• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Aaa ne güzel🥰ya aslında bende bi sorun yoktu herseyim normaldi eşimde sorun olduğu için başvurduk tüp bebeğe hayırlısı böyleymiş😌dün çok az kanama olunca oksaparı kesti sadece coraspin alıyorum.onun dışında estrofem günde 8 adet içiyorum.4 günde 1 proluton depot kalçadan iğnem var ve hergün sabah saat 8 akşam saat 8 olmak üzere prolutex iğnem var.folidays,argifertil,folwo folik asitlerim..birde Progestan ilacım..yani şükür sonuçta farketmez ilacım iğnem devam etsin önemli değil sağlıklı hayırlısıyla dünyaya getirelim de 🙏🏻❤️Pozitif ol çok güveniyorum nicel beye rahatlatıyor insanı☺️İnş şeninde hayırlı haberlerini alırım🙏🏻
Folidays ve folwo ikisi de folik asit değil mi acaba? Sağlıkla geçsin sağlıkla gelsin bebiş inşallah🤗 pozitif düşünüyorum ama arada kaygılanıyorum ne olacak diye. Benim de rezerv azlığından dolayı tedavi başladı. Bi cuma gitsem rahatlayacağım bakalım😊 sonrasında hangi doktora gitmeyi düşünüyorsun?

aslında çok yumurta oluşması demek az sağlıklı yumurta elde etmek demek galiba yani ben öyle düşünüyorum tabii ama hep şey düşündüm 1 tane bile olsa bana yeter diyordum rabbim önce karnımıza sonra kucağımıza almayı da gösterir inşallah
[/QUOTECanim Ben ne düşündüm biliyormusun. Eşimle konuşurken dedim ki şimdi iki tane transfer edilecek sonra diğer kalanlara ne olacak dedim. Eşim de ikisi de tutarsa diğerlerini infilak edilecek dedi ben de oturdum bir güzel ağladım onlara nasıl kiyacagim diye. Sonra allah kuzum sen çok agladin al sana istediğim kadar dedi ve ikisi yaşama tutundu☺

Folidays ve folwo ikisi de folik asit değil mi acaba? Sağlıkla geçsin sağlıkla gelsin bebiş inşallah🤗 pozitif düşünüyorum ama arada kaygılanıyorum ne olacak diye. Benim de rezerv azlığından dolayı tedavi başladı. Bi cuma gitsem rahatlayacağım bakalım😊 sonrasında hangi doktora gitmeyi düşünüyorsun?
Evet evet aynı hatta argifertil de öyle çok olmaz mı dedim hayır dediler bütün ilaçlara devam bakalım 🤔 inş şeninde öyle olur 🙏🏻Ben aslında ankaradan gelin geldim Eskişehir’e 😌1 yıl oldu kadın doğum uzmanı çok araştırdım yorumlar incelemeler Alev Özdemir’i buldum ilk bilinçli olarak ona gittim artı planlı gebelik istediğimi söyledim folik asite başladık 6 ay gebelik olmayınca bana ve eşime tekrar testler uygulanınca sorunu bulduk tesadüftür ki nicel Taşdemir yakın arkadaşı çıktı yani bizimde hikayemiz böyle başladı tekrar dönüşüm alev Özdemir’e olacak ☺️Hatta nicel bey seni arkadaşıma gebe göndercem dedi nasip allahtan tuttu haftaya bir kontrolüm kaldı kalp atımına bakalım inş alev hanıma gidicem kontrollerime 🙏🏻🥰

Evet evet aynı hatta argifertil de öyle çok olmaz mı dedim hayır dediler bütün ilaçlara devam bakalım 🤔 inş şeninde öyle olur 🙏🏻Ben aslında ankaradan gelin geldim Eskişehir’e 😌1 yıl oldu kadın doğum uzmanı çok araştırdım yorumlar incelemeler Alev Özdemir’i buldum ilk bilinçli olarak ona gittim artı planlı gebelik istediğimi söyledim folik asite başladık 6 ay gebelik olmayınca bana ve eşime tekrar testler uygulanınca sorunu bulduk tesadüftür ki nicel Taşdemir yakın arkadaşı çıktı yani bizimde hikayemiz böyle başladı tekrar dönüşüm alev Özdemir’e olacak ☺️Hatta nicel bey seni arkadaşıma gebe göndercem dedi nasip allahtan tuttu haftaya bir kontrolüm kaldı kalp atımına bakalım inş alev hanıma gidicem kontrollerime 🙏🏻🥰
Agrifertili her durumda kullandırıyolar herhalde kocaman hap😄 şaşırdım o kadar çok takviyeyi kullandırmalarına ama vardır bi bildiği Nicel beyin. iyi ne güzel sana 6 ayda test yapmış doktorun. Benim 1 senede yapmadı sorun yok diyip diyip gönderdi. Bakalım tutarsa aklımda olsun doktorun🤗

Arkadaşlar merhaba biz de bu ay tüp bebek tedavisi için ilaçlara başladık, 5 gün oluyor iğneleri kullanalı şimdi muayeneden çıktım 10 tane yumurtam oluşmuş en büyüğü 13 cm. Doktor yumurtaların yavaş büyüdüğünü söyledi biraz hayal kırıklığına uğradım. Aynı durumu yaşayan var mı aranızda :(

Agrifertili her durumda kullandırıyolar herhalde kocaman hap😄 şaşırdım o kadar çok takviyeyi kullandırmalarına ama vardır bi bildiği Nicel beyin. iyi ne güzel sana 6 ayda test yapmış doktorun. Benim 1 senede yapmadı sorun yok diyip diyip gönderdi. Bakalım tutarsa aklımda olsun doktorun🤗
Ay sorma yaaa o kadar büyük ki boğszdan geçmiyo kesip içiyorum 😂😂alev hanım çok iyi ya o ses tonu Güler yüzlülüğü yetiyo mutlaka git ama 🥰 gönlünü ferah tut olur Allah’ın izniyle🙏🏻Emeklerimiz boşa çıkmaz inş ❤️Sabır

canım tedaviye başladınız mı ?
Merhaba tatlim ben annemlerdeyim o yuzden fazla foruma giremiyorum
Evime döneyim aktif olmaya basliycam insallah
Ben ilk adetimi oldum ama genetikten daha sonuc cikmamisti o yuzden bos gectibu ay diger adetimi bekliyoruz o zman basliycaz tahminen 6 kasim gibi adet olcam

Arkadaşlar merhaba biz de bu ay tüp bebek tedavisi için ilaçlara başladık, 5 gün oluyor iğneleri kullanalı şimdi muayeneden çıktım 10 tane yumurtam oluşmuş en büyüğü 13 cm. Doktor yumurtaların yavaş büyüdüğünü söyledi biraz hayal kırıklığına uğradım. Aynı durumu yaşayan var mı aranızda :KK43:
Benimki de ayniydi 5. Gunde
7. Gun gittigimde 18 9. Gun 20 tane dediler
Sonra 23 tane topladilar ama cogunun ici bos cikti biraz daha bekle

Arkadaşlar merhaba biz de bu ay tüp bebek tedavisi için ilaçlara başladık, 5 gün oluyor iğneleri kullanalı şimdi muayeneden çıktım 10 tane yumurtam oluşmuş en büyüğü 13 cm. Doktor yumurtaların yavaş büyüdüğünü söyledi biraz hayal kırıklığına uğradım. Aynı durumu yaşayan var mı aranızda :KK43:
Evet var canım ilk 5 gün normal bünyeden bünyeye değişiyor 👍yumurtalar küçükse iğnelerin dozunu ayarlaması gerekiyor doktorun büyüyo yumurtacıklar☺️ canını sıkma hiç 🎈

bence çok da yavaş değil canım 5 günde 13 cm olması bana yavaş gibi gelmedi ben 10 gün kullandım mesela iğneleri

Ay sorma yaaa o kadar büyük ki boğszdan geçmiyo kesip içiyorum 😂😂alev hanım çok iyi ya o ses tonu Güler yüzlülüğü yetiyo mutlaka git ama 🥰 gönlünü ferah tut olur Allah’ın izniyle🙏🏻Emeklerimiz boşa çıkmaz inş ❤️Sabır
İnşallah canım aminn🥰 çok sağol desteğin için🤗 güzel haberlerini bekliyorum😊

Hayırlı olsun canım :) Yumurta geliştirici iğneleri kullandım hiç sıkıntı yok ama bu kan sulandırıcı göbeğimi mosmor etti iğne vurma konusunda aslında acemi de değilim ama baya morarttı bide çok yakıyor bu iğne. Çarşamba günü kontrolüm var kasım 2 veya 3 kasımda transferim olacak bakalım bi aksilik çıkmazsa.
Tatlim ben de trambofili var hem de cok agir ben kan sulandirici igneyi ilk cocugumda 9 ay hem de sabah aksam vuruldum
Soyle bir dene istersen simdi eti iki parmagin arasinda sık igneyi vur cektikten sonra hala sıkmayibirakma uzerine pamukla bastir sıkmeyi birak ama pamukla bastirmaya decam et 5 e kadar say bastirmayida birak umarim anlatabilmisimdir

Back