• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Kan pıhtılaşmasi için daha başka testlerde gerekli canım. Ama bu testlerde on bilgi veriyordur. Ayrıca tüp bebek tedavilerinin cogunda transferle birlikte kan sulandirici iğne veriliyor. Bende de inr sınırda ama pıhtılaşma var dememisti doktor kan sulandırıcı kullanmıştım.

Kan testi aldilar benden dun yarin opu var ve taze transfer benimki. Tum degerler aralikta birtek bu biraz yuksek cikmis. Kan sulandirici almadim hic transferden sonra mi veriyorlar. Taze transfer oldugu icin korktum biraz ertelenir mi onemli bi sey mi diye🙈

Kan testi aldilar benden dun yarin opu var ve taze transfer benimki. Tum degerler aralikta birtek bu biraz yuksek cikmis. Kan sulandirici almadim hic transferden sonra mi veriyorlar. Taze transfer oldugu icin korktum biraz ertelenir mi onemli bi sey mi diye🙈
Ertelenmz canım. Kan sulandirici transfer olduğun gün başlıyor. Çoğumuz zaten kullandik bu igneyi takma kafana kötü bir durum değil onlem amaçli 💜🙏🏻

Evet canım taze transfer oldum 😊 inşallah değildir çok tedirginim 🥺bide şeyi merak ettim ne zaman duş aldınız
Canım geçen transferim taze transferdi benim bende de olmustu hatta enfeksiyon sandım ben tutmayınca doktora söylemiştim hayır onunla ilgisi yok demişti merak etme ❤️İlaçlar yapıyor 🥰

Canım geçen transferim taze transferdi benim bende de olmustu hatta enfeksiyon sandım ben tutmayınca doktora söylemiştim hayır onunla ilgisi yok demişti merak etme ❤️İlaçlar yapıyor 🥰
Anladım canım doktorda zaten fitildendir büyük ihtimalle dedi. Şuan sen dondurulmuş embriyo transfer oldun benim şayet negatif olursa o imkanım da yok

Anladım canım doktorda zaten fitildendir büyük ihtimalle dedi. Şuan sen dondurulmuş embriyo transfer oldun benim şayet negatif olursa o imkanım da yok
Canım benim de iki tane embriyomuz kalmıştı sadece 5.güne biri donduruldu bu olmazsa ben de baştan başlayacağım :(

Sen bir daha kan vereceksin ya, doktorun istediği bir sorsana kaç haftalık olmuş oluyor.
Ben 7. Gün bakınca 13.13 yazıyordu 3 haftalık gibi yanlış mı düşünüyorum
Tamam canım sorarım. Zaten benimde aklımda son adetimi sayicaz yoksa embriyo transferimi diye unutmazsam inşaallah

Back