• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Si
Şimdi gördüm canım iyi gecmesine sevindim 😊 vitamin önceden verdiğine mi devam ediyosun?
Bende anca girebildim yogun bi gundu hastane asiri yogundu doktorda oyle asistaniyla konustuk daha cok 50 ye yakin hasta bakmislar 12 ye dogru benide baya gec aldilar kan sonucunu falan bekledik😁😁 aynen onceden progrenemarin vardi ona devam edecem inslalah estrofem gunde 3 defa bi defa da coraspirin 12 gun sonra kontrol olacak haftaya cuma o gun hersey yolunda ise tramsfere karar vericez inslalah😊

Bize de başka bişey demiyolar zaten 😂😂😂 3. Gün aradım. Ya 5. Güne gitmezse dedim. Iyi düşünelim iyi olsun dedi 😳 yani onlar da öngöremiyorlar
Canım artık hayrılısı ya sabah 7.30 da klinikte olun 8.15 gibi falan alırız transfere dedi idrara sıkışık oldu dedi bu kadar

Bende anca girebildim yogun bi gundu hastane asiri yogundu doktorda oyle asistaniyla konustuk daha cok 50 ye yakin hasta bakmislar 12 ye dogru benide baya gec aldilar kan sonucunu falan bekledik😁😁 aynen onceden progrenemarin vardi ona devam edecem inslalah estrofem gunde 3 defa bi defa da coraspirin 12 gun sonra kontrol olacak haftaya cuma o gun hersey yolunda ise tramsfere karar vericez inslalah😊
Inşaallah aşkım hemencecik transfer olursun ❤ decavit verdi bana. Ondan kullanıyosun sandim.

Kendi aralarında hiç söylemediler olsa pür dikkat dinliyordum duyardım 🙂 doktor hemşireye birşey söylediğinde yada başka anne adayına birşey dediğinde kulaklarım açılıyordu 🤣
Taze transferde gerek yok. Zaten adetinin 14 ile 20. günlerine denk gelmiştir. Dondurulmuşlarda da yine o günlere denk getiriyolar. Çünkü ideal kalınlık o aralıkta oluyor.

Canım artık hayrılısı ya sabah 7.30 da klinikte olun 8.15 gibi falan alırız transfere dedi idrara sıkışık oldu dedi bu kadar
Ahsen canim sakin çok sıkışma. Hatta ben kliniğe geldim idrarimi yaptim peşine iki bardak su ictim tam transfer saatine çok kıvamında denk geldi😂😂😂😂

Canım yarım litre içsem zaten o saat gelene kadar sıkışırım heralde
Evet heyecandan içtiğin gibi gelmeyebilir. Yada sen öyle hissedebilirsin. Sakın hata yapıp lokur lokur su içme 😁 uyanınca mesaneni boşalt, suyunu iç, hayırla git, hayırla gel 😊

Lütfen yarın bana da haber ver 😅

Yazdığın için çokkkk teşekkür ederim ben de öyle tahmin ediyorum ama hayırlısı inş
İlk transferim de hiç belirtim yoktu bana da bu sefer tutunuyor gibi geldi üstelik dinlenince geçmesi kuşkulandırdı beni
Tabiki haber ederim ☺ güzel düşünün güzel olsun

Cnm benimde 3. 4.günü kasık ağrım oluyordu.dinlenince geçiyordu.dikkat et kendine tutunuyor olabilir. İlaçlardanda olabilir. Bende bu belirti vardı idrar testlerimde pozitif çıkıyor.😊 Yarın kan testi vericem 10.günüm yarın netleşir.işallah sizinki de tutunmadandır
Hadi hayırlısı güzel haberini bekliyoruz😍

Back