- Konu Sahibi pembiss123
- #4.621
Sadece 1 tane canım ilk denememKAÇ EMBRİYO TRANSFER EDİLDİ CANIM
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sadece 1 tane canım ilk denememKAÇ EMBRİYO TRANSFER EDİLDİ CANIM
Yiğit hoca cok tatlı ya o kadar kibar ki ciddenBen kocaelinde yaşıyorum tedavi için acıbadem maslağa geliyorum. Yiğit hocayı şiddetle tavsiye ederim,bülent tıraşla beraber çalışıyorlar. Kocaelinde 2 denemem var zamanım ve param boşuna gitti. Asla olmaz dedi izmitteki dr ama rabbimin izniyle 2 dondurulmuş embriyom var.
Aynen neden bukadar uzun zaman sankiBenim de 5. gün canım. Aynen vakit geçmiyor bir türlü.
hayırlı sonuçlar olsun inşallah canımm ekledim listeyee güzel haberlerle gel inşallahSadece 1 tane canım ilk denemem
Bülent hoca prp onerdı mı canım sanaBülent hoca ve ekibi çok profesyonel kesinlikle tavsiye ediyorumm
Yılan hikayesine döndü ne ilaçmış beeBnde tok karnına iciyrm
Yıllar önce bir doktora gitmiştim daha evli değildim,ultrasyondan bakıp" inanmıyorum senin hiç yumurtan yok sen asla hamile kalamazsın" demişti bana.Ay ben hastanenin wcsinde ağla ağla içim dışıma çıktı.Aynı gün Ankara'da gerçekten tüp bebek konusunda hala en iyilerinden birine gittim koşa koşa.Hoca öyle kızmıştı ki meslektaşına.Ne cahillik nasıl anlayabilmiş bunu diye.Dengesiz kadın bak yine hatırladım,cinlendim.Malaesef cogu doktor onemsemiyo anlamiyo ben ilk devlete gittigimde kilom vardi biraz sirf testlerimi yapayim diye gitmistim adetin 2.gunu bana bakti sanki dedi hamile kalsan anne olsan ne olacak bu kiloyla ne yapacaksin dedi.. oyle moralimi bozmustuki eve gelip hasta olmustum ertesi gun acilde buldum kendimi ates usume vs moral bozukluguyla hasta etti beni hala unutamiyorum... o yuzden doktor secimi seni anlayan morla veren doktor cok onemli
Yırtındık yani tutunsunlar diye embriyo tutunmasa rahim zorla "gel buraya bakim" dicek embriyolaraTutunmayı sağlıyormuş.Yani kalınlaşma+tutunma için gerekliymiş.
Ara ara forumda farklı konular varken yazayım diyorum "o değil de bu estrofem aç mı yoksa tok mu?" diye.Sırf kazan kaynasınYılan hikayesine döndü ne ilaçmış bee
Ben ac içiyorum sabahları ama bana ac ya da tok farketmez dedılerKızlarcım,estrofemi akşam aç karnına yazmışlar bana.Çok da aç değilim ama yemekten önce içeyim diyorum çok gecelere kalmasın diye.Öyle mi yapsam nasıl yapsam bilemedim?Bi rde herkese tok demişler ya tek aç içen benim galiba bu ilacı.Yok mu aç içen aranızda?
Memorial diyarbakir canım.Ben kaçırdım sanırım neresi burası hangi merkez?Neden böyle hatalar yapıyorlar?Hayret doğrusu.
Şahaneee bir hekimmmYiğit hoca cok tatlı ya o kadar kibar ki cidden
Olsun insaallah da onlar da ne hali varsa görsünDeneyecem 8. Gün bakalım inşallah hayırlısı olur doktor ile konusacam sonuç ne olursa olsun
Ben 2 defa denedim canım olmadı onda inşşalahh sen olumlu sonuca ulaşırsınaaa bende ona gidiyorum
Evet hayatım yaptırdımBülent hoca prp onerdı mı canım sana
inşallah ya aslında bu işler nasip işi tabikiBen 2 defa denedim canım olmadı onda inşşalahh sen olumlu sonuca ulaşırsın
Yaradı mı prp yumurta sayısı ve kalıtesınde?Evet hayatım yaptırdım
Bunlar diplomayı nerden alıyo acaba?Yıllar önce bir doktora gitmiştim daha evli değildim,ultrasyondan bakıp" inanmıyorum senin hiç yumurtan yok sen asla hamile kalamazsın" demişti bana.Ay ben hastanenin wcsinde ağla ağla içim dışıma çıktı.Aynı gün Ankara'da gerçekten tüp bebek konusunda hala en iyilerinden birine gittim koşa koşa.Hoca öyle kızmıştı ki meslektaşına.Ne cahillik nasıl anlayabilmiş bunu diye.Dengesiz kadın bak yine hatırladım,cinlendim.
Teşekkür ederim canım inşallah hepimiz güzel haberler alalımhayırlı sonuçlar olsun inşallah canımm ekledim listeyee güzel haberlerle gel inşallah