• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

ortacagda ki hayvanciklar bebe hasreti ceken kadinlardan epey cekmis desene :rolleyes:

yazilar cok birikmisti okuyamadim ama benim duydugum seker, karbonat, camasir suyu ve dis macunu var. ben kendi kendime soz verdim bu sefer evde test yapmiycam tabi dayanip sozumu tutabilirsem :kızgın:
bence tutamazssın kesinlikle tutamazssın hemde:-).aslında asla tutamazssın:KK70::KK70:

Merhaba arkadaşlar cok sevindim böyle bir tıpiğe tesadüfen rastladığım için çünkü bi gurupta canım sıkıldı onu da anlatayın benim pazartesi nasipse dondurulmuş embriyo transferim olcak iki gün önce de kanda progesteron tahlili istediler değer 0.47 çıktı cok düşük sizlerinki kaç çıktı acaba
Canım ben de içim rahat etmediği için test vermiştim 7.79 çıkmıştı doktorum iğneye başladı transfer günü tekrar test istedi 12.29 cıktı doktoruna söyledin mi? 10 üzeri olmasını bekleriz demişti bana

Günaydın. Transfer gününü saymazsak bugün 7.gün ve Erken gebelik testi negatif Yıkıldım. İğne ve ilaçlardan bıktım😓
5. Gün embriyosu 8. Günde kanda beta salgılamaya başlar diye okudum dün akşam makalede bence sıkma canını kanda bile zor çıkacak bir zamanda idrarda çıkmayabilir moralini bozma

Teşekkürler. Belirti biliyorsunuz hiç aramadım ama yaşadıklarımı söyleyeyim bu zaman zarfında. Transferin 3. Günü sabah acayip bi bas dönmesi ve halsizlikle uyandım öğlene kadar beynim dönüyordu resmen ayağa kalkamadım o günden beridir ara ara baş ağrısı halsizlik baş dönmesi oldu. Çoğu zaman çok yatmaya bağladım ben ama 4. Günden sonra rutinime döndüm yine halsizim normale göre. Leke tarzı birşey hiç olmadı ara ara kasıklarımda ağrı var son 2 3 gündür birde
Bendede aynı belirtiler var ama ben daha transfer bıle olmadım estrofem kullandgmdan berı oluyor bunlar cok halsizlik var

Günaydın. Transfer gününü saymazsak bugün 7.gün ve Erken gebelik testi negatif Yıkıldım. İğne ve ilaçlardan bıktım😓
Kuzu ben her sabah iğne için gidiyorum buradaki hemşireye sordum en erken kaçıncı gün çıkar diye 8. Günden sonra dedi hiç moralini bozma hiç üzme kendini hep kendini pozitif olmaya zorla insanlar ne ağır hastalıklar için ne zor ilaçlar kullanıyorlar biz çok güzel bir haber için birazcık acıya katlanırız, güçlü kızlarız bebişlerimiz de güçlü olacak 💪 var bir hayır hepimiz aynı içimizin bi tarafında umutsuzluk olsada bir tarafı bahar bahçe 🌸

Çok teşekkür ediyorum kardeşim. 11.gün tekrar idrar testi yapıp kan vermeye gidicem Bugün Erken gebelik testi yaptım ya genelde doğru çıkıyor bilmiyorum

Tatlım aslında bütün(istisnalar hariç) ilaçlarda makbul olan aç almaktır. Aç alındığında yiyecek etkileşimini ekarte etmiş olursun ama eczanede hep tok yazarız çünkü mideye dokunma ihtimali vardır. Estrofem için söyleyeyim yiyecekler emilimini etkilemiyor. 😉
Evet estrofem mideye cok dokunuyomuş bende bunu dusunmuştum buyuk ihtimal tok al dıyorlarkı midede sıkıntı olmasın.. sagol tatlım bizi aydınlattın🥰

Merhaba arkadaşlar cok sevindim böyle bir tıpiğe tesadüfen rastladığım için çünkü bi gurupta canım sıkıldı onu da anlatayın benim pazartesi nasipse dondurulmuş embriyo transferim olcak iki gün önce de kanda progesteron tahlili istediler değer 0.47 çıktı cok düşük sizlerinki kaç çıktı acaba
Bu tahlil sonucu adetin kaçıncı gününe denk geliyor canım. Transferden 4 5 gün önce progestran kullanılıyor. Kullandığın halde mi düşük çıktı

Back