Evt yaş 29. 2 yıllık evliyim ama benim hastahane ismine güvenip gitmem hata memorial diye gittim ama doktorun benim acemiligimden yararlandı para için eşimde sıkıntı yok her Ay düzenli adet olurum ağrı sizin olmaz adet olunca kist falan yok tahmin dediklerine göre iyi sadece bir tüpümde sızıntı şeklinde açıklık var biri açık diğeri az açık hsg başka bir özel hastahanede yaptim sonra dedim tüpüm açılsın ozaman dedi yok asilama olur dedi tamam dedim paraları peşin ödüyordum sonra asilma dan çıktık tutmayabilir neden önce söylemiyor sonra dedim tup bebek yine embiryolog tarafından arandığında ben yumurtaların iyi mi dedim evt sağlıklı denildi doktor yumurta toplayınca güzel şeyler olacak senin için dedi sonra idrara sıkışık gel denildi 11de gittim 12.58 te transfer oldum düşünün ne kadar sıkıştım sonra tam transfer için hazırım uzanmışım ultrasyona verilmisim doktorun embiryodan haberi yok gelip konuşuyor a orta kalite imiş istersen havuz yapalım döndürelim ben masada hemşireler basımda idrardan ölüyorum gelip bana söylüyor dedim yani anlamıyorum sağlıksız mi yok dedi dedim transfer edin etti 2tane sınır oldum tutmazsa konusacam