- 23 Ekim 2020
- 4.028
- 4.759
- 83
- 35
- Konu Sahibi pembiss123
- #3.701
Ne aşamadasinBen canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne aşamadasinBen canım
Istanbul Bahceci umut sa ben ordayunUmut tüp bebekte tedavi gören varmı aranızda arkadaslar
Sağol canım darısı hepinize inşallahResmen var canım hamilesin 8. Gün icin normal bence. Sabah erken yaptiysan 7. Gün olarak düşün. Bide transfer gününü de saydıysan 6. Gün. Daha ne olucaktı hayırlı bereketli olsun. Allah tamamına erdirsin canım
Bir de transfer olan arkadaşlar sizin de çok sık idrarınız geliyor mu? Progesteron mu yapıyor bunu acaba?
Hayırlı olsun canım bebisleri al gel inşallahMerhaba kızlar klinikten aradılar 5 yumurtanın 2si iyi ilerledi 3 geriden gidiyor dediler yarın sabah transfer olacaksınız dediler
Kızlar benim de transferimin 4 günü
Kasık ta Ağrım oluyor fakat dinlenince hafifliyor
Dinlenince hafiflemesi tutunmasına işaret mi bilemedim
Ayyy hadi inş minikolar tutunsunlar bakalım yerim onları benCanım benim de ağrılarım oluyo, uzaninca baya hafifliyor inşallah tutunuyordue bebisler
3 te gören hiç duymadım canım. Sık dişini çok yapmak istersen transfer günü hariç 5 te yap. Tabi 5. Gün embriyosu iseBende ne zaman başlasam gebelik testleri yapmaya acaba o çift çizgiyi görmek ne zaman nasip olacak 3. Gün nakil olalı erken gebelik testi yapmaya başlasam mı kızlar
Hosbulduk inşallah güzel haberler veririzKızlar gruba hosgeldiniz çok güzel haberler getirin siz de
5.gün erken degilmi en az 7 ve 8 olması gerekmez mi cnm3 te gören hiç duymadım canım. Sık dişini çok yapmak istersen transfer günü hariç 5 te yap. Tabi 5. Gün embriyosu ise
Canım hayırlı uğurlu olsun bebisler sana sımsıkı tutunur inşallahVeeee bebislerimi aldım ben. 19 kasım test tarihim
Canım hayırlısı olsun, hayırlısı ile al embriyonu canım hepimizin her an embriyolari sıkıntı yaşayabilir. Benim de 3.gün 2 embriyom dondurulmuştu, cozulunce biri iyi gelişmemiş onu koymadilar. Yani Allah neyi nasip ederse o oluyor, sen elinden geleni yaptın artık tevekkül vaktiCanım artık hayrılısı ya sabah 7.30 da klinikte olun 8.15 gibi falan alırız transfere dedi idrara sıkışık oldu dedi bu kadar
Üzülmektense beklemek daha iyi ya ben 7-8 . Gün yapayım en erken3 te gören hiç duymadım canım. Sık dişini çok yapmak istersen transfer günü hariç 5 te yap. Tabi 5. Gün embriyosu ise
Canım ben transfere yarım saat kale 2 bardak içtim, zaten saatinde de almadılar yarım saat beklettiler. Heyecandan da zaten gene sıkısıyorsun, o yüzden çok erken ve çok su içmeCanım yarım litre içsem zaten o saat gelene kadar sıkışırım heralde
Ya bitanem çok teşekkür ederim. Bebisler konulduktan sonra bir ağlama başladı bende anlatamam. Darisi senin başına canimCanım hayırlı uğurlu olsun bebisler sana sımsıkı tutunur inşallah
Yarın trasfer olucam Allah nasip ederseNe aşamadasin
Canım her merkez her doktor yoğun ama bu kadar uzun aralıklar verip seni görmesi gerçekten tuhaf. İnsallah tutar da bir daha merkez aramak zorunda kalmazsınBugün doktor 10 gün sonraya alalım deyince önce bi modum düştü. Sonra dedim ki iyi ki doktoru dinlemeyip kontrole gitmişim. Ama bu tutmazsa embriyoları başka hastaneye taşıyacağım burda beklediğim ilgiyi göremedim. Çelişkili konuşmalar da kafamı karıştırdı açıkçası kendi aklımla bir şeyler yapmaya çalışıyorum.
Doktora da hak veriyorum. Günde 100 tane hasta görüyor hepsinin derdi başka.
Sen benden erken olucaksın desene beni de aradılar 2 de merkeze bekliyoruz dedi ayy çok heyecanlıCanım artık hayrılısı ya sabah 7.30 da klinikte olun 8.15 gibi falan alırız transfere dedi idrara sıkışık oldu dedi bu kadar