• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Benim yarın 12. Gün test günüm. 7. Günde pozitifi görmüştüm belki sonradan birşey olur endişesiyle yaşıyordum. İdrar testi yaptım bugün ve sonuç 🥳🥳🥳 7 liralık test
89930B10-A5D1-4CA4-BC2F-9B304C20B6F5.jpeg

Evet estrofem mideye cok dokunuyomuş bende bunu dusunmuştum buyuk ihtimal tok al dıyorlarkı midede sıkıntı olmasın.. sagol tatlım bizi aydınlattın🥰
Aynen canım olabilir ben de kullandığım dönem hep tok aldım nasıl olsa etkileşim yok diye 😍 bende felaket baş ağrısı yapmıştı🤦🏻‍♀️ Allahtan transferden sonra doktor vermedi

Aynen canım olabilir ben de kullandığım dönem hep tok aldım nasıl olsa etkileşim yok diye 😍 bende felaket baş ağrısı yapmıştı🤦🏻‍♀️ Allahtan transferden sonra doktor vermedi
Transferden sonrada kullanmaya devam etmiştim ben hatta doktor gebelik olursa ilk 3 ay kullanacaksın demişti bana.

Adetin 4.gunu tedaviye baslanirmi hafta sonu da denkgelmesi itibariyle sanırım bu ay ederim o şekilde olacak 4.gun cokmu geç bu şekilde olan oldumu

Kızlar az önce lavaboya gittim progesteron kalıntıları geldi peçeteyle sildiğimde ama içinde pembe renk vardı. Sanırım hafif kanamam oluyor. Acaba kötü bir şey mi oluyor çok endişelendim. Bugün transfer gününü saymazsak 6. günüm

Back