How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Adetim hep düzenliydi bu ay strestenmi bilmiyorum 3 kez adet oldum. İstem dışı sürekli ağlıyorum. Psikolojim çok bozuldu.
Banada olmuştu bir ay bir sürü regl olmuştum daha sonra 2 ay olmamıştım stresten hep. Bu tedavide en önemli şey rahat olmak bunun bir tedavi süreci olduğunu kabul edip mutlu sonu beklemek🧚🏽‍♀️

Ve tutmasa doktor ile konusacam içimde kalmayacak benimle gelen biri daha vardı kadını aramışlar demişler 3 yumurtan donlendi doktor onlara demiş çatlama olmamış tekrar sil baştan kadının göz yaşları bu kadar basit olmamali
Malaesef cogu doktor onemsemiyo anlamiyo ben ilk devlete gittigimde kilom vardi biraz sirf testlerimi yapayim diye gitmistim adetin 2.gunu bana bakti sanki dedi hamile kalsan anne olsan ne olacak bu kiloyla ne yapacaksin dedi.. oyle moralimi bozmustuki eve gelip hasta olmustum ertesi gun acilde buldum kendimi ates usume vs moral bozukluguyla hasta etti beni hala unutamiyorum... o yuzden doktor secimi seni anlayan morla veren doktor cok onemli

Aynen canım 7. Günde baktım 13.13 ama bekliyorum 12. Günü. Doktorum çok erken yapmışsın 12. Günü görelim dedi. Ay birde test günün akşamı lekelenmem oldu. O yüzden daha da meraklandım. Yerleşme kanamam mı acaba? Ve iki embriyoydu ikiz mi değil mi ? Değerlerim ne çıkacak ? Düşünmeden duramıyorsun.
Evet çok heyecanlı bir bekleyiş olsa gerek 😊 Allah tamamına erdirsin inşaallah

Benim şöyle 15-25 gibi çok olsa gerisi dondurulsun bir kaç sene, lazım olur diyecem de☺️ 4-5 taneden sağlam iki tane oluyor. Onlarıda hemen kullanıyoruz. Şuan iki tanesi içimde. Cuma 12. Gün test günüm ama ben önceden yaptırdım🥰
CANIM TRANSFERİN NE ZAMAN OLDU ÇİFT EMBRİYO MUYDU TEK MİYDİ BİDE KAÇINCI GÜN EMBRİYOSU

Evt yaş 29. 2 yıllık evliyim ama benim hastahane ismine güvenip gitmem hata memorial diye gittim ama doktorun benim acemiligimden yararlandı para için eşimde sıkıntı yok her Ay düzenli adet olurum ağrı sizin olmaz adet olunca kist falan yok tahmin dediklerine göre iyi sadece bir tüpümde sızıntı şeklinde açıklık var biri açık diğeri az açık hsg başka bir özel hastahanede yaptim sonra dedim tüpüm açılsın ozaman dedi yok asilama olur dedi tamam dedim paraları peşin ödüyordum sonra asilma dan çıktık tutmayabilir neden önce söylemiyor sonra dedim tup bebek yine embiryolog tarafından arandığında ben yumurtaların iyi mi dedim evt sağlıklı denildi doktor yumurta toplayınca güzel şeyler olacak senin için dedi sonra idrara sıkışık gel denildi 11de gittim 12.58 te transfer oldum düşünün ne kadar sıkıştım sonra tam transfer için hazırım uzanmışım ultrasyona verilmisim doktorun embiryodan haberi yok gelip konuşuyor a orta kalite imiş istersen havuz yapalım döndürelim ben masada hemşireler basımda idrardan ölüyorum gelip bana söylüyor dedim yani anlamıyorum sağlıksız mi yok dedi dedim transfer edin etti 2tane sınır oldum tutmazsa konusacam
Kötü Bi tecrübe olmuş ama transfer gerçekleşmiş. İnşallah çok mutlu haber alıp bunları unutursun💕

Kızlar bugün transferi saymazsak 6. günüm. Kaset test yaptım evde maalesef negatif. Silik çizgi dahi yok. 5. gün embriyosuydu 2 adet ve kaliteleri de iyiydi. Biri tutmazsa biri tutar herhalde diyordum. Canım çok sıkkın o kadar emek o kadar maddiyat vs. herşey gitti gözümde
Canım kaset testler çokta güvenilir değil belkide idrara daha geçmemiştir hcg hormonu

Ben kocaelinde yaşıyorum tedavi için acıbadem maslağa geliyorum. Yiğit hocayı şiddetle tavsiye ederim,bülent tıraşla beraber çalışıyorlar. Kocaelinde 2 denemem var zamanım ve param boşuna gitti. Asla olmaz dedi izmitteki dr ama rabbimin izniyle 2 dondurulmuş embriyom var.
Merhaba bende kocaelide yaşıyorum siz burda kime gittiniz

Merhaba. E2 ve progestan hormonlari yumurtanin kalitesinimi gosteriyr . Bende az once verdimde kan.
Dr'un eğer kaliteliyse dediği embriyo. O hormonlar çok çok yüksek çıkınca transferi yapmıyolar. Ohss yani yumurtalıklar fazla uyarılmış oluyor. Sıkıntı çıkmasın diye transferi erteliyorlar.

Benden hic istemediler niye istemediler acaba
Tüp bebekte tüplerin açık olmasının bir önemi yok. Ondan istememişlerdir. Ama rahim filminde yapışıklık olduğu da anlaşılıyormuş bide rahminin şekli. Ben de yeni öğrendim. Yani çektirseydin iyi olurdu. Benden de istediler ilkin.

Back