Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

5. Gün embriyosu ve tek embriyo pgt yapıldı öncesinde ve 1 yıl dondurduk biz

Evet evet 10 bile değil. 9. Gün kanda baktırın dediler ama hiç belirtim yok kendimi hamile gibi de hissetmiyorum zaten bilmiyorum..
Canım belirti falan arama çok erken daha. Aslında benim ilk transferim pozitif sonuçlanmıştır, sonra ne yazık ki kalp atışı yok diye 8 haftalık kaybettim o zaman hiç bir belirtin olmadı. 6.haftadan sonra sadece çok uyuyordum o kadar o yüzde belirti arama, kafanı dağıtmaya çalış başka şey düşün, zor biliyorum ama sürekli düşünmekte yoruyor

Ben kullanicam canim genetik testte cikti benim benim dusuklerim hep kimyasal nerden baksan toplamda 20 tane kimyasal gebeligim olmustur
Doktorum istedi bi test yaptirdik meger benimvucut direncim cok yuksekmis bebegi virus olarak algilayip atiyomus vucuttan
Katil hücre diyorlarmis buna
Gebelik aşisi yapilcak trnsferden bir gun once

Yaaa benim de ilk transferim seninki ile aynı olmuştu ama onda çok belirtim vardı. Ben yarından itibaren test yapmaya başlıcam ama daha fazla dayanamicam bir sürü test aldım bugün 9. Güne kadar her gün yapcam kızlar kafayı yedim iyice

Homozigot musun heterozigot mu? Kaç genınde var canım hem sabah hem akşam vuruldun? Bendede kan pıhtılaşma cıktı 9 ay vurulcam sanırım doktorum o tarz bişeyler soyledı ama tam konuaşamadık bu konuyu daha

Yap yap test. 5.gun embriyolari erken belli olabiliyor. Buraya da at sonucu merak da bırakma bizi İnşallah olucak hep beraber sevineceğiz

Merhaba kizlar benim de test günüm 3 Kasım bugun transferimin 3.gunu bitti ama hiç seyirme.kasikta.bi batma vs hic birsey yok

Yap yap test. 5.gun embriyolari erken belli olabiliyor. Buraya da at sonucu merak da bırakma bizi İnşallah olucak hep beraber sevineceğiz
Ah inşallah hepimiz olumlu sonuç alalım hep beraber sevinelim sonuç pozitif de olsa yarın çıkmaz diye düşünüyorum yine de size de kesin haber veririm tabiii

Ah inşallah hepimiz olumlu sonuç alalım hep beraber sevinelim sonuç pozitif de olsa yarın çıkmaz diye düşünüyorum yine de size de kesin haber veririm tabiii
Ekim ayı transfer grubunda biri vardı, sizin gibi 5. Gün embriyosu, transferin 5. Gününde sonuç silik de olsa pozitif çıkmıştı, belki sizde de öyle olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…