Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

O zaman o güzel heyecanı bizle paylasirsin ☺
Insallah şu an stresliyim sadece. Yarın estrofem başlıyorum. Ama sadece estrofemkl kullanıcakmisim başka ilaca gerek yokmus. Kontrole de gerek yok dedi doktor. Iyice panik oldum transfer günü sorun çıkacak diye. Doktoru aradım tekrar içim hiç rahat değil dedim durumu anlattim. Gerek yok ama istediğin zaman gel bakalım dedi.
Sizde durumlar nasıl hazırlığa başladinız mı?

Valla benim yarın transfer dahil 6. Gün ben artık başlarım test yapmaya net sonuç alana kadar devam ettirin
Ben de cumartesi oldum..cuma galiba sen de ay heyecanlanıyorum aynı sayılırız hic belirtin de yok ya guzel haber ver ne olursun

Estrofem
Duphastol
Prednol
Coraspin
Progestan igne kullandım ben

Rahim inceligi vardi bende ama o yizden cok cok progestan kullandirtti

Estrofem
Duphastol
Prednol
Coraspin
Progestan igne kullandım ben

Rahim inceligi vardi bende ama o yizden cok cok progestan kullandirtti
Allah allah progesteron degerin kac çıkmıştı? Benim dün yapildi testler progesteron 0.5 cıktı. Yumurta toplamadan önce progesteron igneleri vercem demisti ama sadece estrofem kullan dedi simdi. Rahim kalınlığını da dün 4 mm ölçtü adetin 2.günüydü

Canim pardon ya ben yanlış anlamışım transfere daha var senin..

Transfere yakin kullandım ben bunları 1 hafta önce başladım

Opudan once kllomen ve estrofem kullandım ben sadece

Canim pardon ya ben yanlış anlamışım transfere daha var senin..

Transfere yakin kullandım ben bunları 1 hafta önce başladım

Opudan once kllomen ve estrofem kullandım ben sadece
Yok canim dogru anladin aslinda transfere daha var ama doktor kontrole gerek görmedi. Yani arayıp icim rahat degil demesem transfere kadar rahim kalınlığını bilmeden sadece estrofemle devam edecektim. Belki simdi de aynısı olacak onu da bilmiyorum.
Kafam acayip karışık nerde okuduysam surekli kontrole çağırılıp rahim kalinligi ölçülmüş bana nasil kontrole gerek yok dedi? Neye göre karar verdi? Transfer zamanı rahim içinin uygun olup olmadığını nasıl anlayacaktı?
Belki de transfere diye gidip aa rahmin yeterince kalimlasmamis deyip geri göndereceklerdi.

Homozigot musun heterozigot mu? Kaç genınde var canım hem sabah hem akşam vuruldun? Bendede kan pıhtılaşma cıktı 9 ay vurulcam sanırım doktorum o tarz bişeyler soyledı ama tam konuaşamadık bu konuyu daha
4 5 gen de hem heterizigot hem homozigot var ama ben kan sulandiricilara ragmen surekli kimyasal gebelik yasiyorum
Meger bunlara ekstra da katil hücre dedigim seyden varmis ben de

Sırf rahim inceliginden dolayi transferim 1 ay ertelendi..
Yani canim opudan sobra direk transfere mi çağırdı seni arada hic cagirmayacakmiymis

Sırf rahim inceliginden dolayi transferim 1 ay ertelendi..
Yani canim opudan sobra direk transfere mi çağırdı seni arada hic cagirmayacakmiymis
Hayir canim opudan sonra adet oldum. Adetle birlikte cyclo-pregynova ve lucrin depot kullandım. Ikinci adetimle doktora gittim estrofem verip transfere gel dedi.

Hayir canim opudan sonra adet oldum. Adetle birlikte cyclo-pregynova ve lucrin depot kullandım. Ikinci adetimle doktora gittim estrofem verip transfere gel dedi.
Simdi Anladım canim..evet o arada 1 kez cagirsa iyiymiş.. ben de 1 kez gittim ama dedim ya belki bende rahim inceliği gordugu icin çağırmıştı.. sende öyle bir problem yok belki..oyle düşünmüş olabilir..

Simdi Anladım canim..evet o arada 1 kez cagirsa iyiymiş.. ben de 1 kez gittim ama dedim ya belki bende rahim inceliği gordugu icin çağırmıştı.. sende öyle bir problem yok belki..oyle düşünmüş olabilir..
Yani aylardır kullandığımız hormon ilaçlarından mıdır, artık psikolojik yorgunluk mu başladı bilmiyorum gerçekten. Allah'ım günah yazmasın isyana sürükleniyorum yavaş yavaş.
Geçen gün iş yerinde çok da samimi olmadığımız bi ablanın tam 32 haftalık hamile olduğunu öğrendim. Kadının 2 çocuğu var yaşı da genç değil. Nasil karar verdiniz üçüncüye dedim kaza dedi. KAZA dedi kadın ya.
Insanlar kazayla nasıl hamile kalıyor anlamıyorum. Biz bebek için tonla ilaç kullanıyoruz, doktor hastane kapılarında yatıyoruz, her ay negatif görme korkusuyla depresyondan depresyona koşuyoruz. Insanların istemediği halde çocuğu oluyor.
Allah'ım bize de yazmıştır insallah evlat sahibi olmayı.

Dr eğer istersem kullana bilirim söyledi ama ben bilemiyorum, bir zarari ola bilir mi acaba?
Doktorun ne dediyse o tabiki canım ama amaç rahim dinlendirmek zaten o yüzden rahat bırakmak gerekiyor diye düşünüyorum ama tabi rahatsızlığın nedir her ay düzenli adet oluyor musun bilmiyorum tedavi kişiden kişiye değişir doktoruna danışmadan bir şey yapma sen yinede riske atma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…