• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Kızlar az önce lavaboya gittim progesteron kalıntıları geldi peçeteyle sildiğimde ama içinde pembe renk vardı. Sanırım hafif kanamam oluyor. Acaba kötü bir şey mi oluyor çok endişelendim. Bugün transfer gününü saymazsak 6. günüm
Transferin kaçıncı günü? Benim 4, gündem beri hergün var

Teşekkür ederim 🤩 benimki 3. Gün taze embriyo. Bende öncekine göre 1 gün ishal ve hafif başağrısı oldu. 7. Günün akşamı da lekelenme iki gün sürdü.
3. Gün embriyosu 7. Günde çıkmış herkesin test değerlendirmesi kendine özgü. Ben 5. Günü 8. Gün idrarda ancak gorebildim.bakalim kan değerin kaç cikcak

Rabbim yardımcın olsun. Hepimiz bu süreçten geçiyoruz o yüzden birbirimizi anlayabiliyoruz. İlaçlar yapar canım. en son kan testinde kesin sonuç çıkar zaten. Transfer sonrasıntutunma 6-12 gün arasında oluyormuş, bilemeyiz bu 6-12 günün hangisinde tutunduğunu.Stres yapma, minnoşun tutunuyordur inşaallah🤲🤲🤲
İnşallah çok teşekkür ediyorum birbirimizi anlamak çok iyi geliyor inanın 🥰🤲🏻

Canım 3 tane 1. Kalite 3 tane 2. Kalite donduruldu. Hücre olarak degılde kalıte olarak sordum ben fragmantasyonu sordum ozellikle o da cok az dedıler fragmantasyon dna hasarını gosterıyomuş. Senınde mi 3. Gun?
Benimde 3.gün kuzum gayet iyi demişlerdi heycandan duymadım bile ne kalite olduklarını. Biri 10 diğeri 7 hücreli

Back