• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Resmen var canım hamilesin 😍 8. Gün icin normal bence. Sabah erken yaptiysan 7. Gün olarak düşün. Bide transfer gününü de saydıysan 6. Gün. Daha ne olucaktı 😍 hayırlı bereketli olsun. Allah tamamına erdirsin canım 💝🎊🎊🎊
Sağol canım darısı hepinize inşallah 🤲❣️❣️

Bir de transfer olan arkadaşlar sizin de çok sık idrarınız geliyor mu? Progesteron mu yapıyor bunu acaba?

Canım benim gelmiyor 😊
Merhaba kızlar klinikten aradılar 5 yumurtanın 2si iyi ilerledi 3 geriden gidiyor dediler yarın sabah transfer olacaksınız dediler
Hayırlı olsun canım 😊 bebisleri al gel inşallah 🥰😊

Bende ne zaman başlasam gebelik testleri yapmaya acaba 😂 o çift çizgiyi görmek ne zaman nasip olacak 3. Gün nakil olalı erken gebelik testi yapmaya başlasam mı kızlar

Bende ne zaman başlasam gebelik testleri yapmaya acaba 😂 o çift çizgiyi görmek ne zaman nasip olacak 3. Gün nakil olalı erken gebelik testi yapmaya başlasam mı kızlar
3 te gören hiç duymadım canım. Sık dişini çok yapmak istersen transfer günü hariç 5 te yap. Tabi 5. Gün embriyosu ise

Canım artık hayrılısı ya sabah 7.30 da klinikte olun 8.15 gibi falan alırız transfere dedi idrara sıkışık oldu dedi bu kadar
Canım hayırlısı olsun, hayırlısı ile al embriyonu 😊🤲 canım hepimizin her an embriyolari sıkıntı yaşayabilir. Benim de 3.gün 2 embriyom dondurulmuştu, cozulunce biri iyi gelişmemiş onu koymadilar. Yani Allah neyi nasip ederse o oluyor, sen elinden geleni yaptın artık tevekkül vakti

Kızlar benimde Aralık sonu ocak başı gibi transferim olacak 1 tane 5aa embriyom var çok ümitszim ikiz istiyorduk şu şartlarda ihtimal kalmadı gibi mi?

Bugün doktor 10 gün sonraya alalım deyince önce bi modum düştü. Sonra dedim ki iyi ki doktoru dinlemeyip kontrole gitmişim. Ama bu tutmazsa embriyoları başka hastaneye taşıyacağım burda beklediğim ilgiyi göremedim. Çelişkili konuşmalar da kafamı karıştırdı açıkçası kendi aklımla bir şeyler yapmaya çalışıyorum.
Doktora da hak veriyorum. Günde 100 tane hasta görüyor hepsinin derdi başka.
Canım her merkez her doktor yoğun ama bu kadar uzun aralıklar verip seni görmesi gerçekten tuhaf. İnsallah tutar da bir daha merkez aramak zorunda kalmazsın 🤲😊

Back