- 6 Kasım 2020
- 2.051
- 2.357
- 83
- 45
- Konu Sahibi pembiss123
- #4.981
Bende lor peynir veya çökelek. Peynirle çok güzel oluyor. Ramazan’da keşfetmiştim onu.Kızlar ben süzme peynirle ekmeğe sürerek yedim tadlari yakıştı birbirine kahvaltıda deneyin derim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende lor peynir veya çökelek. Peynirle çok güzel oluyor. Ramazan’da keşfetmiştim onu.Kızlar ben süzme peynirle ekmeğe sürerek yedim tadlari yakıştı birbirine kahvaltıda deneyin derim
Baya baya var canım yarın mı kan vericeksinBenim yarın 12. Gün test günüm. 7. Günde pozitifi görmüştüm belki sonradan birşey olur endişesiyle yaşıyordum. İdrar testi yaptım bugün ve sonuç 7 liralık testEki Görüntüle 2719407
Hayırlı olsun canım. Kacıncı gün embıryosu ve belirtın varmıydıBenim yarın 12. Gün test günüm. 7. Günde pozitifi görmüştüm belki sonradan birşey olur endişesiyle yaşıyordum. İdrar testi yaptım bugün ve sonuç 7 liralık testEki Görüntüle 2719407
Evet tatlım, yarın ki değerlerimi çok merak ediyorum. 7. Günde yapmıştım o 13.13 dü.Baya baya var canım yarın mı kan vericeksin
Teşekkür ederim benimki 3. Gün taze embriyo. Bende öncekine göre 1 gün ishal ve hafif başağrısı oldu. 7. Günün akşamı da lekelenme iki gün sürdü.Hayırlı olsun canım. Kacıncı gün embıryosu ve belirtın varmıydı
7. Günkü testinden daha mı koyu bu. Baya belli oluyor çünkü artmıştır. Önemli olan iki kat artması zatenEvet tatlım, yarın ki değerlerimi çok merak ediyorum. 7. Günde yapmıştım o 13.13 dü.
Evet aynen dediğin gibi onda tam olarak anlamamıştım şüphelenmiştim gidip kan verdim o yüzden.7. Günkü testinden daha mı koyu bu. Baya belli oluyor çünkü artmıştır. Önemli olan iki kat artması zaten
Evet canım belli artış olmus.birde senin 3. Gün embriyosu olduğu icjn 7.gun ki değerin iyi benceEvet aynen dediğin gibi onda tam olarak anlamamıştım şüphelenmiştim gidip kan verdim o yüzden. Eki Görüntüle 2719411
Benimkide 3. Gün embıryosu dondurulmus. İşik oldun bana tesekkur ederımmTeşekkür ederim benimki 3. Gün taze embriyo. Bende öncekine göre 1 gün ishal ve hafif başağrısı oldu. 7. Günün akşamı da lekelenme iki gün sürdü.
Aynen canım olabilir ben de kullandığım dönem hep tok aldım nasıl olsa etkileşim yok diye bende felaket baş ağrısı yapmıştı Allahtan transferden sonra doktor vermediEvet estrofem mideye cok dokunuyomuş bende bunu dusunmuştum buyuk ihtimal tok al dıyorlarkı midede sıkıntı olmasın.. sagol tatlım bizi aydınlattın
ayyy hayırlı olsunnn çok güzel bir haber ♥Benim yarın 12. Gün test günüm. 7. Günde pozitifi görmüştüm belki sonradan birşey olur endişesiyle yaşıyordum. İdrar testi yaptım bugün ve sonuç 7 liralık testEki Görüntüle 2719407
Transferden sonrada kullanmaya devam etmiştim ben hatta doktor gebelik olursa ilk 3 ay kullanacaksın demişti bana.Aynen canım olabilir ben de kullandığım dönem hep tok aldım nasıl olsa etkileşim yok diye bende felaket baş ağrısı yapmıştı Allahtan transferden sonra doktor vermedi
Bendede cok baş agrısı yaptı sorma canımAynen canım olabilir ben de kullandığım dönem hep tok aldım nasıl olsa etkileşim yok diye bende felaket baş ağrısı yapmıştı Allahtan transferden sonra doktor vermedi
Banada oyle olduBenimkide 3. Gün embıryosu dondurulmus. İşik oldun bana tesekkur ederımm
Pazartesi transfer oldum canim çarşamba dış aldım. Hatta eşim yikadi beni.Evet canım taze transfer oldum inşallah değildir çok tedirginim bide şeyi merak ettim ne zaman duş aldınız
Teşekkür ederim darısı tüm isteyenlereayyy hayırlı olsunnn çok güzel bir haber ♥
Aynen bende devam ediyorum. Sadece antibiyotik olan iptal onu kullanmayacaksın. Yanlış birşey var sanki. eczhnmTransferden sonrada kullanmaya devam etmiştim ben hatta doktor gebelik olursa ilk 3 ay kullanacaksın demişti bana.