- 17 Ağustos 2019
- 7.496
- 8.201
- 198
- 29
- Konu Sahibi pembiss123
- #3.561
Anladım canım bebişler gelinde 21 22si farketmez öğrenirizBana ayın 22 sinde yap dedi ama ben 20 sinde yapıcam inşaallah 10 gün olmuş oluyor zaten çıkar büyük ihtimalle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım canım bebişler gelinde 21 22si farketmez öğrenirizBana ayın 22 sinde yap dedi ama ben 20 sinde yapıcam inşaallah 10 gün olmuş oluyor zaten çıkar büyük ihtimalle
Evet bunu merak etmiştim bende 25 gibi falan yaparım bende tahlilBu arada 3. Gün embriyolar biraz daha geç çıkabiliyormuş benim 5. Gün
Bende de bir sürü belirti var ama ya psikolojik ya da kullandığımız ilaçlardan kaynaklanıyor olmalı. Bu kadar erken belirti olmaz sanırım canımKızlar benim de transferimin 4 günü
Kasık ta Ağrım oluyor fakat dinlenince hafifliyor
Dinlenince hafiflemesi tutunmasına işaret mi bilemedim
Canı gönülden amiiin bütün kızlar için insallahBen çok net gördüm. Hayırlı olsun. Sağlıkla bu süreci tamamlarsın inşaallah canım. Darısı bizlere inşaallah
Aynen sevincimiz üzüntümüz bir bende çok mutlu oluyordum pozitif alanlara.umut oluyor tabiki insanın içine. Rabbim sizlerde nasip etsin. Şuan ben yine kaptirmadan kan testini Allah nasip ederse de kalp atsini duyup öyle kapılmak istiyorum bu sevinceOlmaz mııı öyle bir moral oldu ki bu şuan ilk transferimiz pozitif aldı sağlıkla devam etsin canım
aynen canımm kan testi mühim olan inşallah sağlıkla ilerlesiiin ♥ kan testine göre sonucunu ekleyeceğim :)Aynen sevincimiz üzüntümüz bir bende çok mutlu oluyordum pozitif alanlara.umut oluyor tabiki insanın içine. Rabbim sizlerde nasip etsin. Şuan ben yine kaptirmadan kan testini Allah nasip ederse de kalp atsini duyup öyle kapılmak istiyorum bu sevince
Kızlar transfer olanlara söylüyorum benimde tam kesin değil henüz ama şimdiden diyeyim olanlar faydalansın.ilk 3 gün yatin dinlenin 3. Gün banyo ettim ben. Ve 5. Günden itibaren evin isini yaptım hatta 7. Gün evi supurdum sildim çok zorlamadan kendimi tabi. İlk günler daha kıymetli diye düşünüyorumÇok sağol canım herşey yolunda gitti şükür, geldik eve. Şimdi dinlenme zamanı
Tamam canımaynen canımm kan testi mühim olan inşallah sağlıkla ilerlesiiin ♥ kan testine göre sonucunu ekleyeceğim :)
Haklısın canım bizim endişemiz kalp atışı duyana kadar bitmez ama her şeyin güzel ilerlememesi için bir sebep yok şuan o yüzden duyacaksın inşallahAynen sevincimiz üzüntümüz bir bende çok mutlu oluyordum pozitif alanlara.umut oluyor tabiki insanın içine. Rabbim sizlerde nasip etsin. Şuan ben yine kaptirmadan kan testini Allah nasip ederse de kalp atsini duyup öyle kapılmak istiyorum bu sevince
CANIM ÇİFT Mİ TEK MİCumartesi günü transfer edildim bu gün üçüncü gün ayakta durunca kasıklarım ağrıyor kızlar 17 si tahlil günüm 5. Gün embriyosu hepimiz için 2020 uğurlu ve mutlu bitsin inşallah canlar
Bende yapacağım ya çok iyi fikiricimden geceni yazmissin benimde planim bu
Bende cunartesiCANIM ÇİFT Mİ TEK Mİ
7kasim cumartesi öğlen transferim oldu..bugün gobegimde batma hissi var oturup kalkarken egildigim zmaan vs. Bugun ara ara baş dönmesi oldu iki kez okadar.lütfen bütün gün yatmayın kızlar evde yürüyün bol bol yavaş yavaş yemeğinizi ısıtın yiyin ..devamlı yatmak kandolasimini engelliyor..doktorumda hemsiremde ısrarla devamlı yatmak asla yok sadece ilk 3gun ağır ağır hareket edeceksin dikkat edeceksin ağır kaldırmak spor yapmak yasak dedi..Transfer olan arkadaşlar nasılsınız belirti var mı ben sürekli belirti arıyorum ama hiç belirti yok
Bende cumartesi öğlen transfer oldum cnm 19kasim test günüm benimde 5.gun embriyosu çift embriyo transfer edildi .Cumartesi günü transfer edildim bu gün üçüncü gün ayakta durunca kasıklarım ağrıyor kızlar 17 si tahlil günüm 5. Gün embriyosu hepimiz için 2020 uğurlu ve mutlu bitsin inşallah canlar
Tek embriyo yaaa ben çift olmasını istiyordum ama hukuki olarak izin yokmuş 35 yaş altıCANIM ÇİFT Mİ TEK Mİ
Bende gelim ozaman aralık ayını bekleyenlerden olarakAralik ayi transfer bekleyenler bu topige gelecekmisiz sanirim pembiss123
hoş geldin canımmm evet aralığıda buradan devam edelim dedik :)Aralik ayi transfer bekleyenler bu topige gelecekmisiz sanirim pembiss123
anladım canımmm hayırlısı olsun inşallah sıkıca tutunsun sana bebişiinTek embriyo yaaa ben çift olmasını istiyordum ama hukuki olarak izin yokmuş 35 yaş altı