• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

İnşallah öyledir tutunmaya çalışıyordur minnoşlar cnm ama moralim çok bozuk lekelenme olduğundan beri..aklıma kötü şeyler geliyor..proluton değilde prolutex diye bı iğne verildi bana ama 12 Kasım'da baslanmam söyledi yani test gününden 1 hafta önce başlamam gerektiği hergun yapmam gerektiği söylendi..onun dışında transfer günü itibariyle başladığım iğne ve ilaçların var zaten..inşallah seninde burda evlat sahibi olmak için yazan herkesin de dualarımiz kabul kucaklarimiz dolu olur🙏🙏🥰
Prolutex şu ben transferden önce ve hala kullaniyorum. Günde iki tane

Illa ki sezaryen mi olmak zorundaymış 😳 bide buna şartlanma bence. Kuzenim de asla istemiyordu sezaryen, suyu geldi açılma olmadı. 2 gün kaldı hastanede. Tam açılma başladı bebeğin kalp atışları yavaşladı. Mecbur sezaryene aldılar. Sana böyle bi kaç örnek daha verebilirim. Yani tek çocukta da normal istiyorum illa normal olur diye bişey yok. Benim de en büyük korkum sezaryen. Allah'a sığındık ne diyelim.
Canım ben ameliyathanedeyim zaten sezaryendeyim şartları ne zaman olduğunu endikasyonları biliyorum zaten ama insan bildiği şeyi kendine yapılacağını düşününce kaldıramıyormuş

Son düzenleme:
Canım ben ameliyathanedeyim zaten sezaryancıyım şartları ne zaman olduğunu endikasyonları biliyorum zaten ama insan bildiği şeyi kendine yapılacağını düşününce kaldıramıyormuş
benm normal dogum yapma şansım 0.mecburi sezeryan.iyileşme sürecimi sıkıntılı yoksa amelıyatmı sıkıntılı?

Cnm kan sulandırıcı..pıhtı oluşmasını önlüyor.
Cnm kan sulandırıcı..pıhtı oluşmasını önlüyor.
Bülent tıraş ın makalesini okudum şimdi. Rahim duvarının kanlanmasını sağlıyormuş embriyo nun tutunması için. Ama kesin kanıtlanmış birşey yokmuş henüz. Demek ki ondan vermediler bana🤣🤣 emin değiller diye.

Adı üstünde ameliyat normal bir ameliyattan hiçbir farkı yok iyileşme süreci de tabi ki daha zor olacaktır normal doğuma göre
yani ameliyathane ortamına alıştım desem yeridir 4amelıyat geçirdim.artık korkum kalmadı sanırım.olmadıgım bir açık amelıyat kaldı.Allah yardımcımız olsun🙏🏻🙏🏻

yani ameliyathane ortamına alıştım desem yeridir 4amelıyat geçirdim.artık korkum kalmadı sanırım.olmadıgım bir açık amelıyat kaldı.Allah yardımcımız olsun🙏🏻🙏🏻
Geçmiş olsun ameliyat olmak çok ayrı bişey uyutulursun ne olur ne biter bilmezsin ama ameliyata girmek çok çok ayrı bişey ne yapıldığını bilirsin 😊 belki de ben fazla hassasımdır bilmiyorum

Geçmiş olsun ameliyat olmak çok ayrı bişey uyutulursun ne olur ne biter bilmezsin ama ameliyata girmek çok çok ayrı bişey ne yapıldığını bilirsin 😊 belki de ben fazla hassasımdır bilmiyorum
Yani sen sürekli gördüğün için etkilenmen çok normal.ama uyuyacaksın ve bitecek.inşlh korkun olmaz normal doğum olur🥰 benm mecburi olmasa bile yine sezeryan istersim panik atak vr bende doguramaz bayılırım kalırdım 😂😂😂

Merhaba arkadaşlar cok sevindim böyle bir tıpiğe tesadüfen rastladığım için çünkü bi gurupta canım sıkıldı onu da anlatayın benim pazartesi nasipse dondurulmuş embriyo transferim olcak iki gün önce de kanda progesteron tahlili istediler değer 0.47 çıktı cok düşük sizlerinki kaç çıktı acaba

Bu arada ben hiç idrar testinde pozitif görmedim 😞 en çok ona üzülüyorum 😞😞 bu sefer olursa her türlü testi yapıcam . Kan testi, Erken gebelik testi, geç gebelik testi, neydi o çamaşır suyu testi mi vardı? Onu da yapıcam. Karbonat falan Allah ne verdiyse 🤣🤣🤣
İnşaallah köpürtürsün karbonati idrarinla 😂😂 ne saçma şeyler okudum bu forumda yıllardır inşaallah güler geçeriz yıllar sonra aklımıza gelince

Back