- 26 Ekim 2020
- 5.146
- 7.576
- 128
- Konu Sahibi pembiss123
- #4.861
O nasıl kız öyle bi kurbağadan anlamadığı kalmıştı bu kadınlarınkurbağa testi de var hababam sınıfında görmüştüm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O nasıl kız öyle bi kurbağadan anlamadığı kalmıştı bu kadınlarınkurbağa testi de var hababam sınıfında görmüştüm
Ben hiç videosunu falan izlemedim ama karnımın kat kat yarılacağını bilmek beni benden alıyorCanım ben ameliyathanedeyim zaten sezaryendeyim şartları ne zaman olduğunu endikasyonları biliyorum zaten ama insan bildiği şeyi kendine yapılacağını düşününce kaldıramıyormuş
Erken kan vermene gerek yokki kalmış 4 gün inan çabucak gecicek. İdrar testi yap koyulugu izle gerçi koyulasmadi benimki yine içim huzursuz olmuştu ama en azından çizgi gözüküyordu hep diye avuttum kendimi bak 280 çıktı değerim.2. Tup bebek denemem korkum var .. idrarda cikti hayatimda ilk defa cift cizgi gordum Cok heyecanliyim yarin kan veripde orda cikmazsa yikilirim
Aynen ben de hep buralarda okudumİnşaallah köpürtürsün karbonati idrarinla ne saçma şeyler okudum bu forumda yıllardır inşaallah güler geçeriz yıllar sonra aklımıza gelince
Beklimmi yani idrarla devammi edeyimErken kan vermene gerek yokki kalmış 4 gün inan çabucak gecicek. İdrar testi yap koyulugu izle gerçi koyulasmadi benimki yine içim huzursuz olmuştu ama en azından çizgi gözüküyordu hep diye avuttum kendimi bak 280 çıktı değerim.
Yaaaaa insallahhhIdrar testinde çıkan kanda çıkmaz mı hiç orda daha net çıkar canim
Neye göre düşük dediler ki kaç olması lazımmışMerhaba arkadaşlar cok sevindim böyle bir tıpiğe tesadüfen rastladığım için çünkü bi gurupta canım sıkıldı onu da anlatayın benim pazartesi nasipse dondurulmuş embriyo transferim olcak iki gün önce de kanda progesteron tahlili istediler değer 0.47 çıktı cok düşük sizlerinki kaç çıktı acaba
Bence öyle yap. Zaten Dr iki kez üst üste istiyor katlaniyormu değer diye. Şimdiden o strese girme çift çizginin tadını çıkarBeklimmi yani idrarla devammi edeyim
Kizlar gorunuyormu fotoda ben hayal gormuyorum dimi var biselerYaaaaa insallahhh
Ahaha hamile kadın idrarı dişi kurbağaya dökünce 1-2 saate yumurtluyormuş en eski hamilelik testi Acil dişi kurbağa bulmamız lazımO nasıl kız öyle bi kurbağadan anlamadığı kalmıştı bu kadınların
veeee o cift cizgiler hepimizin ruyalarini susleyen cizgiler sende gercek olmus canim. hayirli ugurlu olsun ins :)Kizlar gorunuyormu fotoda ben hayal gormuyorum dimi var biseler
Saolll canim benim rabbim kucagi bos olan herkese nasip etsinveeee o cift cizgiler hepimizin ruyalarini susleyen cizgiler sende gercek olmus canim. hayirli ugurlu olsun ins :)
sonra da kurbagadan torunlarimiz mi oluyormus!!! aaa ilk defa duydum.Ahaha hamile kadın idrarı dişi kurbağaya dökünce 1-2 saate yumurtluyormuş en eski hamilelik testi Acil dişi kurbağa bulmamız lazım
elfu elfi aminnnSaolll canim benim rabbim kucagi bos olan herkese nasip etsin
Gece gece kahkaha attırdın cocugu buldukta torunlarımız kaldı.ya eskiden kurbaganın üstüne çiş döküyorlarmış kurbağa yumurtlarsa kadın gebe çıkıyormuş.ne die kaçırdınız canm kurbağalarısonra da kurbagadan torunlarimiz mi oluyormus!!! aaa ilk defa duydum.
gecen sene bahcede birkac kurbaga vardi esim kacirmak icin bir hafta ugrasti simdi ara bul onlari
cok sasirdim yaa kim nasil kesfetmis bu yontemi, enteresan...Gece gece kahkaha attırdın cocugu buldukta torunlarımız kaldı.ya eskiden kurbaganın üstüne çiş döküyorlarmış kurbağa yumurtlarsa kadın gebe çıkıyormuş.ne die kaçırdınız canm kurbağaları
Olmazmı hiç var orda bir minnoş hgmiş safa gelmişKizlar gorunuyormu fotoda ben hayal gormuyorum dimi var biseler
ortaçağdan kalma bir buluş ozamnlarda fare tavşan ne varsa denemişler ihale zavallı kurbişe kalmış.idrara maruz kalmak ta ne bilim kofi tüm testleri yapıcam diyince ona değişik bir alternatif sundumcok sasirdim yaa kim nasil kesfetmis bu yontemi, enteresan...
bu yontemi bilseydik bas taci yapardik kubisleri
Yeni tutunmuş gibi annesiKizlar gorunuyormu fotoda ben hayal gormuyorum dimi var biseler
ortacagda ki hayvanciklar bebe hasreti ceken kadinlardan epey cekmis deseneortaçağdan kalma bir buluş ozamnlarda fare tavşan ne varsa denemişler ihale zavallı kurbişe kalmış.idrara maruz kalmak ta ne bilim kofi tüm testleri yapıcam diyince ona değişik bir alternatif sundum