Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Bana hiç rahim kalınlığından söz etmediler yumurta toplamdan hemen sonra muayne oldum iyi dedi okadar taze transfer olduğu için mi
Cnım zaten söylemiyorlar ya hiç bir şey ben de hemşiresine söylerken duydum hep endometrium diye bahsettikleri şey o duyduysan eğer

Ben kendimden kısaca bahsedeyim 2019 Ekim ayında tek embriyo transferi sonucunda transferin 6. Günü hamile olduğumu öğrendim 15 Kasım'da Aniden gelen bir kanama sonucu Düşük yaptım ,düşük yapmadan önce bir gün hastanede gözetim altında idim. Tek kese Beklerken iki kese olduğunu öğrendim tek yumurta ikizleri imiş . Düşük yapma nedeni mi Herhangi bir sebebe bağlama di doktorum. Cesaretimi toplayıp biraz daha rahimim dinlenme süreceğini uzatıp kasım ayı regli ne bekleyip reglin ikinci günü muayeneye gidip transfer sürecine ilk adımı atmış bulunacağım Adana'da yaşıyorum Acıbadem Hastanesinde tedavim genetik hastalığa sahip bir oğlum var bir yılda 2 tane tüp bebek denemesi sonucu bir gebelik elde edip düşükle sonuçlandırılmış durumdayım 26 yaşındayım 6 yaşında bir oğlum var genetik rahatsızlığı sebebiyle Normal yolla hamile kalsam bile aynı rahatlıktan olabileceğini ihtimalini verdi doktoru O yüzden genetik ayrıştırmalı tüp bebek yaptırdım 4 tane dondurulmuş embriyo Allah nasip ederse 2 tanesini transfer ettireceğim Dualarınızda beni de eklemeyi unutmayın Allah yar ve yardımcımız olsun süreç Zorlu ama biz tevekkül Allah'a bırakıyoruz Hakkımızda hayırlısı olsun

Cnım zaten söylemiyorlar ya hiç bir şey ben de hemşiresine söylerken duydum hep endometrium diye bahsettikleri şey o duyduysan eğer
Kendi aralarında hiç söylemediler olsa pür dikkat dinliyordum duyardım doktor hemşireye birşey söylediğinde yada başka anne adayına birşey dediğinde kulaklarım açılıyordu

Kendi aralarında hiç söylemediler olsa pür dikkat dinliyordum duyardım doktor hemşireye birşey söylediğinde yada başka anne adayına birşey dediğinde kulaklarım açılıyordu
O zaman şansını kaybetmişsin onları beklersen onlar hiç bir şey söylemiyor benim doktorum sadece her şey yolunda her şey cok güzel diyor

Çok geçmiş olsun canm.inşlh bu seferki tedavinde sağlıklı bir evlada kavusursunyaşında oldukça genç hiç canını sıkma yeterınce vaktin var zaten.bu sefer olması dileğiyle

O zaman şansını kaybetmişsin onları beklersen onlar hiç bir şey söylemiyor benim doktorum sadece her şey yolunda her şey cok güzel diyor
Dr lar bakıp geçiyor sormassan.ben opu zamanına kdr aklıma gelen herşeyi sormuştum hatta daha ileri gidip drun istemediği testleri bile kendim işaretleyip yaptırmıştım

Bak bana dedi güzel şeyler olacak o kadar sevindim ki inşallah hepimiz pozitif sonuçlar alırız eğer sonucum pozitif olursa kasım aralık için isimleri olanların hepsine yasin okurum meyrem süresi okuyacam

Çok geçmiş olsun canm.inşlh bu seferki tedavinde sağlıklı bir evlada kavusursunyaşında oldukça genç hiç canını sıkma yeterınce vaktin var zaten.bu sefer olması dileğiyle
Amin inşallah Teşekkür ederim rabbim çıkmış Olduğumuz bu yola Her birimizin yüzünü güldürüp kucağını doldursun inşallah

Bak bana dedi güzel şeyler olacak o kadar sevindim ki inşallah hepimiz pozitif sonuçlar alırız eğer sonucum pozitif olursa kasım aralık için isimleri olanların hepsine yasin okurum meyrem süresi okuyacam
İnsallah canım hayırlısıyla ben her gün açıp dinliyorum Meryem suresi sizler de dinleyin

çok geçmiş olsun canım, Rabbim hayırlısını nasip etsininşallah bu son denemen olur, sıkıca tutunur bebişlerin ve sağlıkla dünyaya gelirler inşallah

Çok haklısın canım hayırlısıysa, sağlıklıysa olsun inşallah hepimizin ben de tevekkülü bıraktım Allah'a, nasibimizde varsa olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…