Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

üZülme cnm enfeksiyon vrkwn transfer embriyoya zarar verebilir.inşlh basit bir enfeksiynsa cabucak geçer ozamana kdr transferini olursun
Yaa bi de doktor beni kontrole cağırmamıştı. 20 gün estrofem kullan 5 güne bir dozu arttır demişti. Aradım konuştum kaygılıyım arada bir kontrole geleyim diye. Iyi ki gitmişim yoksa transfer günu kapıdan dönecektim.

Yarın kacıncı gunun canım?

ya maalesef dr lar %100 ilgilenemiyor yoğunluktan iyiki gitmişin basit bir enfeksıyon kı 3gunlk ilaç vermiş.bu arada mutlaka bol su iç .enfeksıyonu cabuk atarsın vucuttan.kadınlarda zamn zamn olusabılıyor maalesef ki.

6 ayda üçüncü enfeksiyonum bu. Acaba doğal yolla hamile kalmayı etkiliyoe mudur enfeksiyon?

3. Gun embrıyosu tuttu dı mı canım? Kalıtesi ve hucre sayısı nasıldı?
Evet 3. Gün. biri 5 biri 6 hücreliydi. Iyi deyip durdular net bişey demedi o zaman ki merkez. Ama foto'sunu gördüm. Çok fazla artık hücre vardı etrafında. Fragmantasyon diyolar galiba. Yani pek iç açıcı değildi. Bastan 2 kese gördük. Birinde yolksac da vardı diğeri ufaktı daha. Sonradan teki kayboldu. Beta hcg cok düşük çıktı. 2'ye katlamadi 3 tahlilde. Sonradan fırladı. Anlamıştım anormallik olduğunu.

6 ayda üçüncü enfeksiyonum bu. Acaba doğal yolla hamile kalmayı etkiliyoe mudur enfeksiyon?
Evt etkiliyor.enfeksiyon hamıle kalmayı zorlaştıran en büyük etkenlerden .bende bu enfeksıyon yüzünden dış gebelik geçirdim.sağ tüpümü aldılar ,snrada sol tüpüm gitti.ama bendekı baya ilerlemiş bir durumdu tüplere kdr.sendeki basit enfeksıyon olmalı yoksa 3gunlk ilaç vermezdı.bendekı yıllarca gitmedi maalesef

Önceki enfeksiyonlarda hep 10 günlük ilac kullandım insallah bu 3 günde geçer de transfer tarihini etkilemez

Önceki enfeksiyonlarda hep 10 günlük ilac kullandım insallah bu 3 günde geçer de transfer tarihini etkilemez
mrk etme cnm geçer inşlh ben sanmıyorum transferini etkileyeceğini kan tahlillerine bakar temizsse hemen ypr transferini.üşütme sakın bu zamn zarfında ayağını belini sıcak tut

Bana bir doktor soyle demişti fragmantasyon ne kadar az ise genetık yapısı emb o kadar iyidir. 5 hücre olması beklenenden daha az buyudgnu gosterıyor 6 8 10 hucreli istiyolar 3. Gunde ama canım cok guzel baksana ıkısıde tutunmuş sonucta bu bıle bir pozitiflik. Bi de gecen gun 3. Gun emb tutunması dusuk dıyo canlı yyında doktor valla oyle bir tutunuyo ki

mrk etme cnm geçer inşlh ben sanmıyorum transferini etkileyeceğini kan tahlillerine bakar temizsse hemen ypr transferini.üşütme sakın bu zamn zarfında ayağını belini sıcak tut
Bugün doktor 10 gün sonraya alalım deyince önce bi modum düştü. Sonra dedim ki iyi ki doktoru dinlemeyip kontrole gitmişim. Ama bu tutmazsa embriyoları başka hastaneye taşıyacağım burda beklediğim ilgiyi göremedim. Çelişkili konuşmalar da kafamı karıştırdı açıkçası kendi aklımla bir şeyler yapmaya çalışıyorum.
Doktora da hak veriyorum. Günde 100 tane hasta görüyor hepsinin derdi başka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…