• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Kızlar benim de transferimin 4 günü
Kasık ta Ağrım oluyor fakat dinlenince hafifliyor

Dinlenince hafiflemesi tutunmasına işaret mi bilemedim
Bende de bir sürü belirti var ama ya psikolojik ya da kullandığımız ilaçlardan kaynaklanıyor olmalı. Bu kadar erken belirti olmaz sanırım canım

Olmaz mııı öyle bir moral oldu ki bu şuan ilk transferimiz pozitif aldı sağlıkla devam etsin canım 😍🥰
Aynen sevincimiz üzüntümüz bir bende çok mutlu oluyordum pozitif alanlara.umut oluyor tabiki insanın içine. Rabbim sizlerde nasip etsin. Şuan ben yine kaptirmadan kan testini Allah nasip ederse de kalp atsini duyup öyle kapılmak istiyorum bu sevince 🤗

Aynen sevincimiz üzüntümüz bir bende çok mutlu oluyordum pozitif alanlara.umut oluyor tabiki insanın içine. Rabbim sizlerde nasip etsin. Şuan ben yine kaptirmadan kan testini Allah nasip ederse de kalp atsini duyup öyle kapılmak istiyorum bu sevince 🤗
aynen canımm kan testi mühim olan inşallah sağlıkla ilerlesiiin ♥ kan testine göre sonucunu ekleyeceğim :)

Çok sağol canım🥰 herşey yolunda gitti şükür, geldik eve. Şimdi dinlenme zamanı😊
Kızlar transfer olanlara söylüyorum benimde tam kesin değil henüz ama şimdiden diyeyim olanlar faydalansın.ilk 3 gün yatin dinlenin 3. Gün banyo ettim ben. Ve 5. Günden itibaren evin isini yaptım hatta 7. Gün evi supurdum sildim çok zorlamadan kendimi tabi. İlk günler daha kıymetli diye düşünüyorum

Haklısın canım bizim endişemiz kalp atışı duyana kadar bitmez ama her şeyin güzel ilerlememesi için bir sebep yok şuan 😍 o yüzden duyacaksın inşallah :KK36:

CANIM ÇİFT Mİ TEK Mİ
Bende cunartesi
Transfer olan arkadaşlar nasılsınız belirti var mı ben sürekli belirti arıyorum ama hiç belirti yok 😂😂
7kasim cumartesi öğlen transferim oldu..bugün gobegimde batma hissi var oturup kalkarken egildigim zmaan vs. Bugun ara ara baş dönmesi oldu iki kez okadar.lütfen bütün gün yatmayın kızlar evde yürüyün bol bol yavaş yavaş yemeğinizi ısıtın yiyin ..devamlı yatmak kandolasimini engelliyor..doktorumda hemsiremde ısrarla devamlı yatmak asla yok sadece ilk 3gun ağır ağır hareket edeceksin dikkat edeceksin ağır kaldırmak spor yapmak yasak dedi..

Cumartesi günü transfer edildim bu gün üçüncü gün ayakta durunca kasıklarım ağrıyor kızlar 17 si tahlil günüm 5. Gün embriyosu hepimiz için 2020 uğurlu ve mutlu bitsin inşallah canlar 🎈
Bende cumartesi öğlen transfer oldum cnm 19kasim test günüm benimde 5.gun embriyosu çift embriyo transfer edildi .

Back