• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Canım ben ameliyathanedeyim zaten sezaryendeyim şartları ne zaman olduğunu endikasyonları biliyorum zaten ama insan bildiği şeyi kendine yapılacağını düşününce kaldıramıyormuş
Ben hiç videosunu falan izlemedim ama karnımın kat kat yarılacağını bilmek beni benden alıyor 😑

2. Tup bebek denemem korkum var .. idrarda cikti hayatimda ilk defa cift cizgi gordum Cok heyecanliyim yarin kan veripde orda cikmazsa yikilirim
Erken kan vermene gerek yokki kalmış 4 gün inan çabucak gecicek. İdrar testi yap koyulugu izle gerçi koyulasmadi benimki yine içim huzursuz olmuştu ama en azından çizgi gözüküyordu hep diye avuttum kendimi bak 280 çıktı değerim.

Merhaba arkadaşlar cok sevindim böyle bir tıpiğe tesadüfen rastladığım için çünkü bi gurupta canım sıkıldı onu da anlatayın benim pazartesi nasipse dondurulmuş embriyo transferim olcak iki gün önce de kanda progesteron tahlili istediler değer 0.47 çıktı cok düşük sizlerinki kaç çıktı acaba
Neye göre düşük dediler ki kaç olması lazımmış

Eklentiler

• 0DE91D64-D841-41DB-BA0D-FFC17EB398D3.jpeg
    0DE91D64-D841-41DB-BA0D-FFC17EB398D3.jpeg
    159 KB · Görüntüleme: 80
Ahaha hamile kadın idrarı dişi kurbağaya dökünce 1-2 saate yumurtluyormuş en eski hamilelik testi :KK70: :KK70: :KK70: Acil dişi kurbağa bulmamız lazım
:KK57: sonra da kurbagadan torunlarimiz mi oluyormus!!! aaa ilk defa duydum.
gecen sene bahcede birkac kurbaga vardi esim kacirmak icin bir hafta ugrasti simdi ara bul onlari :KK61:

:KK57: sonra da kurbagadan torunlarimiz mi oluyormus!!! aaa ilk defa duydum.
gecen sene bahcede birkac kurbaga vardi esim kacirmak icin bir hafta ugrasti simdi ara bul onlari :KK61:
Gece gece kahkaha attırdın🤣 cocugu buldukta torunlarımız kaldı.ya eskiden kurbaganın üstüne çiş döküyorlarmış kurbağa yumurtlarsa kadın gebe çıkıyormuş.ne die kaçırdınız canm kurbağaları :KK70: :KK70:

Gece gece kahkaha attırdın🤣 cocugu buldukta torunlarımız kaldı.ya eskiden kurbaganın üstüne çiş döküyorlarmış kurbağa yumurtlarsa kadın gebe çıkıyormuş.ne die kaçırdınız canm kurbağaları :KK70: :KK70:
cok sasirdim yaa kim nasil kesfetmis bu yontemi, enteresan... :D
bu yontemi bilseydik bas taci yapardik kubisleri :KK42:

cok sasirdim yaa kim nasil kesfetmis bu yontemi, enteresan... :KK70:
bu yontemi bilseydik bas taci yapardik kubisleri :KK42:
ortaçağdan kalma bir buluş;) ozamnlarda fare tavşan ne varsa denemişler ihale zavallı kurbişe kalmış.idrara maruz kalmak ta ne bilim :KK48: kofi tüm testleri yapıcam diyince ona değişik bir alternatif sundum😂

ortaçağdan kalma bir buluş:KK66: ozamnlarda fare tavşan ne varsa denemişler ihale zavallı kurbişe kalmış.idrara maruz kalmak ta ne bilim :KK48: kofi tüm testleri yapıcam diyince ona değişik bir alternatif sundum😂
ortacagda ki hayvanciklar bebe hasreti ceken kadinlardan epey cekmis desene :rolleyes:

yazilar cok birikmisti okuyamadim ama benim duydugum seker, karbonat, camasir suyu ve dis macunu var. ben kendi kendime soz verdim bu sefer evde test yapmiycam tabi dayanip sozumu tutabilirsem :kızgın:

Back