• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Kızlar transfarden sonra 2. Gün mü banyo yapıyorsunuz. Namazı banyo yapmadan da kilabiliyor muyuz. Bir de nasıl kiliyorsunuz(oturarak ya da normal şekilde ). Bana da bilgi verir misiniz.
Ben banyo yapmadım dün trasnfer oldum bir kaç günde yapmayı düşünmüyorum namazlarımı kılıyorum ben araştırmıştım herhangi bir sorun yok

Çok sağol canım teşekkür ederim inşaat dediğin gibidir ben çok erteledim bazı nedenlerden dolayı inşallah bu sefer ertelemek zorunda kalmam geçen ay orta kulak iltihabı yüzünden erteledim ondan önceki ay ev taşıdık diye sürekli bi aksilik cıktı vardır herseyde bir hayır bisey çıkmaz inşallah ben kendimde şu an bi hastalık görmüyorum ama hemşire kafamı karıştırdı kiminin belli olmuyor diye ne bilim hayırlısı 😔🤲💓
Bende çok erteledim canım hep bir şey çıktı. Nasibimizde yoksa bir şey bahane oluyir. Ama test yaptırmakla iyi yapmışsın gönül rahatlığı ile transferini olursun kendini strese sokmazsin hadi güzel haberlerle gel 💕🙏🏻🥰

5. Gün benimki. 8. Gün ancak gördüm hiç umudumu kaybetmedim baş donmem hariç belirti olmadığı halde onu bile gripmi olcam acaba diyerek kondurmadim hiç hamilelige. 3.gun çok erken daha ben 5. Yi 8 de gorduysem sen 11 de ancak görürsün
Öncelikle hayırlı olsun canım. Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Benimde 6. günüm bugün test yaptım çizgi mizgi göremedim. Sadece halsizliğim var bide bugün yemek yaparken akşam üzeri kokusu çok kötü geldi. Tereyağla mantar falan yapıyordum kokusu kötü geldi normalde severim. Bilmiyorum ben mi erken pes ediyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah 🙏🙏

Bende çok erteledim canım hep bir şey çıktı. Nasibimizde yoksa bir şey bahane oluyir. Ama test yaptırmakla iyi yapmışsın gönül rahatlığı ile transferini olursun kendini strese sokmazsin hadi güzel haberlerle gel 💕🙏🏻🥰
Amin inşallah sağol canım moral oldunuz bana çok teşekkür ederim iyiki varsın 😍💝

Dr'un eğer kaliteliyse dediği embriyo. O hormonlar çok çok yüksek çıkınca transferi yapmıyolar. Ohss yani yumurtalıklar fazla uyarılmış oluyor. Sıkıntı çıkmasın diye transferi erteliyorlar.
Anladim. Bana cuma gunu yumurta toplama dediler. Hayirlisi artik insallah hersey guzel ilerler

sizlerden acil fikir almam lazım. cumartesi günü annemle doktor kontrolüne gtmiştik yarın transferim var annem bugün covid pozitif çıktı. o günden sonra bir daha görüşmedik bende şuan bir belirti yok bütün ilaçlarımı kullandım transfere hazırım yarın transfer olmalı mıyım olmamalı mıyım sizce ne düşünürsünüz ayrıca covid in hamilelik üzernde ne gibi etkileri var bilgisi olan varsa yazsın lütefen
Bugün annen pozitif çıktığında sen de hemen test yaptırsaydın keşke. Çok kritik bir soru. Ne desem yalan olur şimdi. Dr.una danış bence dicem ama sen annenle bugün temas ettiysen zaten 14 gün senin de karantinada olman lazım temastan ötürü. Yani dr'a söylersen otomatik iptal olabilir haberin olsun.

Yaa başarabiliyor musun ben sürekli belirti peşindeyim 😏 bir de derdim belirti aramayacağım diye ama bugünkü yemek yerken hiç aklımda yokken oldu. Sen neler kullanıyordun 😘

Kuzu idrarın rengi koyu olmamalı, bol su içiyor musun en az 2 litre 🤔 süt yerine ayran tüketsen daha iyi olur aslında kalsiyum kaynağı olarak ❤️ Benim de göğüslerimde hiçbir şey yok sadece baya büyükler. Bu kasıl ağrın iyiye işaret olabiliiir 😍
Suyu unutuyorum ne yalan söyleyeyim canım. Daha dikkat ederim bol su içmeye. Yoğurt ve ayran da tüketiyorum ama kabız olmayayım diye süt de içiyorum bir miktar. Az önce su gibi bi akıntım oldu çamaşırım sırılsıklam oldu o derece yani. Korktum açıkçası acaba progesteron vajinal jel mi yapıyor bu su gibi akıntıyı?

Kızlar az önce su gibi akıntım oldu çamaşırım epey ıslandı. Korktum açıkçası. Progesteron vajinal jeli uzun süredir kullanıyorum hiç böyle bir akıntım olmamıştı. Önceden beyaz gelirdi jel, 4 gündür hiç gelmiyordu. Ne olabilir acaba?

Öncelikle hayırlı olsun canım. Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Benimde 6. günüm bugün test yaptım çizgi mizgi göremedim. Sadece halsizliğim var bide bugün yemek yaparken akşam üzeri kokusu çok kötü geldi. Tereyağla mantar falan yapıyordum kokusu kötü geldi normalde severim. Bilmiyorum ben mi erken pes ediyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah 🙏🙏
Herkesinki 5. Gün 6. Gün çıkmıyor. Benimde olduğu gibi. Çok fazla kaptirmakta yok kendimizi umutsuzlukta yok ama😉

Kızlar benim her adet öncesi sırtımda sivilce çıkar yine cıktı:(

Kızlar transfarden sonra 2. Gün mü banyo yapıyorsunuz. Namazı banyo yapmadan da kilabiliyor muyuz. Bir de nasıl kiliyorsunuz(oturarak ya da normal şekilde ). Bana da bilgi verir misiniz.
Gusül almaya gerek yok diye okumuştum geçen transferimde o yüzden almadım. Ayaklarımı lavoboya kaldırmadım duşta su tuttum. Bide 2 gün oturarak namaz kılmıştım ben canım.

Kızlar az önce su gibi akıntım oldu çamaşırım epey ıslandı. Korktum açıkçası. Progesteron vajinal jeli uzun süredir kullanıyorum hiç böyle bir akıntım olmamıştı. Önceden beyaz gelirdi jel, 4 gündür hiç gelmiyordu. Ne olabilir acaba?
Benimde bazı günler komple akıntı yapıyor su gibi bazı günler hiç gelmiyor bazı günler bembeyaz ilac.bende bir anlam vermedim

Canim daha transfer olmadim ama namaz kilinabilir gusul almadan cunku doktor muayenesinde gusul gerektirmiyo cinsel birliktelik yada adet vs gibi degil ilmihal kıtaplarında boyle geciyor😊ama oturark mi kilarlar bilmiyorum daha o asamaya gecmedim ama bekki ilk bikac gun oturarak zorlamadan olabilir
Ben 2 gün oturarak kılmıştım bide ayaklarımı lavoboda yıkamadım. Duşta su tutmuştum şekerim. Ama bu sefer 4 5 gün oturarak kılarım diye düşünüyorum. Sonuçta bizim sonsuz merhametli bir Rabbimiz var 😊

Ben 2 gün oturarak kılmıştım bide ayaklarımı lavoboda yıkamadım. Duşta su tutmuştum şekerim. Ama bu sefer 4 5 gün oturarak kılarım diye düşünüyorum. Sonuçta bizim sonsuz merhametli bir Rabbimiz var 😊
Tabiki canim egilip kalkmak sıkıntı olursa bende oyle yaparim insallah o gune bi gelelim de hayirlisiyla 🤗🤗

Back