam, bakalım 3. Gün embriyosu 9. Günde cıkacak mi 😄😄

Canim evet. Genelde opu dan sonra monodox, tetradox tarzi ilac yaziyo dr lar,bol su ile tuketilen. Buda bi ihtimal. Ama enfeksiyon transferde iyi bisry degil.
İnşallah sorun olmaz sonradan. Tam transfere ramak kala çıktı akıntı Allah'tan ilaç kullanmaya vaktim vardı. Tutmus bebeğe zararı olmaz degilmi sonrasinda

Izin verirsen evet ama ben çok şu içmiştim net gorsunlerde transferim iyi olsun diye geçen sefer daha da kötüsünü yapmıştım ben fenalasiyprum baskı olunca sondayla beni çok rahatlattilar acıyor ama o baskıdan daha iyidir çünkü o baskı yüzünden ilk denememde psikolojik olarak çok alt üst olmuştum şimdiki denememde o kadar iyi geçtiki sadece yorgunluk vardı üstümde oda hem grip oldum hemde kovid testi için koşturdum kovid testi yüzünden çok uykumu alamadım bunları iki gün içinde yaşadım çok şükür atlattim bide ben tek başına girdim transfere çok mutluyum şu anda daha umutluyum idrara sıkışmak benim için çok büyük bir felaket gibi düşünki sonda bile bana daha iyi geliyor şu an her küçük abdeste çıkışımda acıyor ama bitince geçiyor çok şükür bugunlerimize ama dediğim gibi sizde benim gibi etkileniyorsaniz bence mutlaka sonda yardımı alın burdaki kızların dedigiyle kendimi sakin tuttum ve transferde yardımı soğukkanlılıkla kabul ettim geçen sefer ne oldu ne yaptılar ben sadece çok kötü olduğumu biliyorum hiç rahat değildim
Hani kolumuzdan damaryolu açıyolar ya hayatım, öyle bi acı mı? O kadar mı yani sonda takılırken?

Hani kolumuzdan damaryolu açıyolar ya hayatım, öyle bi acı mı? O kadar mı yani sonda takılırken?
Bir tik fazlası ama inanki ben pişman değilim insanın tuvalete çıkması bile büyük bir nimetmis ben bunu anladım bu transferlerden ben yaşlı bakımı bölümü mezunuyum yaşlılar idrarlarını yapamazlar bazıları onun için evde bakımdan biz giderdik staj yaparken kadının birinin sırf yetisemediklerinden öldüğünü biliyorum çok insan var böyle yani gerçekten dua etmemiz gerekiyor sonda acısı geçer ama o psikolojiyi Allah kimseye yasatmasin

Back