• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Herhalde sonlandırmışlardır canım. Öyle düşünüyorum 🤔
Öyle bşey söylemedi ama bakalım yarın konuşurlar büyük ihtimalle zaten embriyoloğ benimle net bi şekilde de konuşmadı. Aradı 3 geriden geliyor 2 si iyi yarın için sana transfer kararı aldık yarına kadar ikiside iyi gidebilir 1 tane de kalabilir dedi. Hiç kalmaya da bilir dedi böyle saçma sapan bşey yani 😂

Kızlar benim de transferimin 4 günü
Kasık ta Ağrım oluyor fakat dinlenince hafifliyor

Dinlenince hafiflemesi tutunmasına işaret mi bilemedim
Cnm benimde 3. 4.günü kasık ağrım oluyordu.dinlenince geçiyordu.dikkat et kendine tutunuyor olabilir. İlaçlardanda olabilir. Bende bu belirti vardı idrar testlerimde pozitif çıkıyor.😊 Yarın kan testi vericem 10.günüm yarın netleşir.işallah sizinki de tutunmadandır

Cnm benimde 3. 4.günü kasık ağrım oluyordu.dinlenince geçiyordu.dikkat et kendine tutunuyor olabilir. İlaçlardanda olabilir. Bende bu belirti vardı idrar testlerimde pozitif çıkıyor.😊 Yarın kan testi vericem 10.günüm yarın netleşir.işallah sizinki de tutunmadandır
Lütfen yarın bana da haber ver 😅

Yazdığın için çokkkk teşekkür ederim ben de öyle tahmin ediyorum ama hayırlısı inş
İlk transferim de hiç belirtim yoktu bana da bu sefer tutunuyor gibi geldi üstelik dinlenince geçmesi kuşkulandırdı beni

Öyle bşey söylemedi ama bakalım yarın konuşurlar büyük ihtimalle zaten embriyoloğ benimle net bi şekilde de konuşmadı. Aradı 3 geriden geliyor 2 si iyi yarın için sana transfer kararı aldık yarına kadar ikiside iyi gidebilir 1 tane de kalabilir dedi. Hiç kalmaya da bilir dedi böyle saçma sapan bşey yani 😂
Bize de başka bişey demiyolar zaten 😂😂😂 3. Gün aradım. Ya 5. Güne gitmezse dedim. Iyi düşünelim iyi olsun dedi 😳 yani onlar da öngöremiyorlar

Back