• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Insallah şu an stresliyim sadece. Yarın estrofem başlıyorum. Ama sadece estrofemkl kullanıcakmisim başka ilaca gerek yokmus. Kontrole de gerek yok dedi doktor. Iyice panik oldum transfer günü sorun çıkacak diye. Doktoru aradım tekrar içim hiç rahat değil dedim durumu anlattim. Gerek yok ama istediğin zaman gel bakalım dedi.
Sizde durumlar nasıl hazırlığa başladinız mı?
Başladım canim estrofem coraspirin bir de vitamin kullaniyorum. 4 kasımda randevum var bakalım ne diyecek

Doktorun ne dediyse o tabiki canım ama amaç rahim dinlendirmek zaten o yüzden rahat bırakmak gerekiyor diye düşünüyorum ama tabi rahatsızlığın nedir her ay düzenli adet oluyor musun bilmiyorum tedavi kişiden kişiye değişir doktoruna danışmadan bir şey yapma sen yinede riske atma
Evet canım, problemde orda işte adet kendiliğinden görmüyorum, bende pcos var :/

Yani aylardır kullandığımız hormon ilaçlarından mıdır, artık psikolojik yorgunluk mu başladı bilmiyorum gerçekten. Allah'ım günah yazmasın isyana sürükleniyorum yavaş yavaş.
Geçen gün iş yerinde çok da samimi olmadığımız bi ablanın tam 32 haftalık hamile olduğunu öğrendim. Kadının 2 çocuğu var yaşı da genç değil. Nasil karar verdiniz üçüncüye dedim kaza dedi. KAZA dedi kadın ya.
Insanlar kazayla nasıl hamile kalıyor anlamıyorum. Biz bebek için tonla ilaç kullanıyoruz, doktor hastane kapılarında yatıyoruz, her ay negatif görme korkusuyla depresyondan depresyona koşuyoruz. Insanların istemediği halde çocuğu oluyor.
Allah'ım bize de yazmıştır insallah evlat sahibi olmayı.
Inşallah canim bizlerde alacağız evlatlarımızı kucagimiza. Allahım goruyordur bizi ve ne kadar çok istediğimizi biliyordur

Ben kullanicam canim genetik testte cikti benim benim dusuklerim hep kimyasal nerden baksan toplamda 20 tane kimyasal gebeligim olmustur
Doktorum istedi bi test yaptirdik meger benimvucut direncim cok yuksekmis bebegi virus olarak algilayip atiyomus vucuttan
Katil hücre diyorlarmis buna
Gebelik aşisi yapilcak trnsferden bir gun once
Bana test yapılmadı ilk kez transfer olacağım. bir doğal yolla kimyasalım var. Teşekkür ederim cevabın için, inşallah güzel sonuçlar alırsın. Bir doktoruma sorayım ben de.

Kuzu foto da görünecek gibi değil inan ki çok silik denedim baya ablama gondermek için ama çıkmadı biz de beyaz ışık ve flaşla görebildik düşün 🙈
Sen gördüysen sorun yok 🤩 kaçıncı gün bugün transferin. Birde kacinci gün embriyosu canım

Aaaa kacinci günündu belirti varmiydi kacinci gun embriyosu kac tane gel anlat hele :rolleyes:
Kızlar benim transfer günü dahil 5. Günümdü ve 5. Gün embriyosu transfer edilmişti. Benden 2 yumurta alabildiler benim rezerv sıkıntım vardı. 1 i dollendi sadece ona da Pgt yaptırdık biz ve 1 yıl dondurduk ben ara vermek istedim çünkü daha önce kalbi durmuştu bebeğimin çok korkmuştum. Net pozitif diyemem tabi şimdi size ama hepimize umut olur diye düşündüm 🥰 kalp atışı duyana kadar kendime hamile dememe kararı aldım ben🌸

Kizlar kaçtane dondurulan embriyonuz var?
Benim 9 embriyom vardı. 3+3+3 şeklinde dondurulmuştu. 3lu olarak çözüldü birini Transfer oldum kalan ikisinin gelisimi devam ederse tekrar dondurulacakti. Emin olmamakla birlikte 6~7~8 arasi embriyom var 😁

Back