• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Çok teşekkür ediyorum kardeşim. 11.gün tekrar idrar testi yapıp kan vermeye gidicem Bugün Erken gebelik testi yaptım ya genelde doğru çıkıyor bilmiyorum
henuz erken.. canini sıkma bence. cogu gebelik ilk kanda belli oluyor diye uzmanlar soyluyor. benim tavsiyem kan test gunune kadar evde idrar testi yapmaman. sonucu ogrenene kadar moralini yuksek tutman cokk onemli. guzel dusun guzel olsun insallah :KK200:

İdarar yolları enfeksiyonu oldum gibi hissediyorum kızlar kasıklarım ağrı vajina da yanma değil de tuhaf bir şey var böyle anlamadım sızı gibi. Napsam acaba

İdarar yolları enfeksiyonu oldum gibi hissediyorum kızlar kasıklarım ağrı vajina da yanma değil de tuhaf bir şey var böyle anlamadım sızı gibi. Napsam acaba
Canım şu an Bi şey yapamazsın bol su iç enfeksiyon varsa eğer. Ama belki bebis yapıyordur 😁

Kızçeler ben iki gündür özellikle aşırı kasıklarım ve belim ağrıyor biraz korktum ya biraz yatınca geçiyor ayakta dolanınca çok kötü sancı atıyor
Ben de de aynı sancılar var dinlenince geçiyor

Burda bir arkadaşın da öyle şikayetleri vardı pozitif gördü bana kendine dikkat et tutunuyor olabilir dedi

Benim de iki gündür göğüslerim çok acıyor. Gebelikten değildir çok erken birde 3. Gün embriyosu mümkün değil belirti olamaz. İlaçlardandır. Her gün kalçada progestan göbekten oksapar vurduruyorum🙃 sizin de göğüs sızlamanız var mı?

Benim de iki gündür göğüslerim çok acıyor. Gebelikten değildir çok erken birde 3. Gün embriyosu mümkün değil belirti olamaz. İlaçlardandır. Her gün kalçada progestan göbekten oksapar vurduruyorum🙃 sizin de göğüs sızlamanız var mı?
Benim de gögüslerim şiş ve acıyor ama bence de onlar kullandığımız ilaçlardan 😊

Ne zaman transfer oldun. Benımde 3.gun embıryosu bel kasık agrım fazla

Back