- Konu Sahibi pembiss123
- #4.641
Ben çalışıyorum bunun parasını karsiyabilirim peki kendi boğazından kısıp gidenler var ben konuşayım sonuç ne olursa olsun başkasına yapılmasın diye canimOlsun insaallah da onlar da ne hali varsa görsün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben çalışıyorum bunun parasını karsiyabilirim peki kendi boğazından kısıp gidenler var ben konuşayım sonuç ne olursa olsun başkasına yapılmasın diye canimOlsun insaallah da onlar da ne hali varsa görsün
Çok haklısın canım. Insanlar ne zorluklarla gidiyor. Geçenlerde bir arkadaş yazmıştı o kadar üzüldüm ki ona Konuş ve bence şikayet var'a da yaz. Herkes görsün yaşadığını.Ben çalışıyorum bunun parasını karsiyabilirim peki kendi boğazından kısıp gidenler var ben konuşayım sonuç ne olursa olsun başkasına yapılmasın diye canim
Memoriala yazdım şikayet teÇok haklısın canım. Insanlar ne zorluklarla gidiyor. Geçenlerde bir arkadaş yazmıştı o kadar üzüldüm ki ona Konuş ve bence şikayet var'a da yaz. Herkes görsün yaşadığını.
ahh bir çok kurum aldığı paraya bakıp insanları savsaklıyor. olan bizlere oluyorBen çalışıyorum bunun parasını karsiyabilirim peki kendi boğazından kısıp gidenler var ben konuşayım sonuç ne olursa olsun başkasına yapılmasın diye canim
Malesef bana duzgunce dese hic sikinti yok nice cok kilolu insanlar var hamile nice zayif insan var kalamiyor tabiki etkisi vardir vucuda kilonun ama tek bjna baglamak ve suclayici konusmak kolaylarina geliyo malesef Rabbim dusurmesin halden anlamayan empati yapamasayn insanlaraEdepsize bak sen
Canım ben oksapar günde bir progestan fitil günde 3, bir de duphaston tablet kullanıyorum o da progesteron türevi yine senin baya çokmuş ilaçlarınBen şuan oksapar,progestan iğne sabah akşam,progestan fitil vajinal sbh akşam,coraspirin,dekortt,estrofem,folikasit,birde prograf dye bı ilaç daha sen neler kullanıyorsun canm
Aynen dolu oyle doktorlar malesef Rabbim dusurmesinYıllar önce bir doktora gitmiştim daha evli değildim,ultrasyondan bakıp" inanmıyorum senin hiç yumurtan yok sen asla hamile kalamazsın" demişti bana.Ay ben hastanenin wcsinde ağla ağla içim dışıma çıktı.Aynı gün Ankara'da gerçekten tüp bebek konusunda hala en iyilerinden birine gittim koşa koşa.Hoca öyle kızmıştı ki meslektaşına.Ne cahillik nasıl anlayabilmiş bunu diye.Dengesiz kadın bak yine hatırladım,cinlendim.
Ben tok alıyorum inanki sirf hemsire oyle dedi kagitta da yaziyor diye ama asiri tokda degil orta araliklarda mesela 16 da aldim ne cok acim ne tok ama aldiktan bi yarim saat sonra bi agirlik cokuyo ustume bas agrisi yapiyoAra ara forumda farklı konular varken yazayım diyorum "o değil de bu estrofem aç mı yoksa tok mu?" diye.Sırf kazan kaynasın
Canım benim kuzenim obez gibi hemen hamile kaldı düşük yaptı üç ay geçmeden yine hamile kaldı doğurdu kilo ile olsa doguramazdiMalesef bana duzgunce dese hic sikinti yok nice cok kilolu insanlar var hamile nice zayif insan var kalamiyor tabiki etkisi vardir vucuda kilonun ama tek bjna baglamak ve suclayici konusmak kolaylarina geliyo malesef Rabbim dusurmesin halden anlamayan empati yapamasayn insanlara
Vardı canım 2 gündür, bel ağrım var bir de arada ayaktayken oluyor. Dün gecede sağ kasığım ağrıdı. Ağrıyınca ayrı ağrımayınca ayrı tedirgin oluyorum. Ay günler geçse de öğrensek artık daha bi hafta varPimpiriklila MuhendisYas H Historia aysunceylan Mrvyvz4832 kızlar aynı gün transfer olduk, bugün hafif adet ağrılarım var gibi sizde de var mı
Aynen benimde yok normalde sorunum kalinlasma gibi ama verdiler bende 3 iciyorum vardir bi bildikleri diyorumBenim de kalınlaşma sorunum yok. Niye içiyoruz ki o zaman bu ilacı Gerci transfer sonrası da devam ediliyor ilaca. Vardır başka sebebi de.
Adetin 3.gunu gittim 2 pazara denk gelmisti birde 20 sinde gidicem insallah sonra karar vericezKızlar transfer için hazırlıkta kaçıncı gunler kontrole gttını?
Bu konu gruplaşmalara neden olabilir ,iç savaş çıkabilirAra ara forumda farklı konular varken yazayım diyorum "o değil de bu estrofem aç mı yoksa tok mu?" diye.Sırf kazan kaynasın
Bir savaş anatomisi:”Estrofem nasıl içilmeliydi?”Bu konu gruplaşmalara neden olabilir ,iç savaş çıkabilir
Yani iste anlatamiyorsun insanlara kilo herseye zarar biliyorum ama kilo ver demek cok kolay 4 5 ayda ne cektim bi ben bilirimCanım benim kuzenim obez gibi hemen hamile kaldı düşük yaptı üç ay geçmeden yine hamile kaldı doğurdu kilo ile olsa doguramazdi
ve bu uğurda nice yiğit kadınlar savaş verdiBir savaş anatomisi:”Estrofem nasıl içilmeliydi?”
Canım benim dün öğlen baya ağrım oldu adet agrım sonra geçti akşam cok hafif yine yokladı ama batma falan degil adet ağrısı gecelerdir uyuyamıyorum ilk defa dün gece uyumuşum sabah hiç agrım sızım yoktu hatta üzüldüm su an yine yok ama yürümek için kalkınca cok fazla ayakta durursam agrım oluyor fazla yatmaktanda olabilir tabi öyle belirgin bir belirti yok vende sizler ne durumdasınız:)Pimpiriklila MuhendisYas H Historia aysunceylan Mrvyvz4832 kızlar aynı gün transfer olduk, bugün hafif adet ağrılarım var gibi sizde de var mı
Ben sabahları Dahil günde 3 kere aç içiyorum bana farketmez dedilerKızlarcım,estrofemi akşam aç karnına yazmışlar bana.Çok da aç değilim ama yemekten önce içeyim diyorum çok gecelere kalmasın diye.Öyle mi yapsam nasıl yapsam bilemedim?Bi rde herkese tok demişler ya tek aç içen benim galiba bu ilacı.Yok mu aç içen aranızda?
Ayın 2 sinde tatlım. Çift embriyo ve 3. Gün. O yüzden 7. Gün test yaptım çoğu kişide sonuç gözükmüş ki bende de çıktı.CANIM TRANSFERİN NE ZAMAN OLDU ÇİFT EMBRİYO MUYDU TEK MİYDİ BİDE KAÇINCI GÜN EMBRİYOSU