• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Bugün doktor 10 gün sonraya alalım deyince önce bi modum düştü. Sonra dedim ki iyi ki doktoru dinlemeyip kontrole gitmişim. Ama bu tutmazsa embriyoları başka hastaneye taşıyacağım burda beklediğim ilgiyi göremedim. Çelişkili konuşmalar da kafamı karıştırdı açıkçası kendi aklımla bir şeyler yapmaya çalışıyorum.
Doktora da hak veriyorum. Günde 100 tane hasta görüyor hepsinin derdi başka.
cnm bu sefer dene inşlh tutar.ama olmassa da dediğin gibi memnun olmassan başka merkeze geçersin.benim gittiğim yerde çok yoğun.ama ben telefn açıp soruyorum birşekilde.bu arada yaş kaç?

cnm bu sefer dene inşlh tutar.ama olmassa da dediğin gibi memnun olmassan başka merkeze geçersin.benim gittiğim yerde çok yoğun.ama ben telefn açıp soruyorum birşekilde.bu arada yaş kaç?
29 yaşındayım canım. Sen hangi merkeze gidiyorsun?

Kızlar bugün dokrora gittim. Enfeksiyon varmış rahim kalınlığı artmamış. 16 kasımda transfer olacaktı, 16 kasımda kontrol edelim transferi 21 kasımda yapalim dediler😥
Çok geçmiş olsun canım, inşallah geçer de olursun transferini, iyi ki doktorunu dinlemeyip gitmişsin kontrole. Sen adet olunca gitmiştin aslında dimi transfer hazırlığı için. Neden oldu ki enfeksiyon? İlişki filan yaşamış mıydınız?

Amin canım inşallah da 3. Gün için pek olumlu bişy duymuyorum
Oyle deme canım bi arastr o kadar cok var ki tutunan gecen ay 3 gun olanlar o kadar tuttu ki ikiz tutan bıle var. Bende ilk tedavımde senın gbi dusunuyodum 5. Gune gitmicek dıye ödum kopmuştu gitti 5. Gun embrıyo koydular fakat tutmadı

Ben istanbul tüp bebek.aret kamar ilk deneme.tavsiyeyle gittim bakalım ne olacak
Benim doktorum aret kamarla da çalışıyordu nedense hiç düşünmedim bile. Dış takipliyim ben işlemleri merkezde yapıyorlar onun dışında kendi doktoruma gidiyorum ama ikilik çıkıyor öyle de. Kolaylık olur sürekli istanbula git gel yapmayız dedik daha zor oldu.

Oyle deme canım bi arastr o kadar cok var ki tutunan gecen ay 3 gun olanlar o kadar tuttu ki ikiz tutan bıle var. Bende ilk tedavımde senın gbi dusunuyodum 5. Gune gitmicek dıye ödum kopmuştu gitti 5. Gun embrıyo koydular fakat tutmadı
Canım Allah nasip ettiyse olur o yüzden hayrlısı olsun inşallah güzel sonuçlarımız olur 🥰

Çok geçmiş olsun canım, inşallah geçer de olursun transferini, iyi ki doktorunu dinlemeyip gitmişsin kontrole. Sen adet olunca gitmiştin aslında dimi transfer hazırlığı için. Neden oldu ki enfeksiyon? İlişki filan yaşamış mıydınız?
Evet canım adetin 2.günu gittim bugün 16.gün. Çok sık idrara çıkıyorum ve asla tutamıyorum. Dışarda çok tuvalete giriyorum ben ona bağlıyorum enfeksiyonları. Zaten 2 gündür akıntım var tahmin ettim enfeksiyon olduğunu da ne bileyim. Keşke daha erken gitseydim doktora.
Neyse hayırlısı böyleymiş. Böyleyken transfer yapılmasındansa 10 gün ertelenmesi daha iyi.

Evet canım adetin 2.günu gittim bugün 16.gün. Çok sık idrara çıkıyorum ve asla tutamıyorum. Dışarda çok tuvalete giriyorum ben ona bağlıyorum enfeksiyonları. Zaten 2 gündür akıntım var tahmin ettim enfeksiyon olduğunu da ne bileyim. Keşke daha erken gitseydim doktora.
Neyse hayırlısı böyleymiş. Böyleyken transfer yapılmasındansa 10 gün ertelenmesi daha iyi.
Aynen canım hayırlısı üzme kendini, sağlıkla olsun inşallah. Bir de bu enfeksiyon işi tekrar edebilen bi durum. Antibiyotikten sonra probiyotik kullanmanı tavsiye ederim ben nbl gold kullanıyordum ama kefir, ev yoğurdu filan da tüketsen olur. Çok geçmiş olsun tekrardan.

Transfer olan arkadaşlar nasılsınız belirti var mı ben sürekli belirti arıyorum ama hiç belirti yok 😂😂
🤣 🤣 🤣 Valla bu sefer bende belirti çok var, ama gerçek belirti mi yoksa psikolojik mi bilmiyorum 🤷 transferden bir gün sonra bir kaç gün devam eden rahmimde sizi ve batmalar oldu. Son iki gündür sag yumurtalık tarafımda sanki yangın yanıyor, öyle bir his var. Ayrıca son iki gündür nedensiz ve saçma her şeye gözlerim doluyor 🥴😂😂 ağlak biri olmam hormon ilaclarindan galiba 😂😂

Umut tüp bebekte tedavi gören varmı aranızda arkadaslar

Back