• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Rabbim bu kez çift çizgiyi görmeyi nasip etsin canım 😘🤲
Bu arada ben hiç idrar testinde pozitif görmedim 😞 en çok ona üzülüyorum 😞😞 bu sefer olursa her türlü testi yapıcam . Kan testi, Erken gebelik testi, geç gebelik testi, neydi o çamaşır suyu testi mi vardı? Onu da yapıcam. Karbonat falan Allah ne verdiyse 🤣🤣🤣

Bu arada ben hiç idrar testinde pozitif görmedim 😞 en çok ona üzülüyorum 😞😞 bu sefer olursa her türlü testi yapıcam . Kan testi, Erken gebelik testi, geç gebelik testi, neydi o çamaşır suyu testi mi vardı? Onu da yapıcam. Karbonat falan Allah ne verdiyse 🤣🤣🤣
Ahahah ay güldürdün beni 😂 bi görsem pozitifi ben de her ay bir test yapıxam doğurana kadar 😂

Selam arkadaslar ;

6 kasimda transfer oldum 5. Gun cift embriyo bugun dayanamayip 5 tl lik test alim ilk cikmadi sonra yavasca belirdi silik cizgi dayamayip 2 tane daha test yaptim ondada cikti .. daha kan testime 4 gun var beklesemmi yoksa yaptirsammmi yarin .. korkum kimyasal olabilirmi acaba diye . Benim gibi erken idrarda ogrenen varmidir acaba ??

Yeterli sayıda embriyom var şansım yüksek olsun istiyorum ama çoğul gebelik ve sezaryenden de korkuyorum o yüzden bi yanım istemiyor
Illa ki sezaryen mi olmak zorundaymış 😳 bide buna şartlanma bence. Kuzenim de asla istemiyordu sezaryen, suyu geldi açılma olmadı. 2 gün kaldı hastanede. Tam açılma başladı bebeğin kalp atışları yavaşladı. Mecbur sezaryene aldılar. Sana böyle bi kaç örnek daha verebilirim. Yani tek çocukta da normal istiyorum illa normal olur diye bişey yok. Benim de en büyük korkum sezaryen. Allah'a sığındık ne diyelim.

Selam arkadaslar ;

6 kasimda transfer oldum 5. Gun cift embriyo bugun dayanamayip 5 tl lik test alim ilk cikmadi sonra yavasca belirdi silik cizgi dayamayip 2 tane daha test yaptim ondada cikti .. daha kan testime 4 gun var beklesemmi yoksa yaptirsammmi yarin .. korkum kimyasal olabilirmi acaba diye . Benim gibi erken idrarda ogrenen varmidir acaba ??
Beta hcg yüksekse görürsün tabii neden kimyasal olsun 😊

Ne güzel pozitifsin canım illaki olumlu etkiliyordur bu da vücudunu.4.-7. Günler arasında lekelenme tutunma kanaması oluyormuş inşallah tutunuyodur seninkiler hiç stres yapma🤗 ben sadece lekelenme olsa belirti sayarım diyorum ama doktorum herkese transferinde proluton veriyor düşük önleyici ilkini 1. Gün yaptırdım 5 günde 1 yapılıyor. O engeller olsa bile diyorum. Bakalım bekleyip göreceğiz artık
İnşallah öyledir tutunmaya çalışıyordur minnoşlar cnm ama moralim çok bozuk lekelenme olduğundan beri..aklıma kötü şeyler geliyor..proluton değilde prolutex diye bı iğne verildi bana ama 12 Kasım'da baslanmam söyledi yani test gününden 1 hafta önce başlamam gerektiği hergun yapmam gerektiği söylendi..onun dışında transfer günü itibariyle başladığım iğne ve ilaçların var zaten..inşallah seninde burda evlat sahibi olmak için yazan herkesin de dualarımiz kabul kucaklarimiz dolu olur🙏🙏🥰

sizlerden acil fikir almam lazım. cumartesi günü annemle doktor kontrolüne gtmiştik yarın transferim var annem bugün covid pozitif çıktı. o günden sonra bir daha görüşmedik bende şuan bir belirti yok bütün ilaçlarımı kullandım transfere hazırım yarın transfer olmalı mıyım olmamalı mıyım sizce ne düşünürsünüz ayrıca covid in hamilelik üzernde ne gibi etkileri var bilgisi olan varsa yazsın lütefen
Çok geçmiş olsun test yaptırdınız mı?Anneniz de bir an önce atlatır umarım.

kızlar birşey soracagım . ignelere başlamak için doktor kontrolüne ne zaman gittiniz? bir de adetin 1 inci günü lekelenmeyi gördüğümüz günü de sayıyor muyuz?

Bende 7. Günün akşamı çamur gibi geldi doktorum yerleşme kanaması olabilir hemen progestan ampul vurdur dedi. O akşam acile gidip vuruldum. Belki seninde yaptırman gerekiyordur sordun mu doktoruna?
Ayy inşallah öyledir cnm Allah hayırlısını nasip etsin🙏ben transferden öncede transferden sonrada günde 3 kez progestan fitil kullanıyorum zaten cnm

Kızlar bugün transferi saymazsak 6. günüm. Kaset test yaptım evde maalesef negatif. Silik çizgi dahi yok. 5. gün embriyosuydu 2 adet ve kaliteleri de iyiydi. Biri tutmazsa biri tutar herhalde diyordum. Canım çok sıkkın o kadar emek o kadar maddiyat vs. herşey gitti gözümde
Cnm 5.gun embriyosu için kesin sonuç8.günden sonra erken gebelik testi ile çıkar diyorlardi..erken yapmışsın testi..istersen 2 gün sonra erken gebelik testi yap

kurbağa testi de var hababam sınıfında görmüştüm :KK70: :KK70:

Back