- 27 Eylül 2020
- 1.637
- 3.057
- 53
- Konu Sahibi pembiss123
-
Bir kere kendiliginden hmile kldigimda dis gebelik gecirmistim bundan cok korkuyorumBen ilk denemede dış gebelik geçirdim canım 3 ay korunmamiz gerekti. Kasım ayındaki adetim ile kontrolum.var her şey yolunda ise transfer hazırlığı başlıcak benimde insallah
İnşallah canım aminnçok sağol desteğin için güzel haberlerini bekliyorum
20.11.2020 eğer bir aksilik çıkmadan transfer olabilirse
hayır aslında 25-27 değişir döngün 9 Ekimde Lucrin Depot yarım doz kullandım. Normal döngümde de reglim geldi.merhaba, acaba sizin döngünüz çok uzun ona göre mi ayarladılar? gerçekten fazla ileri bir tarih gibi geldi ama.. nerede tedavi görüyorsunuz acaba?
Benide ekle canım 2 Kasım transfer olacak natürel 5. Gün embriyosu tek olacak inşallah pozitifleri bol görmek dileğiyle bu sayfada. Ekim ayı güzel geçti baya pozitif alan oldu Kasım'da daha güzel olur inşallah hepimiz için güzel geçmesi dileğiyle.Selam kızlarrrr
24 eylülde opu işlemim sağlandı ve yumurtalıklarımın dinlenmesi için 2.regl dönemine kadar bekleyeceğim. Benim gibi kasım ayında transfer olmayı bekleyen arkadaşlarla toplanıp, süreci beraber atlatmak istedim o yüzden bu konuyu açtımmm
Var mı benim gibii kasım ayını bekleyenlerr
Takip cetvelimize dahil olmak için bilgilerinizi mesaj olarak göndermenizi rica ederim
KASIM AYI İÇİN TAKİP CETVELİ
hoş geldin canııım aramızaaKızlar Ekim topigini takip ediyordum ama kasıma kaldım 2 Kasım transfer günüm
inşallah birbirimize güzel sonuçlar bildirmek nasip olsun :) test tarihinde belli olunca söyler misin canım :)Benide ekle canım 2 Kasım transfer olacak natürel 5. Gün embriyosu tek olacak inşallah pozitifleri bol görmek dileğiyle bu sayfada. Ekim ayı güzel geçti baya pozitif alan oldu Kasım'da daha güzel olur inşallah hepimiz için güzel geçmesi dileğiyle.
Benımde en büyük korkum tekrar yaşamak canım rabbim Bi daha yasatmasin. En kısa zmanda sağlıklı gebelik nasip olsunBir kere kendiliginden hmile kldigimda dis gebelik gecirmistim bundan cok korkuyorum
Tabiki artık buradayım zateninşallah birbirimize güzel sonuçlar bildirmek nasip olsun :) test tarihinde belli olunca söyler misin canım :)
O zaman ben senden onceyim. Kız anlatırım doya diyaben henüz olmadım bugün yarın olacağım inşallah günüm geldi 28. günüm bugüün. ama bende pko olduğu için 28-29-30 arası gidip gelir :)
Anlat valla çok iyi olur insan hiçbir şey bilmeden gidince bir tuhaf oluyor Ne olacak ne bitecek bilmediğinden, en azından bir fikir sahibi olalımO zaman ben senden onceyim. Kız anlatırım doya diya
Ya ben ya ben napacam pekiAnlat valla çok iyi olur insan hiçbir şey bilmeden gidince bir tuhaf oluyor Ne olacak ne bitecek bilmediğinden, en azından bir fikir sahibi olalım
Ben de varım canım tek 5.gün embriyosutransfer tarihi 16 kasım test tarihi 28 kasımSelam kızlarrrr
24 eylülde opu işlemim sağlandı ve yumurtalıklarımın dinlenmesi için 2.regl dönemine kadar bekleyeceğim. Benim gibi kasım ayında transfer olmayı bekleyen arkadaşlarla toplanıp, süreci beraber atlatmak istedim o yüzden bu konuyu açtımmm
Var mı benim gibii kasım ayını bekleyenlerr
Takip cetvelimize dahil olmak için bilgilerinizi mesaj olarak göndermenizi rica ederim
KASIM AYI İÇİN TAKİP CETVELİ
O zaman o güzel heyecanı bizle paylasirsin ☺Ben de varım canım tek 5.gün embriyosutransfer tarihi 16 kasım test tarihi 28 kasım
Oo ne güzel çoğumuza iki tane embriyo transfer edeceklerDondurulmuş embriyo 2 tane konulacak
Sen de miiiii. Kasım ayı ikiz patlaması yasansin inşallahOo ne güzel çoğumuza iki tane embriyo transfer edecekler
Ya ben cok korkuyorum ondan ben tutamam ki çişimi valla bi de ıkın diyolarmis saliveririm ortayaAynen öyle bende hiç hatırlamıyorum doktorum hoşgeldin dedi sonrası yokama o kalp çarpıntısı heyecan üfff Transferdede sadece kasıklarım patlıcak sandım çünkü idrara sıkışık olman gerekiyo onun dışında hiç ağrı sızı yok Ameliyathaneye girerken kimseyi gözün görmüyor dedim ki hersey yavrum için Emekleriniz boşa çıkmaz inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?