• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Kızlar cumartesi yumurta toplama işlemi yapılacak progesteron tahlili 0.590 çıktı E2 de 47. E2 adetin 3.günü 40 dı normalmi progesteron düşük geldi bana da

Kızlarcım,estrofemi akşam aç karnına yazmışlar bana.Çok da aç değilim ama yemekten önce içeyim diyorum çok gecelere kalmasın diye.Öyle mi yapsam nasıl yapsam bilemedim?Bi rde herkese tok demişler ya tek aç içen benim galiba bu ilacı.Yok mu aç içen aranızda?
Bende aç içiyorum akşamları 3 tane

Kizlar transfer gununu saymazsak bugun 6. Gunum dun kaset test yaptim cikmisti bugun beta yaptirdim 22 cikti 5. Gun embriyosuydu
Ne güzel tebrik ederim. Sağlıkla kucağına alırsın bebişini inşaallah.Benim de transfer gününü saymazsak bugün 6. günüm. Ama test yapmadım ben henüz. Benim de 5. günü embriyosu, çift embriyo transfer edildi bana da

M

Merak etmeyin kızlar benim de 4. gğn başlandı tedavime. Sadece birinci gün başlanmaz dedi doktorum. 2,3 ve 4 olabilir
ay valla cok iyi oldu bu bilgi. zaten bir mantıgı da yok günün bence.
cünkü tedaviye baslanacagı zamanın rahim inceliği benim 2 inci 3 üncü günümde olmuyor.
birde şehir dışından gidiyorum tedaviye. doktora 2 inci günü gidip tekrar 5 inci gün gel dese kontrol için bana zorluk olacak.
ben en güzel kanamamın cözüldüğü 4 üncü gün gidicem . hemşireye de söylerim gelmeden . böyle uygun mu diye

Benim de haftasonuna denk geldiği için 4. gğn başlandı tedavime. 2,3,4 ve hatta gerekirse 5. gün de başlanabilir demişti doktorum.
Aaa oylemiymis demekki olabiliyor böyle şeyler yumurta gelişimi etkileniyorum acaba bu durumdan yada dozu ona göre i ayarliyorlarki

Çıktım transferden çok kolay oldu korkmayın boşuna bende çok korkmuştum ama o alet felan acıtmıyor kalkmadan 1 saat yatıcakmışım bacaklarımı da kaldırdılar. Bakalım artık hayırlısı🤪🤪
Oooh yan gelip yatıyorum desene şuna 😁 hadi hayırlı bereketli olsun. Allah tamamına erdirsin 😘

Selam anne adayları. Öncelikle pozitif haber alanlar inşallah sağlıkla dünyaya getirirsiniz bebişleri. Ben de 6. Gün embriyosu transferi oldum. 12. Gün kan testim 186. Bana oldukça düşük geldi kaygılıyım biraz. Sonucumu yorumlarsanız çok sevinirim.
Not: ekim transferlerine yazmak istemiştim yanlış oldu. inşallah sizler de hayırlısıyla pozitiflerinizi görürsünüz🙏
Bence gayet normal. Herkesin 200 300 olucak diye birşey yok ki. Bide 6. Gün embriyosu demek, 6. Günde 5. Gün yapısına gelmiş demek. Yani biraz nazlı 😁

ay valla cok iyi oldu bu bilgi. zaten bir mantıgı da yok günün bence.
cünkü tedaviye baslanacagı zamanın rahim inceliği benim 2 inci 3 üncü günümde olmuyor.
birde şehir dışından gidiyorum tedaviye. doktora 2 inci günü gidip tekrar 5 inci gün gel dese kontrol için bana zorluk olacak.
ben en güzel kanamamın cözüldüğü 4 üncü gün gidicem . hemşireye de söylerim gelmeden . böyle uygun mu diye
Tabi sen önce görüş bir hemşireyle, ona göre hareket et. Transferse seninki ilk muayeneden bir hafta sonra falan çağırır ilaçların etkisi olmuş mu diye ultrason bakar

Kızlar transfarden sonra 2. Gün mü banyo yapıyorsunuz. Namazı banyo yapmadan da kilabiliyor muyuz. Bir de nasıl kiliyorsunuz(oturarak ya da normal şekilde ). Bana da bilgi verir misiniz.
Ben ilk gün sadece eğilmeden kıldım eşim ısrarıyla oda hiç içime sinmedi sonra hep normal kıldım ama sadece farzları kılıyorum

Canım ultrasonda folikülleri görüyor doktor zaten aynen dozu ona göre ayarlayabiliyor. Benim 14 yumurtam oluşmuştu. Merak etme, rahat ol.
Büyütme aşamasında diyorum canım örneğin 2.gun baslagimizda 225 ünite vurdugumuzu farzedersek 4.gun başladığımızda o iki günlük vurmadigimiz nasıl ayarlanıyor acaba diye merak ettim sağol canım

Back