Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Yani merkezin verdiği çizelgede bu şekilde yazdığı için doğrudur diye düşündüm en kötü yarın arayıp teyit alırım ☺️
Tatlım aslında bütün(istisnalar hariç) ilaçlarda makbul olan aç almaktır. Aç alındığında yiyecek etkileşimini ekarte etmiş olursun ama eczanede hep tok yazarız çünkü mideye dokunma ihtimali vardır. Estrofem için söyleyeyim yiyecekler emilimini etkilemiyor. 😉

İlk 3 gün kaşık ağrılari ve ayağa kalkınca kasılma vardı. Ama bugün itibariyle hiç bı belirti kalmadı.saskinim hiç belirti yok.
Ben de tam tersi oldu canım. 3 gün pek belirti yoktu dün biraz bel ağrısı oldu. Bugün de az önce kasık ağrısı başladı ama şiddetli adetli oldum sanıyorum. Ama bütün bunları progesteron da yapıyor onu biliyorum. Ayaklarım da üşüyor. İnşaallah üşütmemişimdir😞

Malesef bana duzgunce dese hic sikinti yok nice cok kilolu insanlar var hamile nice zayif insan var kalamiyor tabiki etkisi vardir vucuda kilonun ama tek bjna baglamak ve suclayici konusmak kolaylarina geliyo malesef Rabbim dusurmesin halden anlamayan empati yapamasayn insanlara🤗🤗
Dediğin gibi bunu güzel bir şekilde de söyleyebilirdi. Neyse gelmiş geçmiş gün. Allah böylelerine denk getirmesin

Tesekkur ederim cevaplar icin kizlar
Benim bir tane cocugum var ya buyuk ihtimalle o yuzden tekrar istemedi hsg
Öyle de 4 yıldan eskisini kabul etmiyorlar. 4 yılda değişikliğe uğrayabiliyor demek ki. Çocuğun 4 yaşından ufaksa o başka tabii 😊

Tatlım aslında bütün(istisnalar hariç) ilaçlarda makbul olan aç almaktır. Aç alındığında yiyecek etkileşimini ekarte etmiş olursun ama eczanede hep tok yazarız çünkü mideye dokunma ihtimali vardır. Estrofem için söyleyeyim yiyecekler emilimini etkilemiyor. 😉
Noktayı koydum diyosun 😅

Ki ben hiçbirşey yapmadım eşim öğretmen okuldan gelip yemek yapar halen bile iş dahi yapmadım boyum 1.75 kilom 75 öyle kilolu falan değilim kist falan yok ama sırf hastahane iyi de gittim parayı gördükleri için ilgielnmiyorlar
Doktor secimin yanlis sanki herseyi cok net sana anlatmalari lazim o yuzden cok para alana degil isini iyi yapana gitmek lazm onu da her zaman tutturamiyoruz malesef

Süper açıklama 😁sağol şeker 🤍

Back