• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Canim daha transfer olmadim ama namaz kilinabilir gusul almadan cunku doktor muayenesinde gusul gerektirmiyo cinsel birliktelik yada adet vs gibi degil ilmihal kıtaplarında boyle geciyor😊ama oturark mi kilarlar bilmiyorum daha o asamaya gecmedim ama bekki ilk bikac gun oturarak zorlamadan olabilir
Teşekkür ederim canim

Suyu unutuyorum ne yalan söyleyeyim canım. Daha dikkat ederim bol su içmeye. Yoğurt ve ayran da tüketiyorum ama kabız olmayayım diye süt de içiyorum bir miktar. Az önce su gibi bi akıntım oldu çamaşırım sırılsıklam oldu o derece yani. Korktum açıkçası acaba progesteron vajinal jel mi yapıyor bu su gibi akıntıyı?
İdrar rengin o yüzden olabilir canım, Allah korusun dikkat et idrar yolu enfeksiyonu olmasın 😘 benim de bazen oluyor canım normal bence

5. Gün benimki. 8. Gün ancak gördüm hiç umudumu kaybetmedim baş donmem hariç belirti olmadığı halde onu bile gripmi olcam acaba diyerek kondurmadim hiç hamilelige. 3.gun çok erken daha ben 5. Yi 8 de gorduysem sen 11 de ancak görürsün
Ben bugün yaptım çatlatma iğnesi etkisi geçmiş kuzu 8.gün çıkmasa bile hemen umudu kesmem her gün yapmayı düşünüyorum hazırlıklı olmak adına 😘

Gusül almaya gerek yok diye okumuştum geçen transferimde o yüzden almadım. Ayaklarımı lavoboya kaldırmadım duşta su tuttum. Bide 2 gün oturarak namaz kılmıştım ben canım.
Ben de öyle yaptım ilk transfarim de ayaklara sadace şu tuttum 3-4 gün oturarak kıldım. Banyomu da 5. Gün yaptım ama ne kadar doğru yaptım bilemdim. (Ne kadar negatifi görsem de)Şimdi 2. Olacak hayirlisyla sizlere de sormak istedim. İçim rahatladı. İyi ki varsınız kızlar 🥰

Bugün annen pozitif çıktığında sen de hemen test yaptırsaydın keşke. Çok kritik bir soru. Ne desem yalan olur şimdi. Dr.una danış bence dicem ama sen annenle bugün temas ettiysen zaten 14 gün senin de karantinada olman lazım temastan ötürü. Yani dr'a söylersen otomatik iptal olabilir haberin olsun.
annemle en son ctesi temas ettim bende bir sıkıntı yok şimdilik bakalım umarım olmaz artık 5 gün oldu

Ben de öyle yaptım ilk transfarim de ayaklara sadace şu tuttum 3-4 gün oturarak kıldım. Banyomu da 5. Gün yaptım ama ne kadar doğru yaptım bilemdim. (Ne kadar negatifi görsem de)Şimdi 2. Olacak hayirlisyla sizlere de sormak istedim. İçim rahatladı. İyi ki varsınız kızlar 🥰
Ne yalan söyliyim benim de içim rahatladı 😁 aklın yolu bir hepimiz aynı hareket etmişiz. Inşaallah bu sefer kucağımıza sağ salim alana kadar pozitifi görürüz 😊

9 8 atiyoruz bi transfer olalım da 3. Gün başlamazsak iyidir 🤣🤣🤣
Valla siz bilirsinizde yapmak iyi bence kan vermek ve beklemek son gün çok stresli. Ben az çok bildiğim halde stres oldum bugun. Hastanede aynı gün transfer oldugum kızı gördüm test yaptın mı dedim eşim izin vermedi yapamadım dedi ama nasıl endişe vardı yüzünde keşke yapsaydın ben yaptım varsada yoksada bı öngörü olurdu dedim. Çok erken yapmayın kandan 2 3 gün önce makul ama

Neye karar verdin? Yoktur bişeyin inşaallah 😊
kendimi iyi hissediyorum ya gidicem o sebepten kötü hissetsem bir belirti olsa vazgeçecktim ama düşündüm de hiçbir belirti rahatsızlık yok. vel hasıl yarın transfer umarım sonucu güzel olur :)

Valla siz bilirsinizde yapmak iyi bence kan vermek ve beklemek son gün çok stresli. Ben az çok bildiğim halde stres oldum bugun. Hastanede aynı gün transfer oldugum kızı gördüm test yaptın mı dedim eşim izin vermedi yapamadım dedi ama nasıl endişe vardı yüzünde keşke yapsaydın ben yaptım varsada yoksada bı öngörü olurdu dedim. Çok erken yapmayın kandan 2 3 gün önce makul ama
Doktordan öğrenmektense evde öğrenmeyi tercih ederim açıkçası o sebeple test tarihinden 2-3 gün önce bence de iyi :)

Back