How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Bence başka Dr araştır ilk önce. Yeni Dr yönlendirir zaten ben ilk transferden sonra 8 ay bekledim pandemi den dolayı
Ilk önce on görüşmeye gitmeyi düşünüyorum bahçeci ye zeki beye ıntesgramda şimdi kendisine yazdım dr araştırmaya girdim hastalarının yorumlarına bakacam artık bakalım gerçi bu memorial daki doktora iyi idi ama iletişim ilgi alaka sıfır resim veriyorlar birde dediler albüm yaparsınız bebeğinize memoriala şikayet olusturdum

Kızlar bugün transferi saymazsak 6. günüm. Kaset test yaptım evde maalesef negatif. Silik çizgi dahi yok. 5. gün embriyosuydu 2 adet ve kaliteleri de iyiydi. Biri tutmazsa biri tutar herhalde diyordum. Canım çok sıkkın o kadar emek o kadar maddiyat vs. herşey gitti gözümde
6. Gün ama sabah yaptıysan 6 olarak sayma bence. Bugün yaptığın testi şimdilik ciddiye almamalısın. 2 gün sonra inşaallah çift çizgi çıkar canım 🤲

Kızlarcım,estrofemi akşam aç karnına yazmışlar bana.Çok da aç değilim ama yemekten önce içeyim diyorum çok gecelere kalmasın diye.Öyle mi yapsam nasıl yapsam bilemedim?Bi rde herkese tok demişler ya tek aç içen benim galiba bu ilacı.Yok mu aç içen aranızda?

Kızlarcım,estrofemi akşam aç karnına yazmışlar bana.Çok da aç değilim ama yemekten önce içeyim diyorum çok gecelere kalmasın diye.Öyle mi yapsam nasıl yapsam bilemedim?Bi rde herkese tok demişler ya tek aç içen benim galiba bu ilacı.Yok mu aç içen aranızda?
Bnde tok karnına iciyrm😒

Evt yaş 29. 2 yıllık evliyim ama benim hastahane ismine güvenip gitmem hata memorial diye gittim ama doktorun benim acemiligimden yararlandı para için eşimde sıkıntı yok her Ay düzenli adet olurum ağrı sizin olmaz adet olunca kist falan yok tahmin dediklerine göre iyi sadece bir tüpümde sızıntı şeklinde açıklık var biri açık diğeri az açık hsg başka bir özel hastahanede yaptim sonra dedim tüpüm açılsın ozaman dedi yok asilama olur dedi tamam dedim paraları peşin ödüyordum sonra asilma dan çıktık tutmayabilir neden önce söylemiyor sonra dedim tup bebek yine embiryolog tarafından arandığında ben yumurtaların iyi mi dedim evt sağlıklı denildi doktor yumurta toplayınca güzel şeyler olacak senin için dedi sonra idrara sıkışık gel denildi 11de gittim 12.58 te transfer oldum düşünün ne kadar sıkıştım sonra tam transfer için hazırım uzanmışım ultrasyona verilmisim doktorun embiryodan haberi yok gelip konuşuyor a orta kalite imiş istersen havuz yapalım döndürelim ben masada hemşireler basımda idrardan ölüyorum gelip bana söylüyor dedim yani anlamıyorum sağlıksız mi yok dedi dedim transfer edin etti 2tane sınır oldum tutmazsa konusacam
Çok sinir bozucu gerçekten 😤 herşeye rağmen tutmuştur inşaallah. Orta kalite iyi kalite çok da fark etmiyor.

Ac tok diye bir yazı okumadım ben. Sizler ihtilafa düşünce bi bakayım dedim.

Ac tok diye bir yazı okumadım ben. Sizler ihtilafa düşünce bi bakayım dedim.
Ben de baktım da şöyle bir sanırım farketmiyor.Ben ne yazıldıysa o şekilde içeyim artık.4 gün sonra hem sabah hem akşam içeceğim çünkü.Nasılsa bir şekilde aç olacağım yani.Kalınlaşmada bir problemim yoktu zaten her koşulda işe yarar diye düşünüyorum.Dinimiz amin :rolleyes:

Ve tutmasa doktor ile konusacam içimde kalmayacak benimle gelen biri daha vardı kadını aramışlar demişler 3 yumurtan donlendi doktor onlara demiş çatlama olmamış tekrar sil baştan kadının göz yaşları bu kadar basit olmamali
Bu ne saçmalıktır ya. Çocuk oyuncağı sanki. Kalpsizler 😞

Ben de baktım da şöyle bir sanırım farketmiyor.Ben ne yazıldıysa o şekilde içeyim artık.4 gün sonra hem sabah hem akşam içeceğim çünkü.Nasılsa bir şekilde aç olacağım yani.Kalınlaşmada bir problemim yoktu zaten her koşulda işe yarar diye düşünüyorum.Dinimiz amin :rolleyes:
Benim de kalınlaşma sorunum yok. Niye içiyoruz ki o zaman bu ilacı 😞 Gerci transfer sonrası da devam ediliyor ilaca. Vardır başka sebebi de.

Ve tutmasa doktor ile konusacam içimde kalmayacak benimle gelen biri daha vardı kadını aramışlar demişler 3 yumurtan donlendi doktor onlara demiş çatlama olmamış tekrar sil baştan kadının göz yaşları bu kadar basit olmamali
Ben kaçırdım sanırım neresi burası hangi merkez?Neden böyle hatalar yapıyorlar?Hayret doğrusu.

Malaesef cogu doktor onemsemiyo anlamiyo ben ilk devlete gittigimde kilom vardi biraz sirf testlerimi yapayim diye gitmistim adetin 2.gunu bana bakti sanki dedi hamile kalsan anne olsan ne olacak bu kiloyla ne yapacaksin dedi.. oyle moralimi bozmustuki eve gelip hasta olmustum ertesi gun acilde buldum kendimi ates usume vs moral bozukluguyla hasta etti beni hala unutamiyorum... o yuzden doktor secimi seni anlayan morla veren doktor cok onemli
Edepsize bak sen 😖

Back