- 30 Temmuz 2015
- 1.994
- 2.738
- 133
- Konu Sahibi pembiss123
- #4.801
Canı gönülden amiinCanımmm hayırlı uğurlu olsun hayırla mutlulukla gelsin çok mutlu oldum ya inşallah Allah diğer arkadaşlara da nasip eder bana da
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canı gönülden amiinCanımmm hayırlı uğurlu olsun hayırla mutlulukla gelsin çok mutlu oldum ya inşallah Allah diğer arkadaşlara da nasip eder bana da
Teşekkürler canım sıra sizlerdeHayırlısı olsun cnm ☺ çok sevindim
Amin canım sizdende alalım güzel haberlerCanım hayırlı olsun. Sağlıcakla kucağına alırsın inşaallah
Canım bizim belirti sandıklarımız ilaçların etkisi sanırım. Hepimiz bir umut kendimizi dinliyoruz işte. Rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmaz inşaallahDün cok şiddetli agrım oldu adet ağrısı ama bugün pek agrım da yok Hayırlısı artık belirti galan kalmadı bende
Yeterli sayıda embriyom var şansım yüksek olsun istiyorum ama çoğul gebelik ve sezaryenden de korkuyorum o yüzden bi yanım istemiyorKaç tane embriyon olduğuna göre de değişir canım
Tam benim kafadan biriAslında bende sezaryen olmak istemiyorum ama ikizde istiyorum. Olmuşken ikisini birarada çıkarayım
Allahım inşallahbana kalsa cumartesi yaparım test de sabredebilirsem pazar yapayım diyordum bi diyorum tutmamıştır bi diyorum sabret. Bi hafta kaldı bakalımBenim de sol tarafta bir hareketlilik var inşallah tüm bunları uydurmuyoruzdur ben pazar günü test yapmaya başlayacağım galiba
Bende de durum aynı canım. Yatınca geçiyor benim deKızçeler ben iki gündür özellikle aşırı kasıklarım ve belim ağrıyor biraz korktum ya biraz yatınca geçiyor ayakta dolanınca çok kötü sancı atıyor
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah bize de dua et olur muÇok şükür değerim 280 çıktı cuma tekrar istedi Dr şimdilik böyle darısı tüm isteyenlere
Benim de sol tarafta bir hareketlilik var inşallah tüm bunları uydurmuyoruzdur ben pazar günü test yapmaya başlayacağım galiba
Kızlar transfarden sonra 2. Gün mü banyo yapıyorsunuz. Namazı banyo yapmadan da kilabiliyor muyuz. Bir de nasıl kiliyorsunuz(oturarak ya da normal şekilde ). Bana da bilgi verir misiniz.
Canım çok tebrik ediyorum Allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına alCanı gönülden amiin
Hadi bakalım en sabırlımız kim çıkacakYok yok kendime ve eşime söz verdim kesin 8'den sonra yapacağım.Yani yaparım.Yaparım inşallah.
Amin canım. Dualarım sizlerleHayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah bize de dua et olur mu
Amin canim. Darısı sizlerin başınaCanım çok tebrik ediyorum Allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına al
Ah şekerim o kadar haklısın ki.. hastanede negatifi görmek daha çok can acıtıyor. Yani benim aklımda da 8 var ama bakalım hayırlısıValla siz bilirsinizde yapmak iyi bence kan vermek ve beklemek son gün çok stresli. Ben az çok bildiğim halde stres oldum bugun. Hastanede aynı gün transfer oldugum kızı gördüm test yaptın mı dedim eşim izin vermedi yapamadım dedi ama nasıl endişe vardı yüzünde keşke yapsaydın ben yaptım varsada yoksada bı öngörü olurdu dedim. Çok erken yapmayın kandan 2 3 gün önce makul ama
Aminnn inşaallah canım aminAmin canım amin inşallah en kısa zaman hayırlı bir şekilde pozitifleri görelim sağlıklı sıhhatli güzel ahlaklı evlatlarimizi kucağımıza alalım
Sıra sen de demek git hayırlısıyla al gel miniklerinikendimi iyi hissediyorum ya gidicem o sebepten kötü hissetsem bir belirti olsa vazgeçecktim ama düşündüm de hiçbir belirti rahatsızlık yok. vel hasıl yarın transfer umarım sonucu güzel olur :)
Rabbim bu kez çift çizgiyi görmeyi nasip etsin canımAh şekerim o kadar haklısın ki.. hastanede negatifi görmek daha çok can acıtıyor. Yani benim aklımda da 8 var ama bakalım hayırlısı
Tabii canım ondandır. Bana da tuhaf gelmiştiAcaba histereskopi yapacak transfer oncesi o yuzden mi sormadi orda nasil olsa gorurum diye bilemedim ki simdi
Ben o kadar coştum ki anacım şimdiden gidip test yapasım varBen de Transferden önce öyleydim ama şimdi cumartesi başlarım