How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Kızlarcım,estrofemi akşam aç karnına yazmışlar bana.Çok da aç değilim ama yemekten önce içeyim diyorum çok gecelere kalmasın diye.Öyle mi yapsam nasıl yapsam bilemedim?Bi rde herkese tok demişler ya tek aç içen benim galiba bu ilacı.Yok mu aç içen aranızda?
Ben hep tok karın ve günde 3 defa kullandım. Her denememde de aynıydı. Sizde bir yanlışlık olabilir bence.

Aslinda rahim filmi istemlerinin sebebi tuplerde sivi birikmesi varmi varsa bebegin tutulmasını engelliyormuş birde rahim sekli onemli rahim sekli y seklinde veya daha baska sekilde rahimlerde once duzenleme yapiyorlar sonra tup bebek yapiyorlar yada rahimdr yapisiklik varsa onlari aciyorlar sonra transfer yapiyorlar o yuzden onemli.. ha birde tupler acikmi kapalimi tup bebek de tup acikligi kapaliligi cok anlam ifade etmiyor ama sivi birikmesi vs gorunurse tupler baglanabiliyor yada alinabiliyo..

Tüp bebekte tüplerin açık olmasının bir önemi yok. Ondan istememişlerdir. Ama rahim filminde yapışıklık olduğu da anlaşılıyormuş bide rahminin şekli. Ben de yeni öğrendim. Yani çektirseydin iyi olurdu. Benden de istediler ilkin.

4 tıldan eskiyse saymıyolar kuş
Tesekkur ederim cevaplar icin kizlar
Benim bir tane cocugum var ya buyuk ihtimalle o yuzden tekrar istemedi hsg

Kızlar bu esteofem bide corasbin adeti azaltiyrmu kesiyrmu dün basladim 2.gün bugün kesilme var aferdesnz 2 damlaya kdr düşmüş

@Edalimon MuhendisYas MuhendisYas H Historia aysunceylan aysunceylan @Mrvyvz4832 kızlar aynı gün transfer olduk, bugün hafif adet ağrılarım var gibi sizde de var mı🤔❤️
Benim dün çok bel ağrım vardı canım. Bugün azönceye kadar hiçbir ağrım yoktu biraz önce felaket bir kasık ağrısı başladı. İki de bir lavaboya gidip bakıyorum adet mi oldum diye. Bir de süt içmeme rağmen kabızım😞 göğüslerimde de sızı var ama gerginlik yok göğüslerimde. Kasıklarımda gerginlik var. Bir de idrarım çok ağır kokuyor ve rengi koyu. Bunları progesteron jel yapıyor olabilir diye düşünüyorum canım, bilemiyorum🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️. Progesteron jeli transferden bir hafta önce kullanmaya başladım o yüzden etkisi olmuş olabilir.

Back