How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Ben çalışıyorum bunun parasını karsiyabilirim peki kendi boğazından kısıp gidenler var ben konuşayım sonuç ne olursa olsun başkasına yapılmasın diye canim
Çok haklısın canım. Insanlar ne zorluklarla gidiyor. Geçenlerde bir arkadaş yazmıştı o kadar üzüldüm ki ona 😞 Konuş ve bence şikayet var'a da yaz. Herkes görsün yaşadığını.

Edepsize bak sen 😖
Malesef bana duzgunce dese hic sikinti yok nice cok kilolu insanlar var hamile nice zayif insan var kalamiyor tabiki etkisi vardir vucuda kilonun ama tek bjna baglamak ve suclayici konusmak kolaylarina geliyo malesef Rabbim dusurmesin halden anlamayan empati yapamasayn insanlara🤗🤗

Ben şuan oksapar,progestan iğne sabah akşam,progestan fitil vajinal sbh akşam,coraspirin,dekortt,estrofem,folikasit,birde prograf dye bı ilaç daha🙂🥰 sen neler kullanıyorsun canm
Canım ben oksapar günde bir progestan fitil günde 3, bir de duphaston tablet kullanıyorum o da progesteron türevi yine 😍 senin baya çokmuş ilaçların 😉

Yıllar önce bir doktora gitmiştim daha evli değildim,ultrasyondan bakıp" inanmıyorum senin hiç yumurtan yok sen asla hamile kalamazsın" demişti bana.Ay ben hastanenin wcsinde ağla ağla içim dışıma çıktı.Aynı gün Ankara'da gerçekten tüp bebek konusunda hala en iyilerinden birine gittim koşa koşa.Hoca öyle kızmıştı ki meslektaşına.Ne cahillik nasıl anlayabilmiş bunu diye.Dengesiz kadın bak yine hatırladım,cinlendim.
Aynen dolu oyle doktorlar malesef Rabbim dusurmesin😑

Ara ara forumda farklı konular varken yazayım diyorum "o değil de bu estrofem aç mı yoksa tok mu?" diye.Sırf kazan kaynasın:rolleyes:
Ben tok alıyorum inanki sirf hemsire oyle dedi kagitta da yaziyor diye ama asiri tokda degil orta araliklarda mesela 16 da aldim ne cok acim ne tok ama aldiktan bi yarim saat sonra bi agirlik cokuyo ustume bas agrisi yapiyo

Malesef bana duzgunce dese hic sikinti yok nice cok kilolu insanlar var hamile nice zayif insan var kalamiyor tabiki etkisi vardir vucuda kilonun ama tek bjna baglamak ve suclayici konusmak kolaylarina geliyo malesef Rabbim dusurmesin halden anlamayan empati yapamasayn insanlara🤗🤗
Canım benim kuzenim obez gibi hemen hamile kaldı düşük yaptı üç ay geçmeden yine hamile kaldı doğurdu kilo ile olsa doguramazdi

Pimpiriklila Pimpiriklila MuhendisYas MuhendisYas H Historia aysunceylan aysunceylan Mrvyvz4832 Mrvyvz4832 kızlar aynı gün transfer olduk, bugün hafif adet ağrılarım var gibi sizde de var mı🤔❤️
Canım benim dün öğlen baya ağrım oldu adet agrım sonra geçti akşam cok hafif yine yokladı ama batma falan degil adet ağrısı gecelerdir uyuyamıyorum ilk defa dün gece uyumuşum sabah hiç agrım sızım yoktu hatta üzüldüm 😂 su an yine yok ama yürümek için kalkınca cok fazla ayakta durursam agrım oluyor fazla yatmaktanda olabilir tabi öyle belirgin bir belirti yok vende sizler ne durumdasınız:)

Kızlarcım,estrofemi akşam aç karnına yazmışlar bana.Çok da aç değilim ama yemekten önce içeyim diyorum çok gecelere kalmasın diye.Öyle mi yapsam nasıl yapsam bilemedim?Bi rde herkese tok demişler ya tek aç içen benim galiba bu ilacı.Yok mu aç içen aranızda?
Ben sabahları Dahil günde 3 kere aç içiyorum bana farketmez dediler

Back