• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Selam arkadaslar ;

6 kasimda transfer oldum 5. Gun cift embriyo bugun dayanamayip 5 tl lik test alim ilk cikmadi sonra yavasca belirdi silik cizgi dayamayip 2 tane daha test yaptim ondada cikti .. daha kan testime 4 gun var beklesemmi yoksa yaptirsammmi yarin .. korkum kimyasal olabilirmi acaba diye . Benim gibi erken idrarda ogrenen varmidir acaba ??
Cnm erken kan testi yaparsan 2 güne bir kan vermek isticeksin değer artıyormu diye. Demekki idrara yeni geçiyor. İlaçlarını kullan ve dinlen. Bu arada dondurulmuş embriyo mu

Ben de de aynı sancılar var dinlenince geçiyor

Burda bir arkadaşın da öyle şikayetleri vardı pozitif gördü bana kendine dikkat et tutunuyor olabilir dedi
Hadi inşallah hayırla canım sanki zaman hiç geçmiyor test günü gelmeyecek gibi bi yanın deliler gibi o gün gelsin istiyor bi yanım da ya yine negatifi görürsem diye dur böyle iyi diyor 😂 kafamda deli sorular

Selam anne adayları. Öncelikle pozitif haber alanlar inşallah sağlıkla dünyaya getirirsiniz bebişleri. Ben de 6. Gün embriyosu transferi oldum. 12. Gün kan testim 186. Bana oldukça düşük geldi kaygılıyım biraz. Sonucumu yorumlarsanız çok sevinirim.
Not: ekim transferlerine yazmak istemiştim yanlış oldu. inşallah sizler de hayırlısıyla pozitiflerinizi görürsünüz🙏

Hadi inşallah hayırla canım sanki zaman hiç geçmiyor test günü gelmeyecek gibi bi yanın deliler gibi o gün gelsin istiyor bi yanım da ya yine negatifi görürsem diye dur böyle iyi diyor 😂 kafamda deli sorular
Kıyamam sana 😘

hayat herşeyi kabullenmeyi öğretti malesef ki sadece anın tadını çıkar
Sevgiler

Merhaba herkese yarin opu olucam dun merkezde kan testi alindi tum degerler deger araliginda yalniz inr en fazla 1 olmasi gerekirken 1.3 cikmis. Kanin pihtilasmasiyla ilgli bi degermis? Kan sulandirici mi verilicek yani bana simdi bilgisi olan var mi

Merhaba herkese yarin opu olucam dun merkezde kan testi alindi tum degerler deger araliginda yalniz inr en fazla 1 olmasi gerekirken 1.3 cikmis. Kanin pihtilasmasiyla ilgli bi degermis? Kan sulandirici mi verilicek yani bana simdi bilgisi olan var mi
Kan pıhtılaşmasi için daha başka testlerde gerekli canım. Ama bu testlerde on bilgi veriyordur. Ayrıca tüp bebek tedavilerinin cogunda transferle birlikte kan sulandirici iğne veriliyor. Bende de inr sınırda ama pıhtılaşma var dememisti doktor kan sulandırıcı kullanmıştım.

Back