• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Erken gebelik testim yok. Bu 2. denememdi ilkinde 2 tane 3. gün embriyosu transfer edilmişti 6. günde silik çizgiyi görmüştüm. Bir tane tutmuştu 7.haftada gelişimi durduğu için kürtaj olmuştum. Olsaydı çıkardı diye düşünüyorum 😔
Dur bakalım kan testi yaptır bence için rahat etsin hemen umutsuzluğa düşme 😔

Kızlar bugün transferi saymazsak 6. günüm. Kaset test yaptım evde maalesef negatif. Silik çizgi dahi yok. 5. gün embriyosuydu 2 adet ve kaliteleri de iyiydi. Biri tutmazsa biri tutar herhalde diyordum. Canım çok sıkkın o kadar emek o kadar maddiyat vs. herşey gitti gözümde
Uzulme hemen 12. Gunu bekle bazen gorunmuyor 12. Gune kadar sabir lazim biraz

Bilmiyorum ki bende 4 senelik evliyim yas 28 hic gebelik gerçekleşmedi bir kere klomen tedavisi oldum sadece catlatma vs vurunmadim sonra tup bebege basladik belli bi sebebimiz yok ama tup bebek doktoruma ilk gittigimde istedigi sey rahim filmi sperm testi ve bazi kan testleriydi onalri cektirdik oyle basladik tedaviye..siz ne asamadasiniz belki sonra ister
Benim yumurtalar toplandi adet olmayi bekliyorum transfer asamasina basliycaz insallah
Hani dis gebelik de oluyomus ya tup bebekte acaba bu yuzden mi istiyolar diye endiselendim

Erken gebelik testim yok. Bu 2. denememdi ilkinde 2 tane 3. gün embriyosu transfer edilmişti 6. günde silik çizgiyi görmüştüm. Bir tane tutmuştu 7.haftada gelişimi durduğu için kürtaj olmuştum. Olsaydı çıkardı diye düşünüyorum 😔
Haklisin sonuc negatif cikabilir sonuc yanlista olabilir
Kaset testler cogu zaman yanlis gosterebiliyor
Bazi kaset testler 30 degerinin altini gostermiyor mesela diyelimki senin degerin 20 8.gun 40 olmali
10.gun 80 olmali 12.gun 160 olmali bu da sana test yap denilen zaman icin gayet guzel bi deger
Lutfen negatif geldigini dusun aklimizda dursun
Ama sabirla da bekleyelim pozitifken onu dusuncemizle de mahvetmeyelim
Her sey biz yaradılanlar icin
Gorelim mevla neyler neylerse guzel eyler

Kızlar bugün transferi saymazsak 6. günüm. Kaset test yaptım evde maalesef negatif. Silik çizgi dahi yok. 5. gün embriyosuydu 2 adet ve kaliteleri de iyiydi. Biri tutmazsa biri tutar herhalde diyordum. Canım çok sıkkın o kadar emek o kadar maddiyat vs. herşey gitti gözümde
Benim de kaset test yaptim silik dahi çıkmadı 6. Gün moralim sifir

Berfu hoca genc hasta seviyor ben onu anladim :KK70: kesinlikle cok cok iyi bir dr ama yaşım 38 diye sanirim bana pek pozitif yaklasmadi..seninki zor vaka dedi:KK70:
Geçen sene berfu hanımın hastasıydım ben çok ağır idrar yolu enfeksiyonu geçirdim hiç tutamam idrarımı hatta kaç defa kaçırdım malesef tam 3 yıl tedavi oldum gitmediğim yer kalmadı transfer için idrara sıkışık geleceksin dediklerinde şok oldum çok stres yaptım. 8:30 için randevuyu verdiler 11 de aldılar beni tabi bende tutamadım berfu hanım bana bi kızdı anlatamam ilk denemdi çok üzülmüştüm hiç sesimi çıkarmamıştım keşke çıkarsaydım sonra sonta taktılar bana ee o moralle tutar mı bebek sonra odama geldi gönlümü almaya çalıştı ama neye yarar.

Benim yumurtalar toplandi adet olmayi bekliyorum transfer asamasina basliycaz insallah
Hani dis gebelik de oluyomus ya tup bebekte acaba bu yuzden mi istiyolar diye endiselendim
Benimde yumurtalar toplandi adetimi oldum opudan sonra simdi transfer hazirliklarina basladik inslalah😊kimisine transfer asamsinda isteyebiliyor rahim filmi doktorunuz ne derse artik hayirli haberler aliriz insallah

Canım hiç rahim filmi çekilmedi mi sende.
Ben tüp bebekten 1 yıl önce hsg çekilmiştim o yüzden tedaviye başlarken benim doktorum istemedi. Bende sıkıntı yoktu ama ilk tüp bebek denememde dış gebelik geçirdim.

Benim de kaset test yaptim silik dahi çıkmadı 6. Gün moralim sifir
Yani içime düştü sanki tutmadı diye çünkü buruktum hiç bir şey hissetmiyordum o yüzden yaptım zaten testi. Senin ilk denemen mi

İnşallah hepiniz pozitifi görürsünüz kizlar ben göremedim negatif oldu cok zor geliyor insana.........

ama sizi icin dua ediyorum ve merak heyecanla takip ediyorum :KK36: :dua:
Kan testi mi yaptırdınız ?

Merhaba ben 44 yaşındayım 3 aylık evliyiz ama normal yolla hamile kalamadım. Yaşımdan dolayı tüp bebek diyorlar. Çok yere gittim çok görüşme yaptım, İnan beynim yandı bana tavsiye edebileceğiniz bir doktor varmı? Şimdiden teşekkürler
Merhaba nerede yaşıyorsunuz?

Yani içime düştü sanki tutmadı diye çünkü buruktum hiç bir şey hissetmiyordum o yüzden yaptım zaten testi. Senin ilk denemen mi
Evt yaş 29. 2 yıllık evliyim ama benim hastahane ismine güvenip gitmem hata memorial diye gittim ama doktorun benim acemiligimden yararlandı para için eşimde sıkıntı yok her Ay düzenli adet olurum ağrı sizin olmaz adet olunca kist falan yok tahmin dediklerine göre iyi sadece bir tüpümde sızıntı şeklinde açıklık var biri açık diğeri az açık hsg başka bir özel hastahanede yaptim sonra dedim tüpüm açılsın ozaman dedi yok asilama olur dedi tamam dedim paraları peşin ödüyordum sonra asilma dan çıktık tutmayabilir neden önce söylemiyor sonra dedim tup bebek yine embiryolog tarafından arandığında ben yumurtaların iyi mi dedim evt sağlıklı denildi doktor yumurta toplayınca güzel şeyler olacak senin için dedi sonra idrara sıkışık gel denildi 11de gittim 12.58 te transfer oldum düşünün ne kadar sıkıştım sonra tam transfer için hazırım uzanmışım ultrasyona verilmisim doktorun embiryodan haberi yok gelip konuşuyor a orta kalite imiş istersen havuz yapalım döndürelim ben masada hemşireler basımda idrardan ölüyorum gelip bana söylüyor dedim yani anlamıyorum sağlıksız mi yok dedi dedim transfer edin etti 2tane sınır oldum tutmazsa konusacam

Son düzenleme:
Aslinda rahim filmi istemlerinin sebebi tuplerde sivi birikmesi varmi varsa bebegin tutulmasını engelliyormuş birde rahim sekli onemli rahim sekli y seklinde veya daha baska sekilde rahimlerde once duzenleme yapiyorlar sonra tup bebek yapiyorlar yada rahimdr yapisiklik varsa onlari aciyorlar sonra transfer yapiyorlar o yuzden onemli.. ha birde tupler acikmi kapalimi tup bebek de tup acikligi kapaliligi cok anlam ifade etmiyor ama sivi birikmesi vs gorunurse tupler baglanabiliyor yada alinabiliyo..

Back