- 27 Mayıs 2019
- 491
- 877
- 33
- Konu Sahibi pembiss123
- #4.921
Pazartesi günü oldum. Bel ağrısı yok kasığımda Bi gerginlik hissediyorum o kadarNe zaman transfer oldun. Benımde 3.gun embıryosu bel kasık agrım fazla
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pazartesi günü oldum. Bel ağrısı yok kasığımda Bi gerginlik hissediyorum o kadarNe zaman transfer oldun. Benımde 3.gun embıryosu bel kasık agrım fazla
Ondan oluyor cnm sen yine ılık bol bol su icLutinus diye bir fitil kullanıyorm
Çok güzel moral verdiniz teşekkür ediyorum inşallah Allah uygun zamanda hepimize sağlıklı bebişler verirhenuz erken.. canini sıkma bence. cogu gebelik ilk kanda belli oluyor diye uzmanlar soyluyor. benim tavsiyem kan test gunune kadar evde idrar testi yapmaman. sonucu ogrenene kadar moralini yuksek tutman cokk onemli. guzel dusun guzel olsun insallah
Hastaneye geldim sıkışması bekliyorm sıkılırım umarım@coffeeaddict ve beybilli kızlar işleriniz rast gitsin inşallah hadi alın bebişleride gelin hayırlısıyla
Aynı gün olmusuz canım. Insallah güzel sonuclar alıcaz Almasak bile elimizden gelenı yaptık. Takdır Allahın. Böle düşünüyorum kendımı ferahlatıyorum. Sende öle yap. İlaclarımızı düzenli içiyoruz yememize dıkkat edıyoruz dınlenıyoruz e daha ne yapabıkırızkıPazartesi günü oldum. Bel ağrısı yok kasığımda Bi gerginlik hissediyorum o kadar
İnşAllah bişey olmazOndan oluyor cnm sen yine ılık bol bol su ic
Evet takdir Allahtan ama çok heyecanlıyım bu sefer olacak gibi hissediyorum ne zaman test yapsak çıkar? 5 tane test aldımAynı gün olmusuz canım. Insallah güzel sonuclar alıcaz Almasak bile elimizden gelenı yaptık. Takdır Allahın. Böle düşünüyorum kendımı ferahlatıyorum. Sende öle yap. İlaclarımızı düzenli içiyoruz yememize dıkkat edıyoruz dınlenıyoruz e daha ne yapabıkırızkı
Bol şansHastaneye geldim sıkışması bekliyorm sıkılırım umarım
Canım adetin başladığında estrofem kullanmaya başlıyorsun. Bana dr 12 gun sonra igneye başlattı canimtransfer öncesi ?
Sarımsak limonla denedin mi canım. Ben içine ne varsa koyuyorum bazen geçen gün havuç roka biber falan sarımsak limon koydum salatalık koyabilirsin. Zaten böyle bir kaç defa yesen artık tadına alışıyorsun ve sadece tuz atıp kahvaltıda yiyorum benAvakado sevmeyenler nasıl tatlandiriyorlar benim için işkence siz nasıl tuketiyorsunuz
Valla ben amca bak ile yiyebiliyorum. Limonla denedim benim zaman tadima göre olmadiAvakado sevmeyenler nasıl tatlandiriyorlar benim için işkence siz nasıl tuketiyorsunuz
Canım 7. gün çıkmaz moralini bızma.Günaydın. Transfer gününü saymazsak bugün 7.gün ve Erken gebelik testi negatif Yıkıldım. İğne ve ilaçlardan bıktım
İnsalllaaahhhhhhEvet takdir Allahtan ama çok heyecanlıyım bu sefer olacak gibi hissediyorum ne zaman test yapsak çıkar? 5 tane test aldım
Ne yapsam da olmuyor midem bulanıyor limon bana yasak o yüzden yapamıyorum canım avakado ölüm gibi birşey ama ölmüyorum arkadaşım çerez gibi yiyorSarımsak limonla denedin mi canım. Ben içine ne varsa koyuyorum bazen geçen gün havuç roka biber falan sarımsak limon koydum salatalık koyabilirsin. Zaten böyle bir kaç defa yesen artık tadına alışıyorsun ve sadece tuz atıp kahvaltıda yiyorum ben
Yogurt ve sarımsakla dene canım ben öle yıyorummAvakado sevmeyenler nasıl tatlandiriyorlar benim için işkence siz nasıl tuketiyorsunuz
Bal yoğurt denedim olmadı şimdi sadece bal koyum bakım canimValla ben amca bak ile yiyebiliyorum. Limonla denedim benim zaman tadima göre olmadi
Teşekkürler her sabahki bulantım ilaçlardan galibaCanım 7. gün çıkmaz moralini bızma.
Rabbim yardımcın olsun. Hepimiz bu süreçten geçiyoruz o yüzden birbirimizi anlayabiliyoruz. İlaçlar yapar canım. en son kan testinde kesin sonuç çıkar zaten. Transfer sonrasıntutunma 6-12 gün arasında oluyormuş, bilemeyiz bu 6-12 günün hangisinde tutunduğunu.Stres yapma, minnoşun tutunuyordur inşaallahTeşekkürler her sabahki bulantım ilaçlardan galiba
Limon, tuz ve ceviz ile ekmeğe yağ gibi sürerek yiyorum, tek başına sevemedim. Limonsuz tuz ve ceviz ile ekmeğe sürerek de yiyebilirsinAvakado sevmeyenler nasıl tatlandiriyorlar benim için işkence siz nasıl tuketiyorsunuz