How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Ben kocaelinde yaşıyorum tedavi için acıbadem maslağa geliyorum. Yiğit hocayı şiddetle tavsiye ederim,bülent tıraşla beraber çalışıyorlar. Kocaelinde 2 denemem var zamanım ve param boşuna gitti. Asla olmaz dedi izmitteki dr ama rabbimin izniyle 2 dondurulmuş embriyom var.
Yiğit hoca cok tatlı ya o kadar kibar ki cidden

Malaesef cogu doktor onemsemiyo anlamiyo ben ilk devlete gittigimde kilom vardi biraz sirf testlerimi yapayim diye gitmistim adetin 2.gunu bana bakti sanki dedi hamile kalsan anne olsan ne olacak bu kiloyla ne yapacaksin dedi.. oyle moralimi bozmustuki eve gelip hasta olmustum ertesi gun acilde buldum kendimi ates usume vs moral bozukluguyla hasta etti beni hala unutamiyorum... o yuzden doktor secimi seni anlayan morla veren doktor cok onemli
Yıllar önce bir doktora gitmiştim daha evli değildim,ultrasyondan bakıp" inanmıyorum senin hiç yumurtan yok sen asla hamile kalamazsın" demişti bana.Ay ben hastanenin wcsinde ağla ağla içim dışıma çıktı.Aynı gün Ankara'da gerçekten tüp bebek konusunda hala en iyilerinden birine gittim koşa koşa.Hoca öyle kızmıştı ki meslektaşına.Ne cahillik nasıl anlayabilmiş bunu diye.Dengesiz kadın bak yine hatırladım,cinlendim.

Kızlarcım,estrofemi akşam aç karnına yazmışlar bana.Çok da aç değilim ama yemekten önce içeyim diyorum çok gecelere kalmasın diye.Öyle mi yapsam nasıl yapsam bilemedim?Bi rde herkese tok demişler ya tek aç içen benim galiba bu ilacı.Yok mu aç içen aranızda?
Ben ac içiyorum sabahları ama bana ac ya da tok farketmez dedıler

Yıllar önce bir doktora gitmiştim daha evli değildim,ultrasyondan bakıp" inanmıyorum senin hiç yumurtan yok sen asla hamile kalamazsın" demişti bana.Ay ben hastanenin wcsinde ağla ağla içim dışıma çıktı.Aynı gün Ankara'da gerçekten tüp bebek konusunda hala en iyilerinden birine gittim koşa koşa.Hoca öyle kızmıştı ki meslektaşına.Ne cahillik nasıl anlayabilmiş bunu diye.Dengesiz kadın bak yine hatırladım,cinlendim.
Bunlar diplomayı nerden alıyo acaba?

Back