Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Fazla olacağını sanmıyorum canım yabancı kaynaklardan, makalelerden filan araştırdım kalınlığa dair olumsuz bir şey bulamadım. Hep ince kalmasını anlatmışlar.
Canım kalınlığın kaçtı göremedim ama17mm ile sunan hamile olan arkadaşım var Korkma hic

Hb aralığada çok var daha zaman hemencecik geçiverse.kadınlar kulubü de olmasa vakit geçmez
Zaman geçiyor aslında canım ama çabuk geçmesini isteyince durmuş gibi oluyor Aralık'taki adetin ile mi transfer olucaksin dondurulmuş embriyo mu olucak

Zaman geçiyor aslında canım ama çabuk geçmesini isteyince durmuş gibi oluyor Aralık'taki adetin ile mi transfer olucaksin dondurulmuş embriyo mu olucak
benm opu ekim 17de oldu.26kasımda regl günüm onu beklıyrm transfer için görüşçez drla aralıktada transfer olurum inşlh

AA BB BC bunlarin hepsi iyi zaten. Cımbız mımbız duyacağını duymuşsun ya gerisini boşver

bende bugün regl olamadığım için doktora gittim endemetrium 9mm dedi herhalde kalınlığından bahsetti
Ondandır canım Transferden önceki son kontrolümde bir hafta önceydi 9mm di benim de sanırım transfer günü 12 falan olmustur o zaman söylemediler sadece güzel dedi

O da transferden önceydi hatta baya korkmuştu iptal olucak diye cok üzüldü sonra iptal etmedi diye sinirlendi ama tutundu bebeği
Ayy nasıl iyi geldi yazdığın canımhani tutunur, tutunmaz orasını Allah bilir ama insan belirgin bir şey varsa da söylenmediyse diye endişe ediyor. Hakkımızda hayırlısı artık

Ayy nasıl iyi geldi yazdığın canımhani tutunur, tutunmaz orasını Allah bilir ama insan belirgin bir şey varsa da söylenmediyse diye endişe ediyor. Hakkımızda hayırlısı artık
Canım her şey nasip benim ilk transferimde doktorum olmazsa sürpriz olur diyordu 5aa kalite embriyomuz tutmadı her şey yolundaydı başka bir arkadaşıma polip var tutmaz dediler onun tuttu mesela Allah nasip ederse olur tedbir bizden takdir Allah’tan gönlünü ferah tut

Kızlar varmı sizce bugün 8. Gün transfer olalı 5.gun embriyosu daha koyu olması gerekmezmiydi
Resmen var canım hamilesin 8. Gün icin normal bence. Sabah erken yaptiysan 7. Gün olarak düşün. Bide transfer gününü de saydıysan 6. Gün. Daha ne olucaktı hayırlı bereketli olsun. Allah tamamına erdirsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…