- 16 Ekim 2020
- 1.784
- 2.486
- 83
- 32
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #3.641
Bende anca girebildim yogun bi gundu hastane asiri yogundu doktorda oyle asistaniyla konustuk daha cok 50 ye yakin hasta bakmislar 12 ye dogru benide baya gec aldilar kan sonucunu falan bekledikSi
Şimdi gördüm canım iyi gecmesine sevindimvitamin önceden verdiğine mi devam ediyosun?
Canım artık hayrılısı ya sabah 7.30 da klinikte olun 8.15 gibi falan alırız transfere dedi idrara sıkışık oldu dedi bu kadarBize de başka bişey demiyolar zaten3. Gün aradım. Ya 5. Güne gitmezse dedim. Iyi düşünelim iyi olsun dedi yani onlar da öngöremiyorlar
Inşaallah aşkım hemencecik transfer olursun ❤ decavit verdi bana. Ondan kullanıyosun sandim.Bende anca girebildim yogun bi gundu hastane asiri yogundu doktorda oyle asistaniyla konustuk daha cok 50 ye yakin hasta bakmislar 12 ye dogru benide baya gec aldilar kan sonucunu falan bekledikaynen onceden progrenemarin vardi ona devam edecem inslalah estrofem gunde 3 defa bi defa da coraspirin 12 gun sonra kontrol olacak haftaya cuma o gun hersey yolunda ise tramsfere karar vericez inslalah
Suyu çok abartma litre litre içme olur mu? Çok zorlanırsın sonraCanım artık hayrılısı ya sabah 7.30 da klinikte olun 8.15 gibi falan alırız transfere dedi idrara sıkışık oldu dedi bu kadar
Uerim senin benişlerini yaaaVeeee bebislerimi aldım ben. 19 kasım test tarihim
Inslalah hayırlısıyla canimInşaallah aşkım hemencecik transfer olursun ❤ decavit verdi bana. Ondan kullanıyosun sandim.
Aynen canım hepsi birInslalah hayırlısıyla canimyok bende vardi ilk gittigimde onermisti pregronomarin diye bi vitamin elimdede olunca ona devam et dedi ayni etki zaten hepsi
Kız ben beklerim de eşim diyor ki -19 kasım çok erken sen 23 kasım da test yaptir diyorUerim senin benişlerini yaaahado hayırlı olsun iyi bak boncuklara test günü de 19 kasımmış sanki bekleyeceksin de o kadar
Canım yarım litre içsem zaten o saat gelene kadar sıkışırım heraldeSuyu çok abartma litre litre içme olur mu? Çok zorlanırsın sonra
Taze transferde gerek yok. Zaten adetinin 14 ile 20. günlerine denk gelmiştir. Dondurulmuşlarda da yine o günlere denk getiriyolar. Çünkü ideal kalınlık o aralıkta oluyor.Kendi aralarında hiç söylemediler olsa pür dikkat dinliyordum duyardımdoktor hemşireye birşey söylediğinde yada başka anne adayına birşey dediğinde kulaklarım açılıyordu
23 kasım mıKız ben beklerim de eşim diyor ki -19 kasım çok erken sen 23 kasım da test yaptir diyor
Ahsen canim sakin çok sıkışma. Hatta ben kliniğe geldim idrarimi yaptim peşine iki bardak su ictim tam transfer saatine çok kıvamında denk geldiCanım artık hayrılısı ya sabah 7.30 da klinikte olun 8.15 gibi falan alırız transfere dedi idrara sıkışık oldu dedi bu kadar
Evet heyecandan içtiğin gibi gelmeyebilir. Yada sen öyle hissedebilirsin. Sakın hata yapıp lokur lokur su içmeCanım yarım litre içsem zaten o saat gelene kadar sıkışırım heralde
Tabiki haber ederim ☺ güzel düşünün güzel olsunLütfen yarın bana da haber ver
Yazdığın için çokkkk teşekkür ederim ben de öyle tahmin ediyorum ama hayırlısı inş
İlk transferim de hiç belirtim yoktu bana da bu sefer tutunuyor gibi geldi üstelik dinlenince geçmesi kuşkulandırdı beni
Hadi hayırlısı güzel haberini bekliyoruzCnm benimde 3. 4.günü kasık ağrım oluyordu.dinlenince geçiyordu.dikkat et kendine tutunuyor olabilir. İlaçlardanda olabilir. Bende bu belirti vardı idrar testlerimde pozitif çıkıyor.Yarın kan testi vericem 10.günüm yarın netleşir.işallah sizinki de tutunmadandır
İşallah ☺Hadi hayırlısı güzel haberini bekliyoruz
Senin de hakkın da hayırlısı olsun inş. Rabbim seni ve bebeğini korusun aminTabiki haber ederim ☺ güzel düşünün güzel olsun
Valla ben de aynısı dedim23 kasım mı9 ay bekleyin garanti olsum bari
Aklın yolu bir şekerimValla ben de aynısı dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?