• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

henuz erken.. canini sıkma bence. cogu gebelik ilk kanda belli oluyor diye uzmanlar soyluyor. benim tavsiyem kan test gunune kadar evde idrar testi yapmaman. sonucu ogrenene kadar moralini yuksek tutman cokk onemli. guzel dusun guzel olsun insallah :KK200:
Çok güzel moral verdiniz teşekkür ediyorum inşallah Allah uygun zamanda hepimize sağlıklı bebişler verir🙏🏻💕

Pazartesi günü oldum. Bel ağrısı yok kasığımda Bi gerginlik hissediyorum o kadar
Aynı gün olmusuz canım. Insallah güzel sonuclar alıcaz 🙏 Almasak bile elimizden gelenı yaptık. Takdır Allahın. Böle düşünüyorum kendımı ferahlatıyorum. Sende öle yap. İlaclarımızı düzenli içiyoruz yememize dıkkat edıyoruz dınlenıyoruz e daha ne yapabıkırızkı

Aynı gün olmusuz canım. Insallah güzel sonuclar alıcaz 🙏 Almasak bile elimizden gelenı yaptık. Takdır Allahın. Böle düşünüyorum kendımı ferahlatıyorum. Sende öle yap. İlaclarımızı düzenli içiyoruz yememize dıkkat edıyoruz dınlenıyoruz e daha ne yapabıkırızkı
Evet takdir Allahtan ama çok heyecanlıyım bu sefer olacak gibi hissediyorum 🥰 ne zaman test yapsak çıkar? 5 tane test aldım 😂

Avakado sevmeyenler nasıl tatlandiriyorlar benim için işkence siz nasıl tuketiyorsunuz
Sarımsak limonla denedin mi canım. Ben içine ne varsa koyuyorum bazen 😁 geçen gün havuç roka biber falan sarımsak limon koydum salatalık koyabilirsin. Zaten böyle bir kaç defa yesen artık tadına alışıyorsun ve sadece tuz atıp kahvaltıda yiyorum ben 😁

Sarımsak limonla denedin mi canım. Ben içine ne varsa koyuyorum bazen 😁 geçen gün havuç roka biber falan sarımsak limon koydum salatalık koyabilirsin. Zaten böyle bir kaç defa yesen artık tadına alışıyorsun ve sadece tuz atıp kahvaltıda yiyorum ben 😁
Ne yapsam da olmuyor midem bulanıyor limon bana yasak o yüzden yapamıyorum canım avakado ölüm gibi birşey ama ölmüyorum 😁 arkadaşım çerez gibi yiyor

Teşekkürler her sabahki bulantım ilaçlardan galiba
Rabbim yardımcın olsun. Hepimiz bu süreçten geçiyoruz o yüzden birbirimizi anlayabiliyoruz. İlaçlar yapar canım. en son kan testinde kesin sonuç çıkar zaten. Transfer sonrasıntutunma 6-12 gün arasında oluyormuş, bilemeyiz bu 6-12 günün hangisinde tutunduğunu.Stres yapma, minnoşun tutunuyordur inşaallah🤲🤲🤲

Avakado sevmeyenler nasıl tatlandiriyorlar benim için işkence siz nasıl tuketiyorsunuz
Limon, tuz ve ceviz ile ekmeğe yağ gibi sürerek yiyorum, tek başına sevemedim. Limonsuz tuz ve ceviz ile ekmeğe sürerek de yiyebilirsin

Back