• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Kızlar merhaba. Regl olmayı bekliyordum olmadım ki zaten düzensizdir doktor tarlusal verdi kullandım 5 Kasımda son kez kullandım. Yani bugün ilaçsız 6.günüm iki gündür lekelenmem var bir türlü sökülmedi😔 dün hemşire ile görüştüm o anda lekede yoktu iki güne regl olmazsanız arayın tekrar dedi. Kafam çorba oldu 🙄

Ne yalan söyliyim benim de içim rahatladı 😁 aklın yolu bir hepimiz aynı hareket etmişiz. Inşaallah bu sefer kucağımıza sağ salim alana kadar pozitifi görürüz 😊
Amin canım amin inşallah en kısa zaman hayırlı bir şekilde pozitifleri görelim sağlıklı sıhhatli güzel ahlaklı evlatlarimizi kucağımıza alalım🤲🤲🤲

Estrofem ozellikle ostrojen hormonu icerdigi daha transfer olmadan 3 gundur kullaniyorum bende de sivilce yapti normalde cikardi adetle bi iki simdi cene altimda boyun bolgemde iri iri sivilcelrr cikti

Benim adet öncesi hep çıkar sırtımda yine çıktı :KK43: modum düştü biraz o yuzden
Canım progestandan dolayı olabilir mi? Şuan adet gününe çok var. Adet olmadan bir gün öncesine kadar normalde de zaten progestan artıp sonra düşünce adet olunuyor. Yani bu bebeğin tutmadığını göstermez 😘 düşürme modunu 😘

Canım progestandan dolayı olabilir mi? Şuan adet gününe çok var. Adet olmadan bir gün öncesine kadar normalde de zaten progestan artıp sonra düşünce adet olunuyor. Yani bu bebeğin tutmadığını göstermez 😘 düşürme modunu 😘
5gun kaldı normalde kuzum bilemiyorum ki inşallah 🤷🏻‍♀️ Agrım falan da kalmadı hiç korkuyorum

Çok şükür değerim 280 çıktı cuma tekrar istedi Dr şimdilik böyle darısı tüm isteyenlere 🤲🤗❣️
Çok şükür değerim 280 çıktı cuma tekrar istedi Dr şimdilik böyle darısı tüm isteyenlere 🤲🤗❣️❣️❣️
Canımmm hayırlı uğurlu olsun hayırla mutlulukla gelsin 💕 çok mutlu oldum ya inşallah Allah diğer arkadaşlara da nasip eder bana da 🙏🏾

Benim adet öncesi hep çıkar sırtımda yine çıktı :KK43: modum düştü biraz o yuzden
Canım progesteron kullanıyorsun değil mi? Progesteronun yan etkisi olarak akne yazıyor ( kırmızı içi iltihap dolu sivilce ve genelde sırtta çıkıyormuş). Benim de şuan sırtımda ve burnumun altında var. Senin her adet öncesi sırtımda çıkıyorsa progesteronun etkisi olduğunu anlayamazsın doğal olarak ama benim sırtımda hiç çıkmazdı adet öncesi ama şimdi çıktı. Ayrıca sırtımda çok ağrı var kasıklarımda da artık bu jelden kaynaklandığına emin oldum nerdeyse

Teşekkürler. Belirti biliyorsunuz hiç aramadım ama yaşadıklarımı söyleyeyim bu zaman zarfında. Transferin 3. Günü sabah acayip bi bas dönmesi ve halsizlikle uyandım öğlene kadar beynim dönüyordu resmen ayağa kalkamadım o günden beridir ara ara baş ağrısı halsizlik baş dönmesi oldu. Çoğu zaman çok yatmaya bağladım ben ama 4. Günden sonra rutinime döndüm yine halsizim normale göre. Leke tarzı birşey hiç olmadı ara ara kasıklarımda ağrı var son 2 3 gündür birde
Canım hayırlı olsun. Sağlıcakla kucağına alırsın inşaallah 🤲🤲🤲

Canım progesteron kullanıyorsun değil mi? Progesteronun yan etkisi olarak akne yazıyor ( kırmızı içi iltihap dolu sivilce ve genelde sırtta çıkıyormuş). Benim de şuan sırtımda ve burnumun altında var. Senin her adet öncesi sırtımda çıkıyorsa progesteronun etkisi olduğunu anlayamazsın doğal olarak ama benim sırtımda hiç çıkmazdı adet öncesi ama şimdi çıktı. Ayrıca sırtımda çok ağrı var kasıklarımda da artık bu jelden kaynaklandığına emin oldum nerdeyse
Dün cok şiddetli agrım oldu adet ağrısı ama bugün pek agrım da yok 🤷🏻‍♀️ Hayırlısı artık belirti galan kalmadı bende 🤷🏻‍♀️

Kızçeler ben iki gündür özellikle aşırı kasıklarım ve belim ağrıyor biraz korktum ya biraz yatınca geçiyor ayakta dolanınca çok kötü sancı atıyor

Back