• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Selam kızlarrrr :KK71:

24 eylülde opu işlemim sağlandı ve yumurtalıklarımın dinlenmesi için 2.regl dönemine kadar bekleyeceğim. Benim gibi kasım ayında transfer olmayı bekleyen arkadaşlarla toplanıp, süreci beraber atlatmak istedim o yüzden bu konuyu açtımmm :KK56:

Var mı benim gibii kasım ayını bekleyenlerr :KK33:

Takip cetvelimize dahil olmak için bilgilerinizi mesaj olarak göndermenizi rica ederim :KK200:

KASIM AYI İÇİN TAKİP CETVELİ

KULLANICI ADITRANSFER TARİHİEMBRİYO DURUMU TEST TARİHİ SONUÇ

szryk

2 KASIM 2020ÇİFT EMBRİYO / 5. GÜN EMB.--

B berenbade

11 KASIM 2020TEK EMBRİYO / 5.GÜN EMB.20 KASIM 2020-

Cemos9406

23 EKİM 2020TEK EMBRİYO1 KASIM 2020-
Benide ekle canım 2 Kasım transfer olacak natürel 5. Gün embriyosu tek olacak inşallah pozitifleri bol görmek dileğiyle bu sayfada. Ekim ayı güzel geçti baya pozitif alan oldu Kasım'da daha güzel olur inşallah hepimiz için güzel geçmesi dileğiyle. 🤲

Benide ekle canım 2 Kasım transfer olacak natürel 5. Gün embriyosu tek olacak inşallah pozitifleri bol görmek dileğiyle bu sayfada. Ekim ayı güzel geçti baya pozitif alan oldu Kasım'da daha güzel olur inşallah hepimiz için güzel geçmesi dileğiyle. 🤲
inşallah birbirimize güzel sonuçlar bildirmek nasip olsun :) test tarihinde belli olunca söyler misin canım :)

Bir kere kendiliginden hmile kldigimda dis gebelik gecirmistim bundan cok korkuyorum
Benımde en büyük korkum tekrar yaşamak canım rabbim Bi daha yasatmasin. En kısa zmanda sağlıklı gebelik nasip olsun 🙏🏻 💕

Selam kızlarrrr :KK71:

24 eylülde opu işlemim sağlandı ve yumurtalıklarımın dinlenmesi için 2.regl dönemine kadar bekleyeceğim. Benim gibi kasım ayında transfer olmayı bekleyen arkadaşlarla toplanıp, süreci beraber atlatmak istedim o yüzden bu konuyu açtımmm :KK56:

Var mı benim gibii kasım ayını bekleyenlerr :KK33:

Takip cetvelimize dahil olmak için bilgilerinizi mesaj olarak göndermenizi rica ederim :KK200:

KASIM AYI İÇİN TAKİP CETVELİ

KULLANICI ADITRANSFER TARİHİEMBRİYO DURUMU TEST TARİHİ SONUÇ

szryk

2 KASIM 2020ÇİFT EMBRİYO / 5. GÜN EMB.--

B berenbade

11 KASIM 2020TEK EMBRİYO / 5.GÜN EMB.20 KASIM 2020-

Cemos9406

23 EKİM 2020TEK EMBRİYO1 KASIM 2020-

senasu1 senasu1

2 KASIM 2020TEK EMBRİYO / 5.GÜN EMB.--
Ben de varım canım tek 5.gün embriyosutransfer tarihi 16 kasım test tarihi 28 kasım

Aynen öyle bende hiç hatırlamıyorum doktorum hoşgeldin dedi sonrası yok😂ama o kalp çarpıntısı heyecan üfff ☺️Transferdede sadece kasıklarım patlıcak sandım çünkü idrara sıkışık olman gerekiyo onun dışında hiç ağrı sızı yok🤘🏻☺️Ameliyathaneye girerken kimseyi gözün görmüyor dedim ki hersey yavrum için 🙏🏻Emekleriniz boşa çıkmaz inş
Ya ben cok korkuyorum ondan ben tutamam ki çişimi valla bi de ıkın diyolarmis saliveririm ortaya

Back