• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Kizlar transfer gununu saymazsak bugun 6. Gunum dun kaset test yaptim cikmisti bugun beta yaptirdim 22 cikti 5. Gun embriyosuydu
Hiç belirtin var mıydı canım benim de 6.günüm ilk 4 gün ağrılarım oldu adet ağrılarım oldu dün aşırı göğüs acısı oldu bugün o da hafifledi olmadı benim yine sanırım moralim cok bozuk bir an önce test yaptırıp görmek istiyorum

Başlanmaz canım adetin 2. Günü ya da 3. Günü diyor doktorlar hep. Ama istersen yine de bi doktoruna danış
Bende 3.gun en geç diye biliyorum ama hafta sonuna denk gelecek sanırsam başka şehirden gideceğim için denk gelmedi normsalde bugün olmam gerekti hala olmadım

Transferden sonra eve geldim şimdi benm sürekli yatmam mı lazım. Karnımda transferden sonra şişkinlik oluştu o yüzden yatamıyorum yürümek istiyorum evin içinde, bir de sürekli sanki akıntı var gibi sizde de olmuş muydu
İdrar tutmadan oluyor malesef şişkinlik yatma konusunda inan bende hiç bilmiyorum ama yine de ilk gün yat sen 3 gün oldu bugun bana sanırım ben hala sadece tuvalet yemek yemek yatmak oturmak dışında bşey yapmıyorum

Bu tahlil sonucu adetin kaçıncı gününe denk geliyor canım. Transferden 4 5 gün önce progestran kullanılıyor. Kullandığın halde mi düşük çıktı
Adet olmadım iki aydır lucrin vuruluyorum canım transferim pazartesi bi hafta önce vermiş oldum. Tahlili progestan yükselten ilaçlar beki bi ğoşet ilaç verdiler kimine dün başladım kimine cumartesi başlıcam valla beynim sulandı önceki transferimdeki değer kaçtı hatırlamıyorum

Selam anne adayları. Öncelikle pozitif haber alanlar inşallah sağlıkla dünyaya getirirsiniz bebişleri. Ben de 6. Gün embriyosu transferi oldum. 12. Gün kan testim 186. Bana oldukça düşük geldi kaygılıyım biraz. Sonucumu yorumlarsanız çok sevinirim.
Not: ekim transferlerine yazmak istemiştim yanlış oldu. inşallah sizler de hayırlısıyla pozitiflerinizi görürsünüz🙏
Cnm ☺ gayet güzel bir değer inan öncelikle her şey güzel olacak diye. Dinlenin çok yormayın kendinizi

Adet olmadım iki aydır lucrin vuruluyorum canım transferim pazartesi bi hafta önce vermiş oldum. Tahlili progestan yükselten ilaçlar beki bi ğoşet ilaç verdiler kimine dün başladım kimine cumartesi başlıcam valla beynim sulandı önceki transferimdeki değer kaçtı hatırlamıyorum
transferiniz 16 kasımda mı olacak kaçıncı gün embriyosu ve kaç embryio transferi olacak acaba sizide ekleyelim listemize :)

Adet olmadım iki aydır lucrin vuruluyorum canım transferim pazartesi bi hafta önce vermiş oldum. Tahlili progestan yükselten ilaçlar beki bi ğoşet ilaç verdiler kimine dün başladım kimine cumartesi başlıcam valla beynim sulandı önceki değer kaçtı hatırlamıyorum
Canım bir hafta önce verilen deger ile transferin olmamasi gibi bir durum olmaz. Sen kendini telaşa ve strese sokma. Öyle bir durum olsa bunu doktorun söylerdi zaten. Bugun başladığın progestrandir büyük ihtimal zaten o ilaçlar değeri yükseltiyor.

Transferden sonra eve geldim şimdi benm sürekli yatmam mı lazım. Karnımda transferden sonra şişkinlik oluştu o yüzden yatamıyorum yürümek istiyorum evin içinde, bir de sürekli sanki akıntı var gibi sizde de olmuş muydu
Bende akıntı ilk gün olmadı canım. 3 gün yattım ben doktorum öyle demişti.

İdrar tutmadan oluyor malesef şişkinlik yatma konusunda inan bende hiç bilmiyorum ama yine de ilk gün yat sen 3 gün oldu bugun bana sanırım ben hala sadece tuvalet yemek yemek yatmak oturmak dışında bşey yapmıyorum
Benm de Bi iş yaptığım yok da arada kalkıp dolaşıyorum evin içinde o kadar işte oturuyorum uzanıyorum takılmacalar 😂

Back