- Konu Sahibi pembiss123
-
- #3.601
Canım ne yaptın? Nasıl gecti randecun? Ne dedi , ne verdi doktorcuğumuz ☺Tabiki var canim hayirli olsundaha silik cikanlar bile var normalde
Cnım zaten söylemiyorlar ya hiç bir şey ben de hemşiresine söylerken duydum hep endometrium diye bahsettikleri şey o duyduysan eğerBana hiç rahim kalınlığından söz etmediler yumurta toplamdan hemen sonra muayne oldum iyi dedi okadar taze transfer olduğu için mi
Kendi aralarında hiç söylemediler olsa pür dikkat dinliyordum duyardımCnım zaten söylemiyorlar ya hiç bir şey ben de hemşiresine söylerken duydum hep endometrium diye bahsettikleri şey o duyduysan eğer
O zaman şansını kaybetmişsinKendi aralarında hiç söylemediler olsa pür dikkat dinliyordum duyardımdoktor hemşireye birşey söylediğinde yada başka anne adayına birşey dediğinde kulaklarım açılıyordu
Çok geçmiş olsun canm.inşlh bu seferki tedavinde sağlıklı bir evlada kavusursunBen kendimden kısaca bahsedeyim 2019 Ekim ayında tek embriyo transferi sonucunda transferin 6. Günü hamile olduğumu öğrendim 15 Kasım'da Aniden gelen bir kanama sonucu Düşük yaptım ,düşük yapmadan önce bir gün hastanede gözetim altında idim. Tek kese Beklerken iki kese olduğunu öğrendim tek yumurta ikizleri imiş . Düşük yapma nedeni mi Herhangi bir sebebe bağlama di doktorum. Cesaretimi toplayıp biraz daha rahimim dinlenme süreceğini uzatıp kasım ayı regli ne bekleyip reglin ikinci günü muayeneye gidip transfer sürecine ilk adımı atmış bulunacağım Adana'da yaşıyorum Acıbadem Hastanesinde tedavim genetik hastalığa sahip bir oğlum var bir yılda 2 tane tüp bebek denemesi sonucu bir gebelik elde edip düşükle sonuçlandırılmış durumdayım 26 yaşındayım 6 yaşında bir oğlum var genetik rahatsızlığı sebebiyle Normal yolla hamile kalsam bile aynı rahatlıktan olabileceğini ihtimalini verdi doktoru O yüzden genetik ayrıştırmalı tüp bebek yaptırdım 4 tane dondurulmuş embriyo Allah nasip ederse 2 tanesini transfer ettireceğim Dualarınızda beni de eklemeyi unutmayın Allah yar ve yardımcımız olsun süreç Zorlu ama biz tevekkül Allah'a bırakıyoruz Hakkımızda hayırlısı olsun
Dr lar bakıp geçiyor sormassan.ben opu zamanına kdr aklıma gelen herşeyi sormuştum hatta daha ileri gidip drun istemediği testleri bile kendim işaretleyip yaptırmıştımO zaman şansını kaybetmişsinonları beklersen onlar hiç bir şey söylemiyor benim doktorum sadece her şey yolunda her şey cok güzel diyor
Bak bana dedi güzel şeyler olacak o kadar sevindim ki inşallah hepimiz pozitif sonuçlar alırız eğer sonucum pozitif olursa kasım aralık için isimleri olanların hepsine yasin okurum meyrem süresi okuyacamO zaman şansını kaybetmişsinonları beklersen onlar hiç bir şey söylemiyor benim doktorum sadece her şey yolunda her şey cok güzel diyor
Ben de Perşembe transfer oldum aynı sıkıntı ben de de var dinlenince rahatlıyorumAyağa kalkınca benimde kramp gibi kasık ağrısı ouyor yatinca geciyo cuma transfer
Amin inşallah Teşekkür ederim rabbim çıkmış Olduğumuz bu yola Her birimizin yüzünü güldürüp kucağını doldursun inşallahÇok geçmiş olsun canm.inşlh bu seferki tedavinde sağlıklı bir evlada kavusursunyaşında oldukça genç hiç canını sıkma yeterınce vaktin var zaten.bu sefer olması dileğiyle
Aminnnnn.ben 35yaşındayım daha ilk denemem ne çok beklemişim öyleAmin inşallah Teşekkür ederim rabbim çıkmış Olduğumuz bu yola Her birimizin yüzünü güldürüp kucağını doldursun inşallah
Dr lar bakıp geçiyor sormassan.ben opu zamanına kdr aklıma gelen herşeyi sormuştum hatta daha ileri gidip drun istemediği testleri bile kendim işaretleyip yaptırmıştım
İnsallah canım hayırlısıylaBak bana dedi güzel şeyler olacak o kadar sevindim ki inşallah hepimiz pozitif sonuçlar alırız eğer sonucum pozitif olursa kasım aralık için isimleri olanların hepsine yasin okurum meyrem süresi okuyacam
çok geçmiş olsun canım, Rabbim hayırlısını nasip etsininşallah bu son denemen olur, sıkıca tutunur bebişlerin ve sağlıkla dünyaya gelirler inşallahBen kendimden kısaca bahsedeyim 2019 Ekim ayında tek embriyo transferi sonucunda transferin 6. Günü hamile olduğumu öğrendim 15 Kasım'da Aniden gelen bir kanama sonucu Düşük yaptım ,düşük yapmadan önce bir gün hastanede gözetim altında idim. Tek kese Beklerken iki kese olduğunu öğrendim tek yumurta ikizleri imiş . Düşük yapma nedeni mi Herhangi bir sebebe bağlama di doktorum. Cesaretimi toplayıp biraz daha rahimim dinlenme süreceğini uzatıp kasım ayı regli ne bekleyip reglin ikinci günü muayeneye gidip transfer sürecine ilk adımı atmış bulunacağım Adana'da yaşıyorum Acıbadem Hastanesinde tedavim genetik hastalığa sahip bir oğlum var bir yılda 2 tane tüp bebek denemesi sonucu bir gebelik elde edip düşükle sonuçlandırılmış durumdayım 26 yaşındayım 6 yaşında bir oğlum var genetik rahatsızlığı sebebiyle Normal yolla hamile kalsam bile aynı rahatlıktan olabileceğini ihtimalini verdi doktoru O yüzden genetik ayrıştırmalı tüp bebek yaptırdım 4 tane dondurulmuş embriyo Allah nasip ederse 2 tanesini transfer ettireceğim Dualarınızda beni de eklemeyi unutmayın Allah yar ve yardımcımız olsun süreç Zorlu ama biz tevekkül Allah'a bırakıyoruz Hakkımızda hayırlısı olsun
amin cnm tesekkur ederimçok geçmiş olsun canım, Rabbim hayırlısını nasip etsininşallah bu son denemen olur, sıkıca tutunur bebişlerin ve sağlıkla dünyaya gelirler inşallah
Kııız benden önce miiiiBenimkini o kadar kötüledim ki utancından gelmeye karar verdiÇarşamba için randevu alacağım
Biz kaldık yineTebrikler o zamn
Çok haklısın canım hayırlısıysa, sağlıklıysa olsun inşallah hepimizinCanım her şey nasip benim ilk transferimde doktorum olmazsa sürpriz olur diyordu 5aa kalite embriyomuz tutmadı her şey yolundaydı başka bir arkadaşıma polip var tutmaz dediler onun tuttu meselaAllah nasip ederse olur tedbir bizden takdir Allah’tan gönlünü ferah tut
Aynen öyle canım Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallahÇok haklısın canım hayırlısıysa, sağlıklıysa olsun inşallah hepimizinben de tevekkülü bıraktım Allah'a, nasibimizde varsa olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?