- 9 Ekim 2020
- 5.745
- 7.689
- 148
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #3.681
cnm bu sefer dene inşlh tutar.ama olmassa da dediğin gibi memnun olmassan başka merkeze geçersin.benim gittiğim yerde çok yoğun.ama ben telefn açıp soruyorum birşekilde.bu arada yaş kaç?Bugün doktor 10 gün sonraya alalım deyince önce bi modum düştü. Sonra dedim ki iyi ki doktoru dinlemeyip kontrole gitmişim. Ama bu tutmazsa embriyoları başka hastaneye taşıyacağım burda beklediğim ilgiyi göremedim. Çelişkili konuşmalar da kafamı karıştırdı açıkçası kendi aklımla bir şeyler yapmaya çalışıyorum.
Doktora da hak veriyorum. Günde 100 tane hasta görüyor hepsinin derdi başka.
Amin canım inşallah da 3. Gün için pek olumlu bişy duymuyorumEmbrıyonun sormuştum canım. İnşallah tutunsun sana
29 yaşındayım canım. Sen hangi merkeze gidiyorsun?cnm bu sefer dene inşlh tutar.ama olmassa da dediğin gibi memnun olmassan başka merkeze geçersin.benim gittiğim yerde çok yoğun.ama ben telefn açıp soruyorum birşekilde.bu arada yaş kaç?
Ben istanbul tüp bebek.aret kamar ilk deneme.tavsiyeyle gittim bakalım ne olacak29 yaşındayım canım. Sen hangi merkeze gidiyorsun?
Opudan önce ölçmüştü canım 11. Gün 11, 5 mm filandıDaha once ne kadar oluyodu kalınlığı canım?
Çok geçmiş olsun opudan sonra antibiyotik vermiş miydi?Kızlar bugün dokrora gittim. Enfeksiyon varmış rahim kalınlığı artmamış. 16 kasımda transfer olacaktı, 16 kasımda kontrol edelim transferi 21 kasımda yapalim dediler
Çok geçmiş olsun canım, inşallah geçer de olursun transferini, iyi ki doktorunu dinlemeyip gitmişsin kontrole. Sen adet olunca gitmiştin aslında dimi transfer hazırlığı için. Neden oldu ki enfeksiyon? İlişki filan yaşamış mıydınız?Kızlar bugün dokrora gittim. Enfeksiyon varmış rahim kalınlığı artmamış. 16 kasımda transfer olacaktı, 16 kasımda kontrol edelim transferi 21 kasımda yapalim dediler
Oyle deme canım bi arastr o kadar cok var ki tutunan gecen ay 3 gun olanlar o kadar tuttu ki ikiz tutan bıle var. Bende ilk tedavımde senın gbi dusunuyodum 5. Gune gitmicek dıye ödum kopmuştu gitti 5. Gun embrıyo koydular fakat tutmadıAmin canım inşallah da 3. Gün için pek olumlu bişy duymuyorum
Benim doktorum aret kamarla da çalışıyordu nedense hiç düşünmedim bile. Dış takipliyim ben işlemleri merkezde yapıyorlar onun dışında kendi doktoruma gidiyorum ama ikilik çıkıyor öyle de. Kolaylık olur sürekli istanbula git gel yapmayız dedik daha zor oldu.Ben istanbul tüp bebek.aret kamar ilk deneme.tavsiyeyle gittim bakalım ne olacak
Evet opudan sonra 10 gün kullandım bu ikinci enfeksiyon opu sonrasıÇok geçmiş olsun opudan sonra antibiyotik vermiş miydi?
Canım Allah nasip ettiyse olur o yüzden hayrlısı olsun inşallah güzel sonuçlarımız olurOyle deme canım bi arastr o kadar cok var ki tutunan gecen ay 3 gun olanlar o kadar tuttu ki ikiz tutan bıle var. Bende ilk tedavımde senın gbi dusunuyodum 5. Gune gitmicek dıye ödum kopmuştu gitti 5. Gun embrıyo koydular fakat tutmadı
Evet canım adetin 2.günu gittim bugün 16.gün. Çok sık idrara çıkıyorum ve asla tutamıyorum. Dışarda çok tuvalete giriyorum ben ona bağlıyorum enfeksiyonları. Zaten 2 gündür akıntım var tahmin ettim enfeksiyon olduğunu da ne bileyim. Keşke daha erken gitseydim doktora.Çok geçmiş olsun canım, inşallah geçer de olursun transferini, iyi ki doktorunu dinlemeyip gitmişsin kontrole. Sen adet olunca gitmiştin aslında dimi transfer hazırlığı için. Neden oldu ki enfeksiyon? İlişki filan yaşamış mıydınız?
Anladım,bu seferki iyi gelir inşallahEvet opudan sonra 10 gün kullandım bu ikinci enfeksiyon opu sonrası
Aynen canım hayırlısı üzme kendini, sağlıkla olsun inşallah. Bir de bu enfeksiyon işi tekrar edebilen bi durum. Antibiyotikten sonra probiyotik kullanmanı tavsiye ederim ben nbl gold kullanıyordum ama kefir, ev yoğurdu filan da tüketsen olur. Çok geçmiş olsun tekrardan.Evet canım adetin 2.günu gittim bugün 16.gün. Çok sık idrara çıkıyorum ve asla tutamıyorum. Dışarda çok tuvalete giriyorum ben ona bağlıyorum enfeksiyonları. Zaten 2 gündür akıntım var tahmin ettim enfeksiyon olduğunu da ne bileyim. Keşke daha erken gitseydim doktora.
Neyse hayırlısı böyleymiş. Böyleyken transfer yapılmasındansa 10 gün ertelenmesi daha iyi.
Herkese merhabalar benimde 12 kasım transfer 5.gün tek embriyo
Merhabalar 5 Kasım transfer 16 Kasım test günü beklemek kötü ya kendinde belirti aramak daha kötü ilk deneyim 5.gün embiryosu 2 adet orta kalite
Transfer olan arkadaşlar nasılsınız belirti var mı ben sürekli belirti arıyorum ama hiç belirti yok
Yaa zaten duygusalim şimdi agliyacagimKızlar varmı sizce bugün 8. Gün transfer olalı 5.gun embriyosu daha koyu olması gerekmezmiydi
Hosgeldin canim, seni merak ettik grupta. İlaca başlamışsın, artık hızlıca adetin başlar sende tedaviye başlarsın inşallahbu arada ben hala regl olmadım bugün doktora gittim ilaç verdi neyseki kist yok. sanırım benim transferde aralıkta olacak
Ben canımUmut tüp bebekte tedavi gören varmı aranızda arkadaslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?