• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Benden hic istemediler niye istemediler acaba
Bilmiyorum ki bende 4 senelik evliyim yas 28 hic gebelik gerçekleşmedi bir kere klomen tedavisi oldum sadece catlatma vs vurunmadim sonra tup bebege basladik belli bi sebebimiz yok ama tup bebek doktoruma ilk gittigimde istedigi sey rahim filmi sperm testi ve bazi kan testleriydi onalri cektirdik oyle basladik tedaviye..siz ne asamadasiniz belki sonra ister

Hayırlı olsun yüzünde güller açıyor. Pozitifi gördün sanırsam 🤩
Aynen canım 7. Günde baktım 13.13 ama bekliyorum 12. Günü. Doktorum çok erken yapmışsın 12. Günü görelim dedi. Ay birde test günün akşamı lekelenmem oldu. O yüzden daha da meraklandım. Yerleşme kanamam mı acaba? Ve iki embriyoydu ikiz mi değil mi ? Değerlerim ne çıkacak ? Düşünmeden duramıyorsun.

Aynen canım 7. Günde baktım 13.13 ama bekliyorum 12. Günü. Doktorum çok erken yapmışsın 12. Günü görelim dedi. Ay birde test günün akşamı lekelenmem oldu. O yüzden daha da meraklandım. Yerleşme kanamam mı acaba? Ve iki embriyoydu ikiz mi değil mi ? Değerlerim ne çıkacak ? Düşünmeden duramıyorsun.
Hayirlsii olsun 💕 12.gun ne zamn 😁

Tebrikler canimmm valla hamilesin :KK71: kat kat artsinn degerin insallahhhh

Amin cümlemizin 🙏🏼🙏🏼🙏🏼
bu arada ben yaklaşık 9.000 - 10.000 kadar masraf yaptım bu son tüp bebekte.
Sizin fiyatları görünce ben şok 😳
Birde ikinci üçüncü denemeler kat kat katlıyor.
Ya maalesef belimizi büktü bu masraflar.ben amelıyatla beraber ilk etaba 27bin ödedim valla Allah sonumuzu hayır etsin.

Hayırlı olsun canım, lekelenme tutunmadan olabilir🤗 inşallah ikisi de tutar güzel haberlerini bekliyoruz😊

Bende aynı durumdayım transfer edildiği ilk an hastanede yaptırdıklarını abile okşadım hep karnımı rahmimi..konuştum bebetolarimla..sıkı sıkı tütünün iki kardeş..ben sizi bırakmak hiç istemiyorum nolur sizde beni bırakmayın..sizi çok seviyorum diyip duruyorum🥰akşamları eşim işten gelince oda başlıyor kasiklarimi okşayıp ayni şeyleri soyluyor ona da öğrettim.. bı ağlama uzulme bı mutlu olma durumu bende de var bide çok şık acikiyorum ama canım pek bişey istemiyor..ve uykum geliyor çok ya yattikca yarasın geliyor..dün gece gelen pembe lekelenmeden sonra bugün çok dikkat ediyorum tabi bulaşık makinasına bulaşıkları dizdim çamaşırlık tan çamaşırları topladım ahahah bunları transferin ertesi gününde yapıyordum zaten..
Ne güzel pozitifsin canım illaki olumlu etkiliyordur bu da vücudunu.4.-7. Günler arasında lekelenme tutunma kanaması oluyormuş inşallah tutunuyodur seninkiler hiç stres yapma🤗 ben sadece lekelenme olsa belirti sayarım diyorum ama doktorum herkese transferinde proluton veriyor düşük önleyici ilkini 1. Gün yaptırdım 5 günde 1 yapılıyor. O engeller olsa bile diyorum. Bakalım bekleyip göreceğiz artık

Devlete mi gittin neresi orası baya uygunmus..ilaçlarla mi birlikte 10000 tuttu
Yok özele gittim. Şöyle ki daha öncesinde devlete gidip ilaçlı rahim filmini çektirmiştim. Sonrasında başka bir hastanede ilk işlemlere başladım kanlar verdim triod hormon vs... onları paket içine koydular orası da 8000-9000 civarı ilaç durumuna göre anlaştık. Fakat labarotuarı iyi olmayınca ilerleyemiyorsun. Yok döllenmedi olmadı. Diğerinde de içimde alamadan çatladı aşılama yaptılar. O yüzden ödemeyi de tam almadılar benden.
Şimdi Yasemin hanıma geldim. Bu ikinci transferimiz. İnşallah bu sefer hamileyim. Medicana ile anlaşması var. Orada toplama ve transferimi yapıyor.

Bende aynı durumdayım transfer edildiği ilk an hastanede yaptırdıklarını abile okşadım hep karnımı rahmimi..konuştum bebetolarimla..sıkı sıkı tütünün iki kardeş..ben sizi bırakmak hiç istemiyorum nolur sizde beni bırakmayın..sizi çok seviyorum diyip duruyorum🥰akşamları eşim işten gelince oda başlıyor kasiklarimi okşayıp ayni şeyleri soyluyor ona da öğrettim.. bı ağlama uzulme bı mutlu olma durumu bende de var bide çok şık acikiyorum ama canım pek bişey istemiyor..ve uykum geliyor çok ya yattikca yarasın geliyor..dün gece gelen pembe lekelenmeden sonra bugün çok dikkat ediyorum tabi bulaşık makinasına bulaşıkları dizdim çamaşırlık tan çamaşırları topladım ahahah bunları transferin ertesi gününde yapıyordum zaten..
Bende 7. Günün akşamı çamur gibi geldi doktorum yerleşme kanaması olabilir hemen progestan ampul vurdur dedi. O akşam acile gidip vuruldum. Belki seninde yaptırman gerekiyordur sordun mu doktoruna?

Kızlar bugün transferi saymazsak 6. günüm. Kaset test yaptım evde maalesef negatif. Silik çizgi dahi yok. 5. gün embriyosuydu 2 adet ve kaliteleri de iyiydi. Biri tutmazsa biri tutar herhalde diyordum. Canım çok sıkkın o kadar emek o kadar maddiyat vs. herşey gitti gözümde

Kızlar bugün transferi saymazsak 6. günüm. Kaset test yaptım evde maalesef negatif. Silik çizgi dahi yok. 5. gün embriyosuydu 2 adet ve kaliteleri de iyiydi. Biri tutmazsa biri tutar herhalde diyordum. Canım çok sıkkın o kadar emek o kadar maddiyat vs. herşey gitti gözümde
Erken gebelik testi var mi evde...o kaset testler yanlis cikabiliyor..Erken olabilir canim gec tutunuyor olabilir

Hayırlı olsun. Başarı oranları çok yüksek. Çünkü dr'lar deneyimli ve dediğim gibi laboratuvarı son teknoloji. Tek sorun fazla beklemek. Bunu bilerek git ki şaşırma 😁 benim ilk kez 5. Güne embriyom kaldı. 8 yumurtadan 4 tane. Bu bile benim için mucize.
Rabbim evlat
Hayırlı olsun. Başarı oranları çok yüksek. Çünkü dr'lar deneyimli ve dediğim gibi laboratuvarı son teknoloji. Tek sorun fazla beklemek. Bunu bilerek git ki şaşırma 😁 benim ilk kez 5. Güne embriyom kaldı. 8 yumurtadan 4 tane. Bu bile benim için mucize.
rabbim hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏

Galıba enerjı ile ugrasıyorsun benımde ilgimi ceker enerjı konusu ki inanıyorumda rahımin enerjı alanına neler gonderiyosun ve bunu nasıl yapıyosun? Ben genelde konuşuyorum odaklanıyorum bazen meditasyon yapıyorum.. enerjın guzel geldi💫 burda bir arkadas demişti beyın o kadar aptalki ne desen onu yapmak zorunda soyle dusun elini hareket ettrmek istersın sonra karar verırsın beyne emir gidrr ve parmagını harekwt ettrırsın🌈 mesela bi tedavımde cok negatiftim gercekten yumurtalarım kalitesız oldu sonra olucak dedım ve yumurtalarım kaliteli cıktı
Tam olarak senin gibi yapıyorum bir de meditasyonla nefes egzersizleri vs çalışıyorum 🤩Beyin inanırsa vücut direkt ona uygun davranıyor o sebeple olumsuz düşünceleri de bastırmadan onları da kabul ederek iyiye odaklanmalı 🥰🤍

Erken gebelik testi var mi evde...o kaset testler yanlis cikabiliyor..Erken olabilir canim gec tutunuyor olabilir
Erken gebelik testim yok. Bu 2. denememdi ilkinde 2 tane 3. gün embriyosu transfer edilmişti 6. günde silik çizgiyi görmüştüm. Bir tane tutmuştu 7.haftada gelişimi durduğu için kürtaj olmuştum. Olsaydı çıkardı diye düşünüyorum 😔

Back