- 2 Şubat 2020
- 12.655
- 28.887
- 528
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #3.661
Geçmiş olan ntibiyotik verdini dr?Kızlar bugün dokrora gittim. Enfeksiyon varmış rahim kalınlığı artmamış. 16 kasımda transfer olacaktı, 16 kasımda kontrol edelim transferi 21 kasımda yapalim dediler
Daha once ne kadar oluyodu kalınlığı canım?Yaaaen son 15 mm ölçülmüş canım transferden bi hafta önce.Arkadaşının ne zamanki ölçümüymüş o?
Evet verdi 3 günlükGeçmiş olan ntibiyotik verdini dr?
üZülme cnm enfeksiyon vrkwn transfer embriyoya zarar verebilir.inşlh basit bir enfeksiynsa cabucak geçer ozamana kdr transferini olursunEvet verdi 3 günlük
3. Gun embrıyosu tuttu dı mı canım? Kalıtesi ve hucre sayısı nasıldı?Pozitifti. 9.haftaya girerken sonradan kalbi durdu. Ama benim ki iyo kalite değildi canım.
Yaa bi de doktor beni kontrole cağırmamıştı. 20 gün estrofem kullan 5 güne bir dozu arttır demişti. Aradım konuştum kaygılıyım arada bir kontrole geleyim diye. Iyi ki gitmişim yoksa transfer günu kapıdan dönecektim.üZülme cnm enfeksiyon vrkwn transfer embriyoya zarar verebilir.inşlh basit bir enfeksiynsa cabucak geçer ozamana kdr transferini olursun
Yarın kacıncı gunun canım?Öyle bşey söylemedi ama bakalım yarın konuşurlar büyük ihtimalle zaten embriyoloğ benimle net bi şekilde de konuşmadı. Aradı 3 geriden geliyor 2 si iyi yarın için sana transfer kararı aldık yarına kadar ikiside iyi gidebilir 1 tane de kalabilir dedi. Hiç kalmaya da bilir dedi böyle saçma sapan bşey yani
ya maalesef dr lar %100 ilgilenemiyor yoğunluktan iyiki gitmişin basit bir enfeksıyon kı 3gunlk ilaç vermiş.bu arada mutlaka bol su iç .enfeksıyonu cabuk atarsın vucuttan.kadınlarda zamn zamn olusabılıyor maalesef ki.Yaa bi de doktor beni kontrole cağırmamıştı. 20 gün estrofem kullan 5 güne bir dozu arttır demişti. Aradım konuştum kaygılıyım arada bir kontrole geleyim diye. Iyi ki gitmişim yoksa transfer günu kapıdan dönecektim.
6 ayda üçüncü enfeksiyonum bu. Acaba doğal yolla hamile kalmayı etkiliyoe mudur enfeksiyon?ya maalesef dr lar %100 ilgilenemiyor yoğunluktan iyiki gitmişin basit bir enfeksıyon kı 3gunlk ilaç vermiş.bu arada mutlaka bol su iç .enfeksıyonu cabuk atarsın vucuttan.kadınlarda zamn zamn olusabılıyor maalesef ki.
Evet 3. Gün. biri 5 biri 6 hücreliydi. Iyi deyip durdular net bişey demedi o zaman ki merkez. Ama foto'sunu gördüm. Çok fazla artık hücre vardı etrafında. Fragmantasyon diyolar galiba. Yani pek iç açıcı değildi. Bastan 2 kese gördük. Birinde yolksac da vardı diğeri ufaktı daha. Sonradan teki kayboldu. Beta hcg cok düşük çıktı. 2'ye katlamadi 3 tahlilde. Sonradan fırladı. Anlamıştım anormallik olduğunu.3. Gun embrıyosu tuttu dı mı canım? Kalıtesi ve hucre sayısı nasıldı?
Evt etkiliyor.enfeksiyon hamıle kalmayı zorlaştıran en büyük etkenlerden .bende bu enfeksıyon yüzünden dış gebelik geçirdim.sağ tüpümü aldılar ,snrada sol tüpüm gitti.ama bendekı baya ilerlemiş bir durumdu tüplere kdr.sendeki basit enfeksıyon olmalı yoksa 3gunlk ilaç vermezdı.bendekı yıllarca gitmedi maalesef6 ayda üçüncü enfeksiyonum bu. Acaba doğal yolla hamile kalmayı etkiliyoe mudur enfeksiyon?
Önceki enfeksiyonlarda hep 10 günlük ilac kullandım insallah bu 3 günde geçer de transfer tarihini etkilemezEvt etkiliyor.enfeksiyon hamıle kalmayı zorlaştıran en büyük etkenlerden .bende bu enfeksıyon yüzünden dış gebelik geçirdim.sağ tüpümü aldılar ,snrada sol tüpüm gitti.ama bendekı baya ilerlemiş bir durumdu tüplere kdr.sendeki basit enfeksıyon olmalı yoksa 3gunlk ilaç vermezdı.bendekı yıllarca gitmedi maalesef
Canım ben zaten normalde de hiç tutamam yaAhsen canim sakin çok sıkışma. Hatta ben kliniğe geldim idrarimi yaptim peşine iki bardak su ictim tam transfer saatine çok kıvamında denk geldi
Öyle yapacağım canımEvet heyecandan içtiğin gibi gelmeyebilir. Yada sen öyle hissedebilirsin. Sakın hata yapıp lokur lokur su içmeuyanınca mesaneni boşalt, suyunu iç, hayırla git, hayırla gel
Neyde kaçıncı gün canım tedaviye Başlayalı yarın 14 gün olacak.. Embriyonun da 3. GünüYarın kacıncı gunun canım?
mrk etme cnm geçer inşlh ben sanmıyorum transferini etkileyeceğini kan tahlillerine bakar temizsse hemen ypr transferini.üşütme sakın bu zamn zarfında ayağını belini sıcak tutÖnceki enfeksiyonlarda hep 10 günlük ilac kullandım insallah bu 3 günde geçer de transfer tarihini etkilemez
Bana bir doktor soyle demişti fragmantasyon ne kadar az ise genetık yapısı emb o kadar iyidir. 5 hücre olması beklenenden daha az buyudgnu gosterıyor 6 8 10 hucreli istiyolar 3. Gunde ama canım cok guzel baksana ıkısıde tutunmuş sonucta bu bıle bir pozitiflik. Bi de gecen gun 3. Gun emb tutunması dusuk dıyo canlı yyında doktor valla oyle bir tutunuyo kiEvet 3. Gün. biri 5 biri 6 hücreliydi. Iyi deyip durdular net bişey demedi o zaman ki merkez. Ama foto'sunu gördüm. Çok fazla artık hücre vardı etrafında. Fragmantasyon diyolar galiba. Yani pek iç açıcı değildi. Bastan 2 kese gördük. Birinde yolksac da vardı diğeri ufaktı daha. Sonradan teki kayboldu. Beta hcg cok düşük çıktı. 2'ye katlamadi 3 tahlilde. Sonradan fırladı. Anlamıştım anormallik olduğunu.
Bugün doktor 10 gün sonraya alalım deyince önce bi modum düştü. Sonra dedim ki iyi ki doktoru dinlemeyip kontrole gitmişim. Ama bu tutmazsa embriyoları başka hastaneye taşıyacağım burda beklediğim ilgiyi göremedim. Çelişkili konuşmalar da kafamı karıştırdı açıkçası kendi aklımla bir şeyler yapmaya çalışıyorum.mrk etme cnm geçer inşlh ben sanmıyorum transferini etkileyeceğini kan tahlillerine bakar temizsse hemen ypr transferini.üşütme sakın bu zamn zarfında ayağını belini sıcak tut
Embrıyonun sormuştum canım. İnşallah tutunsun sanaNeyde kaçıncı gün canım tedaviye Başlayalı yarın 14 gün olacak.. Embriyonun da 3. Günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?