- 20 Temmuz 2020
- 590
- 902
- 18
- 43
- Konu Sahibi pembiss123
Inşallah canim yaEvet evet bende benim 3. Denemem olucak. Ondan ikiz koyucaklar inşallah ayy ınsallah tutarda bi daha uğraşmayı tup bebekle falan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Inşallah canim yaEvet evet bende benim 3. Denemem olucak. Ondan ikiz koyucaklar inşallah ayy ınsallah tutarda bi daha uğraşmayı tup bebekle falan
Insallah şu an stresliyim sadece. Yarın estrofem başlıyorum. Ama sadece estrofemkl kullanıcakmisim başka ilaca gerek yokmus. Kontrole de gerek yok dedi doktor. Iyice panik oldum transfer günü sorun çıkacak diye. Doktoru aradım tekrar içim hiç rahat değil dedim durumu anlattim. Gerek yok ama istediğin zaman gel bakalım dedi.O zaman o güzel heyecanı bizle paylasirsin ☺
Ben de cumartesi oldum..cuma galiba sen de ay heyecanlanıyorum aynı sayılırız hic belirtin de yok ya guzel haber ver ne olursunValla benim yarın transfer dahil 6. Gün ben artık başlarım test yapmaya net sonuç alana kadar devam ettirin
EstrofemInsallah şu an stresliyim sadece. Yarın estrofem başlıyorum. Ama sadece estrofemkl kullanıcakmisim başka ilaca gerek yokmus. Kontrole de gerek yok dedi doktor. Iyice panik oldum transfer günü sorun çıkacak diye. Doktoru aradım tekrar içim hiç rahat değil dedim durumu anlattim. Gerek yok ama istediğin zaman gel bakalım dedi.
Sizde durumlar nasıl hazırlığa başladinız mı?
Evet Cuma yapıldı transfer hadi inşallah ilk pozitifi biz verelim burayaBen de cumartesi oldum..cuma galiba sen de ay heyecanlanıyorum aynı sayılırız hic belirtin de yok ya guzel haber ver ne olursun
Allah allah progesteron degerin kac çıkmıştı? Benim dün yapildi testler progesteron 0.5 cıktı. Yumurta toplamadan önce progesteron igneleri vercem demisti ama sadece estrofem kullan dedi simdi. Rahim kalınlığını da dün 4 mm ölçtü adetin 2.günüydüEstrofem
Duphastol
Prednol
Coraspin
Progestan igne kullandım ben
Rahim inceligi vardi bende ama o yizden cok cok progestan kullandirtti
Canim pardon ya ben yanlış anlamışım transfere daha var senin..Allah allah progesteron degerin kac çıkmıştı? Benim dün yapildi testler progesteron 0.5 cıktı. Yumurta toplamadan önce progesteron igneleri vercem demisti ama sadece estrofem kullan dedi simdi. Rahim kalınlığını da dün 4 mm ölçtü adetin 2.günüydü
Yok canim dogru anladin aslinda transfere daha var ama doktor kontrole gerek görmedi. Yani arayıp icim rahat degil demesem transfere kadar rahim kalınlığını bilmeden sadece estrofemle devam edecektim. Belki simdi de aynısı olacak onu da bilmiyorum.Canim pardon ya ben yanlış anlamışım transfere daha var senin..
Transfere yakin kullandım ben bunları 1 hafta önce başladım
Opudan once kllomen ve estrofem kullandım ben sadece
4 5 gen de hem heterizigot hem homozigot var ama ben kan sulandiricilara ragmen surekli kimyasal gebelik yasiyorumHomozigot musun heterozigot mu? Kaç genınde var canım hem sabah hem akşam vuruldun? Bendede kan pıhtılaşma cıktı 9 ay vurulcam sanırım doktorum o tarz bişeyler soyledı ama tam konuaşamadık bu konuyu daha
Sırf rahim inceliginden dolayi transferim 1 ay ertelendi..Yok canim dogru anladin aslinda transfere daha var ama doktor kontrole gerek görmedi. Yani arayıp icim rahat degil demesem transfere kadar rahim kalınlığını bilmeden sadece estrofemle devam edecektim. Belki simdi de aynısı olacak onu da bilmiyorum.
Kafam acayip karışık nerde okuduysam surekli kontrole çağırılıp rahim kalinligi ölçülmüş bana nasil kontrole gerek yok dedi? Neye göre karar verdi? Transfer zamanı rahim içinin uygun olup olmadığını nasıl anlayacaktı?
Belki de transfere diye gidip aa rahmin yeterince kalimlasmamis deyip geri göndereceklerdi.
Hayir canim opudan sonra adet oldum. Adetle birlikte cyclo-pregynova ve lucrin depot kullandım. Ikinci adetimle doktora gittim estrofem verip transfere gel dedi.Sırf rahim inceliginden dolayi transferim 1 ay ertelendi..
Yani canim opudan sobra direk transfere mi çağırdı seni arada hic cagirmayacakmiymis
Simdi Anladım canim..evet o arada 1 kez cagirsa iyiymiş.. ben de 1 kez gittim ama dedim ya belki bende rahim inceliği gordugu icin çağırmıştı.. sende öyle bir problem yok belki..oyle düşünmüş olabilir..Hayir canim opudan sonra adet oldum. Adetle birlikte cyclo-pregynova ve lucrin depot kullandım. Ikinci adetimle doktora gittim estrofem verip transfere gel dedi.
Yani aylardır kullandığımız hormon ilaçlarından mıdır, artık psikolojik yorgunluk mu başladı bilmiyorum gerçekten. Allah'ım günah yazmasın isyana sürükleniyorum yavaş yavaş.Simdi Anladım canim..evet o arada 1 kez cagirsa iyiymiş.. ben de 1 kez gittim ama dedim ya belki bende rahim inceliği gordugu icin çağırmıştı.. sende öyle bir problem yok belki..oyle düşünmüş olabilir..
Kızlaaaar test yaptım dayanamayıpEvet Cuma yapıldı transfer hadi inşallah ilk pozitifi biz verelim buraya
Canım yarın sabah ekleyeceğim bilgisayardanCanım beni de takvime ekler misin? Transfer tarihim 4 Kasım, herhalde test içinde 16 Kasım tarihini verirler
Ben kullanmadım canım sadece folikasitArkadaşlar yine soruyorum, Rahim dindirme sürecinde doğum kontrol hapı kullanan var mi?
Ayyy yoksaaaa pozitif miiiiişiKızlaaaar test yaptım dayanamayıp
Dr eğer istersem kullana bilirim söyledi ama ben bilemiyorum, bir zarari ola bilir mi acaba?Ben kullanmadım canım sadece folikasit
Doktorun ne dediyse o tabiki canım ama amaç rahim dinlendirmek zaten o yüzden rahat bırakmak gerekiyor diye düşünüyorum ama tabi rahatsızlığın nedir her ay düzenli adet oluyor musun bilmiyorum tedavi kişiden kişiye değişir doktoruna danışmadan bir şey yapma sen yinede riske atmaDr eğer istersem kullana bilirim söyledi ama ben bilemiyorum, bir zarari ola bilir mi acaba?